Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Premjers skaidro, kas solīts starptautiskajiem aizdevējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
view
v
thanks, labi
Revolt
R
Kas tad tagad nav lielburžuāzijas koalīcija? Agrāk lamājās ka desu sūta uz Maskavu tagad ka naudu uz R-eiropu.Principā jau nekas nav mainījies tikai virziens:)
dudū
d
Izskatās, ka žurnālisti ir aizmirsuši "meteorīta akciju" - galvenais paspēt pirmajam uzrakstīt vai noziņot - cik tur taisnības, šitos skribentus tas neinteresē. Tā tas iznācis arī šajā reizē - katram tak gribās būt baigi svarīgam, krutam, un galvenais - pirmajam......
cony
c
Pilnīgi pareizi saprati,ka nekas jau nav jāgriež,jo pat līdz pēdējās valdības sastādīšanai un dažām tā sauktajam lietussargu un bruģa revolūcijām jau pie Latvijas vadības jau arī bija 3A, vai ššL kautkāds padomijas un kapitalistisko zagļu pseudodemokrātijas režīms un no tā izriet arī runa,kas varētu būt dzirdēta un neteiksim,ka runas bija sliktas arī 80 gadu kongresos
Lai veicas, premjer!
L
Pilnībā saprotu, ka Dombrovskim darba daudz un lieka laika tiešām nav. Domāju, ka slikti komunicē viņa preses dienests, kuram vajadzētu aktīvāk informēt žurnālistus par visām aktualitātēm. Citādi rodas baumas un tīši izdomājumi. Vēl premjers varētu sniegt arī kādu paziņojumu, piemēram, LTV Panorāmā - īsi un konkrēti par būtiski svarīgām aktualitātēm. Tauta ir jāinformē, jo nekas nav tik nepatīkams kā neziņa.
lno
l
TPJO censoņi un TV 5 skatītāji - aizkustinoša auditorija! Taupiet taču paši savu veselību, prātīgiem cilvēkiem no jūsu histērijas ne silts, ne auksts. Nu kā gan jums Šlesera un Šķēles kvaukšķiem nesatraukties - budžeta deficīts nebūs ne 5% pareģoto 8 - 10% vietā:) Salīdzinājumam Lielbritānijai - 12%.
K-K
K
... Konsekventi, vajadziga Saeimas 100 izmaina ... ar JAUNIEM - BET, ne SLESERIESIEM !!!
Revolt
R
Laiku liekas tomēr var pagriezt atpakaļ. Šī jūsu runa liekas kautkur dzirdēta kādā no LPSR partijas kongresiem 80-tajos.
loms
l
Nu re viss kas ir vēlējuma formā Latvijā tiks pieņemts. Tā kā apsveicu jau iepriekš ar lielāku PVN likmi.
K-K
K
... Redz, no Progresiva ienakuma nodokla, un, parejo valsts institutniku algu samazinajuma ne cils !!! ... Valsts taure SVF virzienu par labu korumpantu bankieriem un valdosai klikei !!!
cony
c
Daudziem Shlesera kunga balstītājiem nevar un nevar saprast,ka 2 reiz vienā upē nevar ielēkt,vai piemēram atgriezt Gorbačova laikus.Autoritārā ržīma palieku vadonīšu,struktūras un atbalstītāju laiks ir aizgājis uz visiem laikiem. Shodien tauta saprot uzticas jau Dombrovska tipa politiķiem.Neriesim,bet ļausim stādāt Ministru kabineta locekļiem tikpat labi,vai vēl labāk,lai godam varētu sagaidīt to svētku un atbildīga darba dienu,kad mēs izvēlēsimies jauna tipa politiķus,savus priekšstāvjus. Un tie būs enerģiski,gudri,pragmātiski,neatkarīgi no piešpricēm,nenodarbosies ar populismu un pašslavināšanos,pacelšanos augstumos ar autopacēlāja palīdzību,bet savu bagātību,slavu un tautas mīlestību godam nopelnīs rūpējoties par visas tautas,Valsts kopējo labumu. Arī katrs kļūsim mazāk atkarīgi no valsts palīdzības protams izņemot slimus,vecus,citādi mazāk spējīgos un bērnus,enerģiskāk meklēsim darbu,un strādājot nodrošināsim sevi,
Karamba
K
Manis pēc pensionēšanās vecums varētu būt kaut vai 150 gadi.Jābūt visai aprobežotam pilsonim,lai šādā valstī visā nopietnībā cerētu saņemt kādu normālu pensiju. :) Tas ,ka politķiem melot ir darbs, arī skaidrs.Pieņemu,ka Dombrovskis jau tīri labi iztēlojas kādi griezieni budžetā gaidāmi pavisam drīz.Tikai tas nolāpītais priekšvēlēšanu gads trāpījies,jāklusē cik ilgi vien var.
Nesaprotu
N
Kādu kašķi tie siseņi ar savām teltīm tur sasēduši meklē, tāpat jau problēmu līdz acīm...
Revolt
R
Bet nekas jau arī nav mainījies. Tagad samainiet Godmani ar Dombrovski laikā,vietā un pieņemtie lēmumi būtu identiski.Vienkarši Godmanis vēl visādas līknes zīmē un cenšās baigi gudro nomētāt bet nūūūūūūū Dombrovskis vienkārši gāž kā māk. Mainījusies ir tikai retorika itkā Dombrovskis kautko glābj........................imperiālistu baņķierus!Kangari vienkarši teātri spēlē un izrīkojas ar darbļaudīm pēc savas patikas. A tie kas te savukart gānās liekas vispār nevar neko izdomāt ārpus partijas nospraustās līnijas.
Mg
M
"Arī PVN palielināšana ir minēta tikai pieļāvuma formā, nevis bezierunu kārtā, kā tas bija noteikts iepriekšējās valdības parakstītajā vēstulē SVF, trešdien atklāja premjers" Nu cik ilgi var visu gāzt uz iepriekšējo valdību? Ja reiz PVN palielināšana bja tik slikta, tad taču varēja to jau sen atcelt, bet nē - tā vietā paceļ vēl citus nodokļus un nodevas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas