Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Prezidenta kanceleja aprēķina gada sākumā nepieciešamos izdevumus vizītēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dore
d
Lai neņem Lilitu visur līdz.Viņa ir tāda pati kā Raisa,bez kuras Gorbačovs pat uz vīriešu pirti nevarēja viens aiziet...
baltaste
b
kaut kads trakums, pats saka, ka jātaupa, bet braukā uz nebēdu. Sediet mājā Valdi un Lilita, te kaut kā tagad daudz darba saviesies. Gan jau Riekstiņš nokārtos visas ārzemju lietas.
zvirbulēns
z
No tiem pētījumiem, grāmatām labums nav nekāds, nulle! No braukāšanas pa pasauli arī ! V.Freiberga braukāja visus astoņus gadus, nu un, ko sabraukāja?
nv
n
vai Kukules pasaules izziņas braucieni arī tiks iekļauti izdevumu tāmē?
AL
A
Tas trušu būris vispār jāpiever, klauni lai uzstājas cirkā. Cirkū klauni pelna naudu, bet šis jampampiņš prot tikai tērēt un ļoti daudz.
sonis
s
var vēl vairāk Prezidents ekonomēt!
pamela
p
Pilnīgi piekrītu - BUTAFORIJA.Es neesmu G.Bērziņa fane,BET šoreiz piekrītu viņa vērtējumam par Zatleru.Izlasot viņa /Zatlera/ intervijas jāsmok nost,Nav ko bez jēgas vazāties apkārt,jo sausais atlikums - ZERRO.Par tādu darbu viņš ir pelnījis TIKAI minimalo algu.Lai piesakās pie Koķes skolā mācīties,jo nav gudrāks par piektklasnieku.Un vēl lidzi vazā vienu pirmklasnieci ar indīgu smīniņu.Tauta to nav pelnījusi,uzturēt parazītus.Par KO tagad katram pilsonim būs jāmaksā 2330 Ls.,ja pie varas esošie politkretīni ir jau tā notērējuši,nozaguši,notrallinājuši visu MŪSU naudu.TĀ NEBIJA VIŅU KABATSNAUDA.Mīļie cilvēki,pavasarī jārīko politmafijai piektā gada vietā vēsurisks 2009.gads,cita ceļa NAV!!
Oskars
O
Prezidentam un pārējiem NEKUR NAV JĀBRAUKĀ,bet JĀSTRĀDĀ Latvijā,kam gribēsies ŠITOS STULBEŅUS redzēt tie paši atbrauks uz RĪGU.
dzeris
d
Pēc tagadējā potenciāla un jēgas, kas vispār nav samērojamas ar visa šī te kantora, apkalpes un pietuvināto izmaksām, tas vispār jālikvidē, kāda velna pēc tāda butaforija vajadzīga!
sss
s
Birojs, nenormālā apsardze, proti kaunu -prezident
kaķka
k
Man patīk Valdi, tavs vērtējums! Lai Valdis samazina savā birojā kadrus. Cik tur īsti bija to cilvēku? Vai 90 kadri un ko tie visi dara, ja prezidents mūsu valstī ir tikai reprezentatīva persona. Bez tam pagājušo gadu prezidenta birojam piešķirts, cik dzirdēts, papildus vesels miljons Ls. tad nu par to pašu summu samazināts. gan jau iztiks, jo tik daudz vizīšu uz ārzemēm nav vajadzīgs. Vaira jau latviju prezentēja diezgan. Tagad kauns, par Latviju un tās grimstošo ekonomiku. Nav ko tādu neslavu vazāt pa pasauli apkārt ar grezno prezidenta kundzi priekšgalā.
sa
s
Vismaz no miljona Zatler atsakies, tāpat visa nauda aiziet gudri pārvietojoties
valdis
v
nu jocigi ar tam vizitem iznak diplomatiska etikete nosaka ka jasniedz atbildes vizite nu latvija to sveso zemju prezidentu vizites dienas laika neatradisi pat ar uguni un ja skaititu tad vienas rokas pirkstu pietiktu ,musejie prezidenti vienmer ir skraidijuši apkart ka izsaucamie puikas tapat ministri Lielbritanija karaliene sava mužu svešuvalsti var apmeklet itkkai vienu reizi tas ir likums lai cik gribetu gribi otreiz -ludzu no savas kabatas protamses nerekinu tikšanas ar lietuvu siem ,igauniem tas jau lidzigs saietam pie Gerkena uz zoliti bija tada anekdote :Latvijas arlietu miistrs V Birkavs ieradies īsa vizitēatvija

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas