Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Prezidenta kancelejas sanāksmē par Imigrācijas likumu noskaņa liecina par tā izsludināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
???
?
Esmu latvietis, šeit ir manas vienīgās mājas, mana zeme, mana valoda. VALDĪBAI NAV TIESĪBU PABĪDĪT MANI MALĀ, LAI DOTU VIETU CITIEM, CITAI VALODAI, CITAI KULT;URAI. TAD IR JĀRĪKO REFERENDUMS.
bv
b
Zaķis kārtējo reizi ir aptaisījies
pilsonis
p
Tas, ko piedāvā Šlesers, Šķēle, Urbanovičs un bankrotējušie nekustamo īpašumu spekulanti ir prasta PROSTITŪCIJA. Ne jau valsti tādā veidā glābs, bet nekustamo īpašumu spekulantus no bankrota. Valsts no tā nodokļos nekā reāli atkal nesaņems, tāpat kā iepriekš neko nesaņēma no spekulācijām ar nekustamo īpašumu. Lai legāli iefiltrētos Šengenas zonā, apšaubāmas reputācijas ļautiņi, iespējams, arī teroristi ar apšubāmas izcelsmes naudu glābs no bankrota Latvijas nekustamo īpašumu spekulantus. Brīnos, ka ES par šādu prostitūcijas projektu vēl neceļ skandālu- iespējams tik tālu vēl infomacija par to nav nonākusi, bet, ja bankrotējušiem spekulantiem ar oligahu un Latvijas ienaidnieku palīdzību izdosies šo projektu relaizēt, kad Eiropa attapsies par to, kas notiek, Latvija izskatīsies ļoti nesmuki. Zatleram ir iespēja likt apdomāties.
jevgenija
j
Kāda vaina saņemt uzturēšanās atļaujas līdz šim pastāvošajā kārtībā?
lauksaimnieks
l
Man vakar pakausoties pāraidi Kas notiek Latvijā,ka taviem atbalstītājiem nav plāna ,tas nebija tad un nav arī tagad ir tikai tautu naidošana un tad izeja būs ieroči to gribam tā jau maz šeit esam palikuši tad viens otru apšausim ,jo viedokļi latviešiem ir dažādi nevajag spriest tikai no sevis.pie parastajiem aiej paskaties kas notiek laukos ,kā Šins vakar teica cik kilometrus nogāju un viena māja drīz tā pari nebūs.
nu bet
n
Būtu priecājušies ka jums vēl atļaus kautko pārdot!!!Savādāk taču visu savāks par parādiem!!!
imigrants
i
aiz robežas stāv cilvēku rinda lai iekļūtu ES - par to vidēji maksā 5-7 tūkstoši eiro. novāksim viņiem šķēršļus, lai par to pašu naudu viņi oficiāli iekļūst latvijā, a pēc tam varēsim vicināt rociņās likumus, jo viņi likumiņus nepildīs, nav taču muļķi. jā un latvietim par vergu būs būt savā zemē visiem kuri te uzturēsies ar noteikumu ka darba vietas jādo-dos par minimālo, šī tauta neko citu kā stulbus un zaglīgus politiķus, nūju un sliktu hokejkomandu nav pelnījusi. kur te var pieteikties uz citas valsts pilsonību ?
Dikļu pils
D
Jaunais laiks, lūk, jums iespēja organizēt referendumu! Jo gan vakardienas Domburšova balsojums, gan šeit, Dienas mājas lapā (Dienas jautājumā), cilvēki ar lielu balsu pārsvaru skaidri pateica, ka nevēlas, lai nekustamajam celtos cenas. Tas, protams, Šleseru un Co neinteresē. Es noteikti piedalītos!
AD
A
Ak noskaņa prezidenta kancelejā liecina par šī likuma izsludināšanu? Bet kā tad lai citādi Zatlers brauc uz Maskavu?
buu
b
Pakistāniešiem un indusiem vairs nevajadzēs ķēpāties ar fiktīvām laulībām, lai iegūtu uzturēšanās atļauju ES. Pietiks iegādāties dzīvokli Krāslavā, ko tālāk notirgot brālēnam un pēc tam māsas vīra brāļa dēlam. Galvenais, lai papīros parādās 50 000. Kā izskatās pie varas esošie spītīgi atsakās saprast, ka NĪ nav ilgermiņa ekonomiskās izaugsmes stimuls. Ilgtermiņā vajag ražot pārdodamas lietas (tradeables). Likums būtu pat prātīgs, ja nebūtu normas par, kas par investīcijām uzskata NĪ iegādi + paredzēt pilnu finansiālu atbildību idejas autoram, iespējamo sankciju vai tiesāšanās ar EK gadījumā.
Ivars
I
Latvijas nodevēji. Tagad Latviju pārpludinās visādas civilizācijas mēsli, noziedznieki un vazaņķi no trešajām pasaules valstīm. Latvijai urlu investori nav vajadzīgi, jo katrs tāds kroplis atvilks uz Latviju simtiem sev līdzīgu salašņu.
Vīģe
V
Paskataties Zaķa un Šadurska žultainajās acis. Vai jūs tur redzat ko ticības vērtu? LDDK, arodbiedrības un kas tur vēl - viņi visi atbalsta šo likumu. Kas, viņi visi LV ienaidnieki vai neko nejēdz? Bet Šadurskis ar Zaķi jēdz? Kur Zaķa patriotisms bija, kad saeimai dzina cauri lopu kaušanu caur mocībām? Vakar deputātiņi visi bijuši Jēkabpilī, lai paskatītos, kā sokas. Neviens iekšā nav gājis, laikam baidījušies apvemties, noskatoties citu ciešanās. Liekuļi.
ja kas
j
Kaut kā mani pārņēma vilšanās par Šīnu. Kādreiz man viņš stipri patika. Bet laikam ar to Vienotība arī kaut kas nav riktīgi, ja jau Šīns izvēlas biedroties ar pusbandītiem. Varbūt tiešām tur nav dialoga ar uzņemējiem. Vispār tas bija ļoti nepatīkami.
pingvīns
p
Muļkīgi secinājumi. Nevajadzēz ilgi, lai šīs " laimīgās" vietējās ģimenes tiktu izsūtītas ( būtu spiestas izbraukt ) ārpus Latvijas pavisam. Krievs vienmēr un visur ir un būs nekaunīgi agresīvs. Bet, tā kā Latvijā nav politiķu, bet tikai savu personīgo lietu kārtotāji, tad rezultāts būs ļoti ātrs. Pēc gadiem 5 droši varēs aizmirst par Latvijas valsti. Tā būs Krievijas guberņa, viennozīmīgi!!!
Gm
G
Argumenti ... ja par investoru sauc personāžu, kurš atvilksies ar 2000Ls, tad to likumu vajag pārsaukt par lēto ceļazīmi uz ES katram, kam ievajagas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas