Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Premjers: VM informācija par nozares finansējumu ir pretrunīga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aija
A
TP un ko būs pie varas, kamēr šajā valstī būs tik dumji vēlētāji. Jums šķiet, ka Dombrovskis kaut ko cīnās un Baiba kaut ko uz savu roku šiverējas. Viss ir sadalīts un sarunāts, ja nebūtu - Dombrovskim jau sen vajadzēja pieprasīt Baibas R. demisiju, bet domāju, ka tas tik drīz nenotiks, jo tad TP gāzīs valdību un ieliks paklausīgāku premjeru. Neredzu pagaidām nevienu, kam būtu iekšā reāli stāties pret TP. Vēlētājiem parādīs pāris reklāmas, pāris citu partiju nomelnošanas kampaņas un vieta nākamajā sasaukumā garantēta. Un neviens jau neslavē JL, bet TP stulbumam un bezkaunībai robežu nav (ak un Tēvzemei un Brīvībai saviu cēlo nosaukumu varēja nomainīt pret "Valdošo roklaižas", tāpat kā ZZS).
depo
d
Valdība tomēr nav vienota komanda, viens nesaprot otru. Kāda tad strādāšana?
jo man
j
Ha!
.
.
PRIEKŠLIKUMS LĪDZEKĻU IEGŪŠANAI: tiem, kam ir mašīna+ degviela+apmaksāta mašīnas stāvvieta+šoferis atstāt tikai mašīnu
.
.
VM - vides ministrija VM -veselības ministrija
vilis
v
Meliem īsas kājas.Domāja ka Dombrovskis lohs un neko no grāmatvedības nesaprot.Visas mahinācijas baltiem diegiem šūtas.Darbs žurnālistiem un laikam jāpiesaista jau prokuratūra pārbaudei veselības ministrijā.Skaisti izskatījās kā Rozentāle rīstijās un nespēja argumentēti atbildēt intervijā žurnālistam.Malači tā turpināt.
dudū
d
Apbrīnojams idiots!
nu gan - ululiņš
n
Kaut kā jau vērtē gan.Man piemēram vienalga vai zog Lembergs vai repše.Ja zog tad zog.Man nav viealga,kas vada finanšu ministriju repše ,kas neredzēja vai negribēja redzēt,kas notiek viņa parraugāmajās bankās( Banka Baltija,Rīgas komercbanka...),pašam parādi ap miljons latiem.Vai par finansēm atbildētu cilvēks,kas vismaz godprātīgi prot veikt grāmatveža pienākumus.Man nav vienalga vai valsti vada cilvēks ar ambīcijām,labu izglītību un lielu atbildības sajūtu par darāmo darbu,vai valsti vada varbūt visumā godīgs cilvēks ,bet nespējīgs sakarīgi un pārliecinoši izteikt savas domas,vai varbūt nemaz nav savu domu,bet pilda tikai partijas uzdevumu.Tā varētu teikt par visiem ministriem ,deputātiem ,ierēdņiem. Mani kaitina arī tie masu mēdiji,kas neatdekvāti par vienādām aplamībām vienu partiju( TP )nepartraukti nogāna,citu (JL) slavē.
Jā...
J
Tev saprašanas vēl mazāk kā panam kleksim. Tālākizglītības aģentūra rakstīja projektus un no lielās Eiropas Latvijas mediķu izglītībai (redz, vislaik viņi paši no savas kabatas maksā par kursiem, kuri ir obligāti reglamentētajām profesijām) dabūja ap desmit miljoniem naudiņas (precīzi cik, diemžēl, nezinu). Kāpēc to nepastāsta cien. kleksis? Pieļauju, ka tās plāksnītes, par kurām viņš tā ņirgājās, ir jāizvieto pēc naudas devēju pieprasījuma (uz autoceļiem arī izvieto info, ka tas ir būvēts pa Eiropas naudiņām, esi tak pamanījis?:), lai sabiedrību informētu, ka šīs mācības notiek pa Eiropas fondu līdzekļiem. Atver LU mājas lapu, tur patlaban pilnā sparā sludina bezmaksas tālākizglītību māsām pa ESF līdzekļiem. Redz, paši no sevis tie miljoni neradās, tā briesmīgi "sliktā" aģentūra tos sagādāja...
ululiņš
u
Tev nav taisnība. Nevērtē (sk. vēlēšanu rezultātus kaut vai Rīgā).
nu gan
n
Man gan šķiet,ka dombrovskim uzdevums no veselības ministrijas izdzīt TP UN TAJĀ VIETĀ IEBĪDĪT SAVĒJO,circeni.Varbūt kāds vēl atceras,ka dombrovskis Eglītim uzbruka jau pirmajā dienā ,kad vēl lāga nebija sācis strādāt.Zēns tā arī neko nav sapratis. Starp citu,daudzi piesienas Šlesim par draugu un draugu radu pieņemšanu darbā.Dombrovskis sev padomniekos paņēmis tikai radus un radu radus.Ar ko viņš labāks par Šlesi ?
dudū
d
Ne Tev vārda, ne pamatojuma - vai tas būtu skaidrojams ar šķidrumā pārvērstu smadzeņu vielu? Pateiktu vēl ko, bet tas jau būtu rupji...
nu gan
n
jāsmejas.Dombrovskis stulbākais no visiem Latvijā bijušajiem premjeriem,varbūt vēl Gailis un repšelis.Tikai patreiz valsti tāda situācija,ka neviens saprātīgs sevi cienoš cilvēks valdību vadīt neuzņemsies,kamēr nenomainīs saeimas sastāvu.Jaunlaicēni gudri visus pamācīja un regulāri pieprasīja atkāpties visus ministrus pēc kārtas ,veidoja ēnu kabinetus u.t.t, u.t.t.....Kur tad ir gudreļu darba rezultāti.Īsts valsts vīrs bija Gomanis.Vienmēr bija lietas kursā par visām ministrijām ar precīziem skaitļiem.Arī paskaidrot prata perfekti.Ne tā kā dombrovskis kautko murmule zem deguna.Atliek jautājumu apgriez pretēji un pajautāt ,vairs nesaprot par ko runa.Protams tik stulbs kā ekonomikas ministrs jau viņš nav.
Asterix
A
Sakarīgākajam premjeram valsts vēsturē visi tagad brūk virsū. Es ceru, ka karavāna ies talāk, neskatoties uz neskaitāmo pretīgi rejošo suņu daudzumu.
klusais
k
Tur Jums taisnība , ka tauta visu redz un vērtē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas