Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Pret ministra atzīšanos vienaldzīgo nav arī starptautiski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latvietis
l
Vislielākais Latvijas tautas atbalsts Rinkēviča kungam ! Jūsu - puļeroviešu vaimanas, mums visiem pie pašas dirsas !
jk
j
tur ari jusu saprats!!!
  • 0
  • 0
njaa
n
drizumaa ierocu vietaa mes sausim ar gaisa bucaam deel vina.. :D
a
a
kāpēc tiesi tagad tād mīlas atzīšānās ,KO ???? ,KAS NOTIKA ,VAI kads kadu pameta vai kā :))))
Klods
K
Tā nav nekāda privāta lieta, ja šāda mēroga amatpersona atļaujas ko tādu. Tā bija privāta lieta, iekams viņš neizteica savu sakāmo. Sanāk, ka aizliedzot iebraukt krievijas zvaigznēm, viņš ir rīkojies nevis valsts interesēs, bet ar savtīgu nolūku. Bez tam, pēc šī notikuma ir Latvijas valsts himna tādiem cilvēkiem kā viņš nebūtu jādzied, jo tā būtu necieņa pret valsti, jo himnā figurē tikai meitas un dēli, vai arī jāmaina himna. Himnā pirmie vārdi ir: Dievs, svētī Latviju... - Ta ir lūgšana, bet seksuāli neveseliem cilvēkiem bībelē ir viena vieta - uz sārta. Ja Jūs uzskatāt, ka šis cilvēks visu izdarīja pareizi, tad Jūs iespļaujat sejā saviem sentēviem un valsts dibinātājiem.
Mārītes tante
M
Mātei aiz kauna jāielien dzīvai zemē,ka dēls tik klaji sevi atklājis.Tā tomēr ir slimība,kuru jāārstē psihiatriskajā slimnīcā,Ko domāt ja tāds bezdievis sēž valdībā un apkauno ne vien sevi,bet visu tautu.Ak,Dievs,žēl viņa mātes....
To Rāmītis. Labi piedzima citāds.
T
Bet kāpēc par varītēm grib negeju atribūtus. Laulības,bērnus,stringus,vīriešu pirtīs līst,sportot kopā ar vīriešiem,kopmītnes,kazarmas, ministrs un valsts sekretārs salaiž u.t.t. Viegli bļaut par toleranci,bet ieej ar geju pirtī a šim krāniņš gaisā. Ko nu?
doremi
d
LāčPLēšA ORDENIM NOMINēT .
kas tagad
k
mums ir ministre ,ministrs vai ministro,vai tagad vinam patik lasit sitas visas jelibas par sevi,ja vina smadzenes butu kartiba,tad nebutu to publiskojis,bet gulejis ar ko grib un ka grib,neviens tacu vina gulamistaba nelida,butu sitis kaut vai kulaka.
ko vins
k
blin tadu ir izdarijis labu,vinam jaiet arsteties vins ir slims,to pierada vina publiska atzisanas,ka vina smadzenes nav kaut kas kartiba,lai maina darbu,pretigi skatities uz tadu ministru.
spārīte
s
Jā, vienaldzīgo nav, bet kāpēc publicē tikai sajūsmas pilnos apsveikumus no tādiem pašiem slimajiem? Es , piemēram, esmu šokā no geju propagandas, bet vai manu viedokli kāds ņem vērā?
ZIGMUNDS
Z
Ta nu atrada ar ko platities. Apstulbina ar savu stulbumu,.Ne ar darbu arlietas.
BS
B
Pirmie no baltijas !!! NU FAKING VARENI, LIELISKI. Aizbraukšu uz Igauniju vai Somiju un Peerkeles varēs rādīt ar pirkstiem: "Re, tas ir no "lepno/drosmīgo" zilo zemes. Tāds sviests...kādēļ mediji to uztver kā kautko drosmīgu ? Tā ir dabas kļūda, tas arī viss...te būtu darbs zinātnei; Jāpēta kādēļ šādas dabas kļūdas rodas.
tiks >> Vārds
t
Nekā nebija, ja piektdienas vakarā skatījās ziņu raidījumus un lasīja ziņas, tad 70% visu ziņu aizņēma diskusijas par un ap to, ka ministrs ir homoseksuāls... Savukārt bankas Citadele konferencei, katrā avotā bija atvēlēts neliels rakstiņš vai īss sižetiņš + Godmaņa kunga intervija. Par Āboltiņas k-dzi pat mazāk.
Sventa
S
Un tā viņi turpinās mazus puikas ievilkt savās pretīgajās izdarībās,drīz jau pavisam likumīgi.Fuuuu,mēsls.Lepojas ar savu pagrimumu.
Andris
A
Un,ja "" PAREIZIE " "ievilks TAVU MEITU trepjutelpā?? Liecieties jūs DUNDAKI par viņiem vienureiz taču MIERĀ !!!!!!
  • 5
  • 2
fcuk šādu piegājienu
f
Vispirms esam klusi, lai nepazaudēt kādu amatu (vēlēšanās visādi var iznākt), pēc tam publiski paziņojam par lietām, kas ir patiesībā ir katra cilvēka personīgā lieta. Bet tāda nu šobrīd mode - dažs labs telefona ražotājs savu seksuālo orientāciju un mirušos kolēģus izmanto savā mārketingā...
Asprātīgi,
A
jo, piemēram, biedrs Brigmanis ne pirms vēlēšanām, ne vēlāk, nav deklarējis, ka reiz bija rajona komunistu 1 sekretārs, kurš toreiz no katras okupantu tribīnes aprēja pat domu par neatkarīgu Latviju. Un jautājums Jums - kā ar šādu modi, cienītais?
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas