Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Premjers: TP rīcība ir ciniska pret valsti

Premjers Valdis Dombrovskis (JL), komentējot Tautas partijas publiskos paziņojumus, kas vērsti uz valdības darba kritiku, uzskata, ka TP rīkojas ciniski  pret valsti un cenšas radīt nestabilitāti, lai tā kompensētu savu politisko mazspēju.

"Šķiet, ka Tautas partija cenšas radīt nestabilitāti, lai tādējādi kompensētu savu politisko mazspēju. Savukārt nestabilitāte ir laba augsne populismam, kas šobrīd raksturīgs Tautas partijas publiskajai retorikai un reakcijām," Dienai pauda premjers. Viņa skatījumā, šāda rīcība ir "ciniska pret valsti, tieši šobrīd – situācijā, kad esam spējuši vienoties par 2010.gada budžetu, kad starptautiskā finanšu sabiedrība sāk uzticēties Latvijai."

V.Dombrovska skatījumā, cena, par kādu TP vēlas celt savus reitingus, ir nesamērīgi augsta, un vēlēšanu tuvums šādām rīcībām nevarot būt attaisnojums.

Diena.lv jau ziņoja, ka šodien valdības komitejā starp ministriem izcēlās asas diskusijas par sagatavoto elektronisko identifikācijas karšu koncepcijas projektu, un reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns (TP), protestējot pret sēdē notiekošo, pameta sēžu zāli. Viņš pauda sašutumu par diskusiju formātu valdības sēdēs, paužot pārliecību, ka gaisotni destruktīvā gultnē ievirza finanšu ministrs. E.Zalāns paziņoja, ka "valdības sēdi nevajag pārvērst par cirku". TP divi ministri arī neatbalstīja dienesta auto nodokļa piemērošanu, ja auto lieto privātām vajadzībām. Pret dienesta auto nodokļa ieviešanu balsoja gan Zalāns, gan ārlietu ministrs Māris Riekstiņš (TP).


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas