Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Premjers: Zatlers radījis jaunu iespēju uzlabot politisko kultūru un demokrātiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WTF
W
Tas ir jānāk no Saeimas drannkju deputātiem
Alldo
A
Tu Dombrovskij ,esi pasīviķis un labāk paris dienu paklusē. Veselāks būsi.
Svins
S
Nekādīgi es nevaru saprast, kas dod pamatu uzskatīt, ka šis vienas dienas politiskā varoņa lēmums Nr.2 dod iespēju mainīt dūksnājā iestigušo Latvijas politisko vidi? Kas ir noticis tāds, kas šo vidi mainīs?
Alfredis
A
Atceries sho mirkli! Kad ir problemas, daudzi mil teikt, vajag kaut ko mainit, ka lai maina. Luk tagad ir iespeja kaut ko mainit, un zinama mera pilsonjiem nakt kopa un prasit konkretus risinajumus. Un ko mes redzam? Nekadas konretas prasibas, ka tikai atgremots, to , ko mediji parbulicejushi no preses relizem. Viens kadrs vel tvnet bilde ar mazisteiksmigaku plakatu, ka "mes milam Jutu" nevareja nakt klaja. Zatlers grib atlaist Saeimu - urraaa... Ko tas atrisinas, nevienam ideju nav un neviens neko neprasa ka tikai nost Saeimu, nost Vilniti, nost vel kaut ko. Ka no Padomju laikiem - doloj kapitalism. Visvairak fascine, ka viena diena pateicoties Zatleram visa Latviajs tiesu vara, kas lidz shim skita korumpeta, stagnatiska un atpalikusi ir peksni palikusi par taisnibas citadeli.
  • 1
  • 0
"glabejs" Dombriks
&
Par ko neraksta latviešu portalos : В 2004 году тогдашний глава Минфина Валдис Домбровскис разрешил СГД простить налоговый долг в размере 20,5 млн латов предприятия Dinaz nafta, что вызвало огромный скандал в обществе. Дело в том, что владельцев компании правоохранительные органы тогда обвиняли в крупном мошенничестве, причинившем бюджету убытки. Оппозиция обвинила Домбровскиса в «крышевании» преступников и коррупции. Сам же министр финансов свое решение объяснял тем, что Dinaz nafta уже стала банкротом и никаких денег не вернет. Затем Домбровскис спешно покинул пост Министра финансов и перебрался в Брюссель...
c
c
tukšs populisms un tautas uzmanības novēršana no sociāli-ekonomiskām problēmām. Oligarhus ja vajadzēs sodīs tiesa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas