Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Premjers tiekas ar Urbanoviču no SC, lai uzzinātu opozīcijas viedokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Bet ko tad "lācitim" darit? jādomā ka izdzīvot.Uz Saiberiju jau nesūtīs bet pensija ,to var.Tā ka "sarunas,sarunas",ta ir vērtība,lidz kamēr tevi paņem pie rīkles un pasaka - "ta bija tikai priekšspele".Jadraudzejās ir ar draugiem ,nevis ar skaugiem,nenovīdīgiem un citiem tipiem kuri tik vien doma ka gūt labumu no TEVIS.
Ērglim (jaunupam)
Ē
Pareizi! JL ar TP jau sabrāļojās un tagad tas tiekas ar galveno oligarhu. Sabrāļosies ar SC un ar ko tad tiksies? Apbrīnojama JL lunkanība!
cony
c
Runā,kaut vai ar pašu Obamu,bet vienalga fizisko personu parādi bankām vienalga ļoti nepatīkama problēma visiem arī valdībai.Pirmais padoms,kas ieskrien prātā,vismaz kāds nodrošinājums proti pirmā prioritāte ģimenēm ar bērniem un otrā prioritāte ģimenēm ar parādiem pie darbavietas sanemšanas. Jāpagarina arī atdošanas termiņi. Urbanovičs un Dombrovskis varētu protams apspriest it visas tautai,valstij un valdībai svarīgas problēmas.Jo vairāk veselas galvas tiek liktas kopā,spriests un domāts,jo iespēja tomēr pie labākiem lēmumiem tikt.Shodien neviens nav vairs garants un visgudrais,galvenais ir miers,pacietība ,ticība un smags darbs savā un valsts labā.Jaunā laika morāle ir visas latviešu tautas ,es jau tautu pēc etnosa nešķiroju,dzīves labklāības un komforta uzlabošana ,ne rītā,bet ilgtermiņā un tādēļ viņus atbalstu morāliski,ar laba vēlējumiem.
Ērglis
Ē
Andris Šķēle ir TP vadītājs. Tas tā kā normāli, ka premjers tiekas ar koalīcijas partijas vadītāju.
dzeris
d
Un kas tad Dombrovskim jādara - jāuzvedas kā bērnam, jāsaka - man Pēterītis nepatīk, ar viņu nerunāšu? Tā var spriest tikai bērni, Dombrovskim jādara, kā labāk valstij, nevis jācenšas visiem izpatikt.
Pipo
P
Vai tikai lāčukam kas cits nav aiz ādaas, sāk meklēt ,,spilvenu,, vai meklē zāles pie vaņku elektorata.
Pareizi!
P
Mīļā, tev bišķīt jānomierinās - nu nevajag tās putas uz lūpām! Tici man - sapratīšu arī mierīgi teikto. Šobrīd ne ZZS, ne TP pārstāvis nesēž premjera krēslā, tāpēc šo partiju tikšanās ar SC nebūtu akūti nepieciešamas. Bet godīgi sakot - man ir pilnīga pārliecība, ka viņi savā starpā kontaktējas gan, bet to rūpīgi slēpj. Prieks, ka pievienojies viedoklim /kuru gan es neizteicu/, ka Dombrovskis ir labākais premjers Ziemeļeiropā.:) Ja runājam par tikšanās slepenību, tad šāds apgalvojums ir tik ļoti aiz matiem pievilkts, ka pat neērti to pieminēt /kaut vai uz zoodārza fona/. Baigi jau nu slepenojās - tikās Dombrovska darbavietā...
rudmate
r
Pamēģini kādreiz ar kādu no JL padiskutēt, pēc diviem trīs komentiem jau būs lamas! Jo viņu viedoklis ir dogma (neapstrīdama patiesība) .JL nekad nekļudās un nezog, Kampars ir visu laiku labākais ekonomikas ministrs utt.
klusais
k
Ja būsi ievērojis es nemēdzu apsaukāties. Bez tam neesmu bijis nevienā partijā, nekad!
Ērglim (jaunupam)
Ē
Un šis ar oļigarhu arī tiksies? Nu moins. Premjeram Valdim Dombrovskim (JL) 3.decembrī paredzēta tikšanās ar Tautas partijas priekšsēdētāju Andri Šķēli. Premjera preses sekretāre Līga Krapāne informēja, ka tikšanās laikā plānots pārrunāt vadības darbu pēc nākamā gada valsts budžeta pieņemšanas, kā arī TP ministru darbu valdībā. Tikšanās plkst.8 notiks Ministru kabinetā.
Ērglim (jaunupam)
Ē
Nu ja , atkal sāksi JL biedrīt apsaukāties? Tas laikam JL propogandas galvenais ierocis.
klusais
k
Ko uzklupāt Ērglim? Godīguma iemiesojumi!
Ērglim (jaunupam)
Ē
Nu ko Tu ampelējies kā jauna meiča. Tepat blakus Tavs blogs arī redzams, tāpēc pilnīgi skaidrs, ka esi TAS SLAVENAIS, VISUVAROŠAIS un ZINOŠAIS JL BIEDRS- PATS JAUNUPS!
rudmate
r
Vai es sarunā kaut reizi pieminēju shēmotāju Jaunupu? Kādā sakara Tu par viņu man taisnojies???
rudmate
r
Viss izskatās pēc tā, ka JL ir iedzinis pats sevi stūrī un tagad histēriski taustās pa malām. Tā tikšanās bija droši vien mājiens pārējiem koalīcijas partneriem. Tikai vai tad nav dīvaini, ka katru nedēļu JL tik smagi noliek SC, bet te pēkšņi audiencē pie skaidu lācīša (viņa paša inciatīva) ierodas "Maskavas" spalvainā roka, kas JL vārdiem runājot Rīgā neko nedara, tikai atbalsta Šlesera projektus un brāļojas ar Maskavu! Staujais JL reitinga kritums jau parāda, ka sabiedrība nav muļke un redz JL īstās sejas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas