Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Premjers: Strīķe ir savā vietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mani
m
Godmani,beidz liet čugunu.Ja Strīķe būtu savā vietā,tad valsti netraucēti nelaupītu Šleseris-Riebeklis.Ja valstī būtu pāris nedēļas,nevis 6 gadus,viens Ķīnas prokurors,tad tā tava un Repšes Strīķe ar visu savu bandu varētu Ķīnā ravēt rīsus.Latvijā neviens vairs nezagtu.Arī tava meita Šlesera dienestā ar valsts algu.
zina
z
Savā vietā,jo netraucē Godmaņa korišam zagt.Visa Latvija būs jāslēdz ciet,jo Šlesers -Lešinskis to ir izzadzis.Jutiņa tur mutīti,tāpēc ir labiņa.Tik pat labiņš ir arī Maizītis.Arī neko neredz un nedzird.Atsaucas uz vārda :kukulis.
V
V
Iespējams, ka Strīķe tiešām ir savā vietā, bet pats premjers pilnīgi noteikti nē!
hei
h
Juta! Neļauj viņiem mūs apzagt!
gg
g
Juta.
nezinītis
n
kāpēc Juta nestrādā ??????ko pēdējā laikā paveikusi ? ?????
alex
a
Prātiņ nāc mājās.Nu nevar būt tā , ka interneta iespējas..... .Var un drīkst paust savu viedokli, bet ir taču jābūt kaut nedaudz loģikai.
Jautājiens
J
Vai Strīķei nav kauns atkal pretendēt pēc tādu summu pazušanas?
fg
f
No vēstītā jāsaprot, ka Godmanis faktiski bloķējis Strīķes apspriešanu vispār. Līdz ar to viss tālākais uztverams kā - labākā gadījumā - `lielākā kretīna izvēlēšanās`, sliktākajā (kurā dzīvojam) - kā pilnīga sabiedrības interešu un viedokļu ignorēšana.
Phoenix
P
Lieku pusstopu par Vilnīti. Šie vārdi izsaka visu... , "Iekšlietu ministrijas Organizētās noziedzības apkarošanas biroja sevišķi svarīgu lietu inspektors un galvenais inspektors". Letiņi uzmanaties! Gulbim būs kompānija. Cerams ka līdz tam laikam Daugavā ledus būs jau izgājis. Diez ko "Maksims" šodien dara???
karlsons
k
Pazistu MK. Biezhi ciiemos gaju. Turies!
aaa
a
zvejsalnieka onkulis bija 8 saeimā. gan jau parūpēsies par atbalstu ...
poohstick
p
Zini, tie kuri pat nesasnieguši 30 gadu vecumu Latvijas līdzšinējā situācijā aplīp ap partijām parasti 99% gadījumu izrādās karjeristi, aprēķinātāji, vai shēmotāji. Te jau par fizionomiju nav runa.
rasma
r
pirms steigties ar kandidātu apzīmējumiem, vajag atcerēties arī Loskutova sākumu - ko tad visi šamie rējēji būtu bļāvuši, ja būtu zinājuši, ka viņš personīgi ir braucis pie Hūtes uz mājām, runājies ar Andri un varbūt vēl kādu. Pēcāk par to atklāti runājis. NEVIENAM tad neieskaidrotu, ka viņš būs labs vadītājs. Arī viņu ielika politiķi. Tādēļ nevajadzētu te pēc izskata kādu apzīmēt par taukmūli, nodevēju vai glumiķi, cilvēku nepazīstot.
raks
r
Strīķes izmešana no konkursa tikai vēlreiz apliecina, ka valsti pārvalda noziedznieku klani, kuri sevi dēvē par partijām,saeimu, mk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KNAB vadītāja amata pretendenti

Juta Strīķe, KNAB priekšnieka vietniece. KNAB strādā kopš 2003.gada, pirms tam strādājusi drošības policijā (DP) un Iekšlietu ministrijas Izmeklēšanas departamentā.

Aivars Tīrumnieks, Valsts policijas (VP) Rīgas kārtības policijas īslaicīgās aizturēšanas biroja vecākais inspektors, zināms arī kā apkrāpto noguldītāju tiesību aizstāvis.

Artūrs Zvejsalnieks, novembrī uzņemts zvērinātu advokātu skaitā, līdz tam bijis DP vecākais inspektors. Iepriekš bijis saistīts ar Latvijas Sociāldemokrātisko strādnieku partiju (LSDSP) un Sociāldemokrātu savienību.

Armands Stumbergs, nodibinājuma Korporatīvo juridisko risinājumu un pētījumu palāta valdes un šķīrējtiesas priekšsēdētājs. Bijis prokurors Organizētās noziedzības un ekonomisko noziegumu izmeklēšanas prokuratūrā, izmeklēja Ivana Haritonova lietu. 2002.gadā startējis Saeimas vēlēšanās.

Raimonds Avdejevs, valsts aģentūras Materiālās rezerves direktora vietnieks. Bijis taksistu darba devēju organizācijas vadītāja vietnieks, Rīgas Kurzemes rajona tiesas tiesneša palīgs, strādājis Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienestā (SVPDD).

Normunds Vilnītis, SIA KKC Biznesa centrs un SIA Komerckonsultāciju centrs valdes loceklis. Ieņēmis dažādus amatus VP, bijis lektors Policijas akadēmijā. Iepriekšējās Saeimas vēlēšanās kandidēja no LSDSP.

Raimonds Rublovskis, NBS apvienotā štāba stratēģiskās plānošanas departamenta priekšnieks. Bijis militārais pārstāvis NATO Apvienoto Eiropas spēku štābā Briselē, SVPDD komandieris, militārās policijas priekšnieks.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

KNAB šefa kandidātiem pirmais publiskais uznāciens (par kandidātu diskusiju 12.decembrī)


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas