Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Premjers uzdevis izvērtēt KNAB vadītāja Normunda Vilnīša rīcības tiesiskumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Kampēji, neapšaubāmi, Vilnīti stutēs. Interesanti. kāds ir uzticības rādītājs starp reņģēdājim - kaut gan pēc vēlēšanām politiķi tam uzšķauda.
ce
c
Rīcību demokrātiskas pārvaldes principam var izvērtēt vienīgi no revolucionārās apziņas viedokļa
andža
a
Vai tad Vilnītis jau savu nav panācis? KNABs taču vairs nav spējīgs normāli strādāt:(
to agio
t
Nu, parlaments Strīķi konsekventi neieliks.
agio
a
Nu vispār jau tā vieta pienācās Strīķei, jo viņa vislabāk atbilda darba pienākumiem, nebija nekāda iemesla viņu neņemt, kā tikai politiskie. Repšiks sabijās un ielika Loskutovu. Tikai Loskutovs bija ļoti slikts ieliktenis, jo izrādījās, ka viņam ir kaut kāda pašapziņa un arī kaut kādas darba spējas.
agio
a
Tur pat smakas nav no likuma taisnības. Korumpantu ieliktnis cīnās par korumpantu tiesībām. Viņam jau sen bija būrī jāieliek tie, kam tur vieta, ko viņš principiāli atsakās darīt.
anta
a
Tā nu nesaki,daži no Jūrmalgeitas varoņiem tup,daži nozuda tālēs zilajās,arī Rīgas stranči un kurpju kastu nēsātāji pa kroņa mājām dzīvojas ,tāpat tās divas tiesneses,viena gan nolika karoti,un runājot par latvenergo,visgarākā siekala pēc tā karājas tieši tp ģimenītei,bet tagad laikam gan nekā,tāpēc tā besies,varbūt kikai kāda radene esi?
Tā gan
T
un tu arī līdz ar to pusotru gadu no siles nost,vai par to tā lielā sāpe,tāpat kā ašistiem?
Santa
S
varbūt padalīsies ar infu, ko strīķe ir iesēdinājusi? ilgi savā kantorī sēž, izņemot maski šovu ar Miķelsona noņemšanu iestādei, kuru tā nejauši ir domāts prihvatizēt, neko neatceros. Turklāt Miķelsons tā arī neiesēdās. Nu pastāsti par viņas varoņdarbiem korupcijas apkarošanā un tikai nevajag jenotisko muldoņu, ka oranžie visam traucējot. tie jau pusotru gadu no varas ir gaismas gada attālumā
Paija
P
Vajadzētu visus strīdniekus atlaist, tad valstī iestātos miers.Pieņemt darbā jaunu komandu jaunu šefu - ar visiem citiem jauniem vietniekiem. Strīķe sākumā arī ar Loskutovu kašķējās, bet tad noslēdza pamieru. Vai tik nav tā, ka Strīķe grib visam noteikt toni? Nekādā gadījumā neaizstāvu Vilnīti. Bet, ja tik augstos plauktos esošā valsts tiesībsargājošā institūcijā vadībā mūžīgi notiek ķīviņi, tad tā zivs - KNAB jau ir stipri iepuvusi un KNAB parvaldītājs = nespējnieks.
Tā gan
T
Pilnīgi piekrītu,kas nekaitēja pie šņukura valdīšanas,katrā slimnīcā un jebkurā iestādē kur apgrozās valsts nauda,pa tēpistu kasierim,kas desmito tiesu no budžeta tā maigi un līgani ieslidināja savā un savējo kabatās,pat nepakautrējās pieķert klāt tautas saziedotos latiņus slimiem bērniem,bet še tev,ragana Strīķe grābj aiz olām un met uz cietām nārām aiz rūtainas saules,par ko lai tagad tēpisti un šļoseristi ceļ savas villas un gaspažas ved uz eksotiskām zemēm!
Santa
S
Vai dombrovskis nav bezmugurkaulains mērkaķis? tiko kā atzina, ka Vilnīša prasības ir likumīgas, pietika pretvalstiskajām bandām savelt brēku un jau domas radikāli pretējas. Tiešām riebjas dzīvot šajā zemē, kur no valstiskuma atlicis tikai nosaukums, katrs mēsls var šeit pavēlēt ko grib un kā grib un "valdība" padevīgi metīsies visu izpildīt. Iztrenkāt vajadzēja to knabu, piegriezusies tā jenotu strīķe
jautrais
j
.. un piekrītu, Vilnīti arī pie viena atlaist .. taisnībai jābūt..
jautrais
j
.. domāju , ka abi vietnieki ir labi iesēdušies, laiks mainīt ar jauniem kadriem.... nekas nav uz labāku mainījies.. knābis palicis pilnīgs knābis..
YL
Y
N. B. Redz kā Kalvīša ieliktenis turās. Taču izskatās, ka taisnības viļņi šo kazragu aizskalos. Es neuzticos šim glumajam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas