Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Premjers: valdības uzdevums nav pārbaudīt hakeru datus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ekharts
e
Nu tad,Dombrovski ,nopublicējiet visu valsts iestāžu patiesos algas sarakstus-nekādus hakerus vairs tautai nevajadzēs!
lasItāja
l
Kāpēc, kad polītiķi vienojās, tas nekad nenāk par labu tautai? Zemē nosviestā nauda būtu uzturējusi kādu lauku skolu vai slimnīcu. Tā vietā taukmūļiem mutē iestūķēta.
slimniekam
s
Tvaika ielas sanitaars 20:13>> kad tu beidzot dzersi zāles?
Jukums
J
Redzi, man vēl ir darbs, bet cik ilgi to par sevi nezin neviens. Bet nav runa par atsevišķiem cilvēkiem, bet gan par problēmu kopumā. Valdība nav nekāda valdība, ja bezdarbībā noskatās uz apkārt valdošo postu, griež no mazajiem, neaiztiek biezos, neveic reformas, nespēj piedāvāt nekādu plānu, nerezģē uz jautājumiem utt.
Tvaika ielas sanitaars
T
Ja mainiities uz labo pusi noziimee ka premjers skraidiis un meklees Jukumam darbu, vai man buus jaamaksaa nodoklji par Jukumu un pasam par sevi dubultaa apmeeraa, tad nemainiisies :P
Jukums
J
Nu redzi - pats apliecināji, ka nekas uz labo pusi šeit nemainīsies. Bez tam uzskatu, ka situācija ir ievērojami sliktāka nekā augšas to atzīst.
Tvaika ielas sanitaars
T
Kaada "probleema"? Valdiibai nav jaakomentee kaut kaada ekstreemista iesniegti, apsaubaamas izcelsmes dati. Viss. Ja neesi ieveerojis, mees pagaidaam veel dziivojam tiesiskaa valstii un nevienu nevar notiesaat taapeec, ka Jukumam taa gribas. Tas pats par nodoklju sisteemu - vieniigie "priekslikumi uzlabot" ir no seerijas "iedodiet man atvieglojumu un uzlieciet vinjam dubultaa". Bet darbu arii pirmskriizes laikaa premjers nevienam nemekleeja. Par visu destruktiivs troksnis, kas nekaadu atbildi neprasa.
Jukums
J
Piemēram, par šo pašu lielo algu problēmu - Dombrovskis izliekas par nezinīti un pat neplāno rīkoties. Bet šmuce jau visā pasaulē zināma. Te nu kāk prātā Baušķenieka bilde "Septiņi gulētāji". Pieskaitiet greizo nodokļu sistēmu - arī par to klusums. Vēl trekno gadu izzagšanas vaininieku tiesāšanu - atkal klusums. Attīstības plānu neesamība - kārtējais klusums. Milzīgais bezdarbs+daudzas vēl nīkuļojošas firmas krītošas ekonomiskās aktivitātes apstākļos. Milzīgie parādi. Tās nebūt nav visas problēmas - par visu klusums bez atbildes un, tātad, arī bez perspektīvas.
Tvaika ielas sanitaars
T
Ja esi prom no siis zemes, tad varbuut ej prom arii no portaaliem un nebojaa te gaisu?
Tvaika ielas sanitaars
T
Piemeeram, par kaadaam?
Jukums
J
Man arī visa šī politiskās bezatbildības šļura ir tā pieriebusies, ka nopietni apdomāju aizbraukšanu. To pašu Vienotību nekā nevar pārliecināt par absolūti acīmredzamām lietām.
arī prom
a
šai zemei nav nākotnes, jo šeit nav tautas, ir tikai lopi, kas raujas pie siles
Lelle
L
Valdības uzdevums ir nepieļaut apkāst tautu un pašiem sev izmaksāt no tā milzīgās algas... Beidz bubināt un sāc savaldīt zagļus un parazītus, citādi vēlēšanās Vienotība zaudēs!!!
trusis nejaukais
t
ai nu man tas viss personigi ir apnicis. es piemeeram esmu jau esmu skaidri izleemis doties prom no shiis valsts un iesaku to dariit visiem, kas sevi ciena. nevis deelj taa, ka esmu badaa, man iet patiesiibaa labi, bet deelj cinisma un fakta, ka es valstij esmu tikai slaucama kaza. ar shaadiem saimniekiem te nav naakotnes. kameer veel varat samakstaat par biljeti brauciet prom un viss.
bimbam
b
Ko te visi cepjaties!? Dombrovskis isi un kodoligi un galvenais loti pareizi pateica, ka valsts uzdevums nav hakeru datu parbaude. Mes visi zinam, ka dati ir pareizi, jo tie nopludusi no VID, tatad te nav ko parbaudit, iznemot to, kas par to atbldigs! Valsts uzdevums ir samazinat izdevumus, ko ta var izdarit izmantojot to pasu sistemu, ko hakeri, ka ari vel drosivien citus registrus! Nevajag blaut par kaut ko, nemaz nesaprotot, kas ir pateikts!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas