Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Premjers: vienošanās par budžetu ir panākta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mg
M
Vai neesi pamanījis, ka LC/LPP jau pusgadu nav valdībā?
omars
o
Vai tad komentejaji neredz, ka tiesi TP, LC/LPP banditiskie grupejum ir pret dzivojamo platibu progresivo nodoki? Jo TP, LC/LPP dara visu, lai aizsargatu savus saimniekus, sponsorus,kuriem pieder lieli nam, majas. Krievijas gazei vajadzeja uzlikt loti lielu nodokli/akcizes nodokli, jo tas veicinatu vieteja kurinama attistibu ar kuru varetu aizstat Krievijas gazi, piemeram ar koksnes, salmu granulam, ar biomasas gazi, ar biodegvielu. No ta gutu labumu gan Latvijas iedzivotaji, gan Latvijas laukos dzivojosie cilveki, jo atsaktos zemes apstrade, garaudu un citas lauksaimnieciskas kulturas audzesana, ari cukurbietes. JL valdibai vajag drosak rikoties un darit visu, lai atjaunotu Latvijas lauku vidi, kuru loti veiksmigi iznicinama J.Kinna, Udris, Ravins, Slakteris, Roze, Skele, Gailis, Berzins, Krasts, Kalvitis, Godmanis.....
lūriķis
l
Cik ir "spidolas "alga,ja va atļauties lietot internetu un ņerķšķēt par izlaupīšanu.
Spidola
S
Par kadu budzeta pienemsan uvar runat, ja prezidents, ministri, valdiba, Saeimas deputati, ieredni sanem loti lielas algas uz iedzivotaju rekina, kad pasi iedzivotaji, nodoklu maksataji dzivo bada, mirst bada, mirst no medicinas nepieejamibas. Kapec Valdiba augsgalam nav samazinajusi algas par 70%? Uz ko ta vel gaida? Ir amorali, netaisnigi un cinski, ka Latvijas ministri mera laika Latvijas valsti sanem tik loti neatbilstosi, nesamerigi lielu algu Ls,1700/menesi. Reala ministru alga Latvija varetu but Ls, 500/menesi, pirms nodoklu nomaksas. Saeimas deputata alga Ls, 350/menesi, pirms nodoklu nomaksas. Izskatas,ka Latvijas valsti jorpojam netrauceti turpina izlaupit Latvijas valdiba, minstri, ieredni, Saeimas deputati. Kapec pret so noziegumu, netaisnibu, kura notiek Latvija, necinas Latvijas dzels ledija Freiberga?
ululiņš
u
Man bail, ka tos 15% NĪN ātri iemācīsies apiet, tāpat kā pašvaldību pirmpirkuma tiesības.
Pipo
P
Nodzītus zirgus arī nošaus, vai nu tie būsim mēs, nodokļu maksātāji, vai JL valdība, kuras spicie stūrmaņi netiks pie varas nākošās vēlēšanās.
jajaaa
j
"To apstiprināja arī premjers, norādot, ka pēc sarunām ar aizdevējiem panākta izpratne, ka šis nodoklis būtu grūti administrējams un ka būtu arī iespējas to apiet." Kaut kas liek domāt, ka ar to citu nodokļu administrēšanu arī ies, tā, ka pēc kāda brīža būs i UIN, i viss kas.
Dīzels
D
Ne jau Dombrovskis pieņēma nosacījumus uz kuriem mums aizdod . Bet cik atceros Godmanis ar Slakteri. Tagad lielas manevra iespējas nav, ja esi sācis spēlēt zoli tad partijas vidū nevari sākt spēlēt ko citu. Kā to vienu brīdi bija uzsākusi TP.Ziepes ir pamatīgas un tā īsti neviens nezina kā būtu labāk. Kā kādu ekonomistu pajautā viens , vienu . Cits pavisam ko citu stāsta. Ja jau esam sūdos tad vismaz nečiepstam, bet vainīgos krīzes izraisīšanā sodam nākam gad vēlēšanās.
lūriķis
l
Taisam reitingu tabulu- es pats esmu ļoti gudrs,spējīgs varošs un darošs-man 100 punkt. sieva,vīrs,bērni- tiem kādi 50-75 p. kaimiņi-tie nu kā gadās 35-60 p. pašvaldība,kā kurā vietā 5-25 p. Saeima 0-10 p. MK- 0-5p. Prezidents-kāzu ģenerālis-8 p.,jautājums-kurš ir ietekmīgākais cilvēks Latvijā?sanāk ,ka es pats,jā kādam sanāk savādāk,tad lūdzu komentēt,ko es rēķinu nepareizi.:)
Oskars
O
PREMJER mana SŪDUDAKŠA arī ir UZASINĀTA un GOVIS ar TRAKTORIEM gatavi iebraukt RĪGĀ,līdz saņemšu SILI.
Mg
M
Likums "Par transportlīdzekļu ikgadējo nodevu" 1. pants. Transportlīdzekļu ikgadējās nodevas mērķis Transportlīdzekļu ikgadējās nodevas (turpmāk - nodevas) mērķis ir izveidot valsts autoce|u, kā arī pašvaldību autoceļu (ielu) fondus, nodrošināt autoceļu un pilsētu ielu uzturēšanu, remontu un būvniecību. --- Kaut kā neredzu tur mērķi - papildināt valsts budžetu...
Kaspers
K
Ja tas tā turpināsies, tad nākamā gadā ienākuma nodoklis tiks palielināts līdz 30%.
asd
a
NOST AR DOMBROVKI UN REPŠI LATVIJAS TAUTAS UN VALSTS IZNĪCINĀTĀJIEM
Pepaneks
P
Parodija, ne budžets! Šitā Vinnija un Eino .iršana ir piegriezusies. SVF uzdotos mājasdarbus nevar izpildīt ar trešo piegājienu. Cik ilgi vēl būs japacieš šito populistu klātbūtne politikā? Kad sabiedrība sapratīs, ka Jēlīšu partija spējīga tikai .irst par visu, un viņu vieta maksimums parezdēta opozīcijā, ja ne politiskajā mēslainē.
Barons
B
Gada sākumā, kad cēla PVN, tad teica, redz kādi mēs labiņi, mēs palaižam uz leju IIN. Tagad mierīgi to atkal palielina. Nu tad laidiet uz leju PVN. Bet to jau nesagaidīt. Dombrovskis ar Repši joprojām nav sapratuši, ka mehāniski ceļot nodokļus budžetā nedabūs plānoto naudu. Nu nedabūs un viss. Palielināsies ēnu ekonomika un drīz oficiālā nauda grozīsies tikai valsts sektorā, jo privātie maksās nodokļus tikai līdz kautkādai saprātīgai robežai, kura tiek pārkāpta atkal un atkal... Es brīdinu jūs abus, Dombrovski un Repše, Jūsu matemātiskais modelis ir absurds un novedīs pie pilnīgas valsts saimnieciskās sistēmas sabrukuma. Pierādijumus? Vai Jūs saņēmāt plānoto pēc PVN palielināšanas? Ak nesaņēmāt? Tad kādēļ atkal pieļaujat to pašu kļūdu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas