Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Prezidenta kanceleja: Zatlera lidojumi nav dārgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nav dārgi!
N
Man tie būtu izmaksājuši veselus piecsimt latus!
pretigi
p
dienas naudai tērēti 747 lati, ----------- Dienas nauda kaa tautai 4 menesu alga! Bravo! Kaa var izteret tik daudz naudas dienaa?!
Sara
S
Pret Zatleru ir ciena, jo vinam ir mera sajuta un vins neuzvadas ka ta nekauniga Kanadas ciniska, alkatiga, augstpratiga Freiberga, kura to vien darija ka vizinajas pa pasauli dargajas ekskursijas un dzivojas pa dargiem hoteliem. Ulmanis un Freiberga ir jatiesa un jasoda par Latvijas valst izlaupisanu un valsts lidzeklu nelietderigu izsaimniekosanu ko vini ari turpna nekaunigi darit uz sodienu, dzivojot valsts dzivoklos Rigas centra par kuriem vini nemaksa tirgus ires maksu, izmantojot valsts automasinas, soferus, sekretares, paligus, kuru pakalpojumi tiek nomaksati uz valsts rekina, tai pat laika Latvijas pensionari, lielaka dala no viniem, dzivo nabadziba, pusbada, bez mediciniskas aprupes, berniem tik nozagt iespeja normali iegut izglitibu....lai tikai sadus parazitus uzturetu.
Re!
R
Tie "pie siles nekad"netaupīs!
.
.
varēja tik to ļaļu visu laiku līdzi nestaipīt - latvijai viņa godu nedara, un ekonomija arī būtu.
Gatis
G
Piekrītu! Šīs summas ar LV tik ļoti ierastajām izklausās tīri OK. Diezvai būtu labāk, ja prezidents visu gadu sēdētu pilī ...
Jukums
J
Vai tiešām te neko nevarēja ietaupīt? Kontrasts ar sabiedrības dzīves līmeni tomēr ir pārāk uzkrītošs.
sesks
s
Nu skaidrs, ka tā ir normāla prakse. Nu, johaidī, tas taču ir prezidents! Lai kāds tur - labs vai slikts, bet viņš pārstāv mūsu valsti. Ko tad jūs gribējāt, lai viņš lido ar Ryanair, vai??? Paskatieties, ar kādu pompu personīgajā lidmašīnā visur ierodas ASV vai Krievijas prezidenti. Un ja vēl var teikt, ka ASV to var atļauties, tad Krievija galīgi nav bagāta valsts. Es prezidenta vietā vispār tikai ar čarterreisiem lidotu. Nevar taču palikt pasaulei par apsmielu. Viņš taču nav IKEA prezidents, bet gan LR!
danna
d
Tiešām - būtu ļoti dīvaini, ja kaut viens ierēdnis vai valsts iestāde atzītu - jā, mēs esam pārtērējuši... jā, esam kļūdījušies... Tas būtu ļoti netipiski un pārsteidzoši LV... Savukārt šis VPK atzinums - viss kā parasti.
Vija
V
"Normāla prakse" - katrs ar to saprot savu. Viens brauc pa dārgo, cits pa lēto. Abiem tā ir normāla prakse.
Ministry of Truth
M
Uz EDSO sanāksmi, kurā nepieņēma nevienu dokumentu, varēja droši nelidot. EDSO ir vēl viena ANO tipa pļāpātuves imitācija. Šeit, s* uz aksakala kociņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas