Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Prezidenta kandidāts Bērziņš - nekustamo īpašumu magnāts, miljonārs un lielākās pensijas saņēmējs valstī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
grib jau nu gan
g
Šis izbijušais padomju laiku funkcionārs naudu un īpašumus ir sashēmojis. Tagad par iegūto naudu grib sev godu nopirkt.
berluskoni
b
Vai LV ir vajadzīgs šāds kampējs prezidenta kapacitātē? Domāju, ka nav vajadzīgs, jo ir lielas šaubas par to, vai viņš vairs saprot, kā cilvēkam jādzīvo, lai iztiktu ar simtlatnieka stipendiju un tml. Viņam (kandidātam) visa pietiek un pietrūkst vien "goda būt par lielu šišku", lai iegūtu absolūto nirvānu. Bet kāds no tā labums valstij un tautai? Un vispār- vai nabadzīgajai Latvijai ir vajadzīga miljonus aprijošā prezidenta institūcija? Par to ir jādiskutē!
Pensis
P
Nuu, viņš no savas pensijas samaksā ienākuma nodokli vairāk kā tūkstoš latu. BET - gribētos zināt, vai nodoklis no pensijām atgriežas sociālajā, valsts vai pašvaldības budžetā?
silis
s
Opis.... ir un paliek opis, lai nu cik pensija liela. Vecs ir un paliek vecs.
juta
j
Vai žurnālisti var papētīt iemaksu apjomus pensiju fondā? Vai tie nebija tie maģiskie zelta brīži, kad pāris mēnešu koridorā varēja iemaksāt palielākas summas fondā un nodrošināt sev tūkstošu pensijas? Par šiem zelta brīžiem dzirdēja tikai pietuvinātie! Un tad papētīsim, cik cienījamais kungs ir iemaksājis pensiju fondā un cik tagad grābj ārā! Tad paskatīsimies, kuram ir kauns un kuram ne!
jeska
j
blin, atkal pensionars
tara
t
A.Beerzinhsh nav cieniigs ienjemt Latvijas prezidenta amatu. Mums jau ir labs gana prezidnts V.Zatlers, kuru paarveelees uz otro terminju.
borcinsh
b
"Kas i, mīkstais esi?" ---- ...to pieradit bus pagruti ( ka , lembergs - zaglis ...) nu bet smadzenes laikam jau ka - aizvakardienas sperma !
borcinsh
b
"Vladimirs Putins būtu vislabākais kanditāts Latvijas valstij uz Valsts prezidenta amatu." ----- atkal apsedies uz stipriem medikamentiem ? ej tachu reiz mierigi gulet ! "diena" tevi neaizmirstis ...
jā.
j
Vai šāds miljonārs spētu iedziļināties un izprast Latvijas tautas sāpi,nabadzību un vajadzības.Cilvēks kurš grimst naudā nekad neizpratīs tos,kuriem šīs naudas trūkst.Mums vajag prezidentu,kurš spēj redzēt un dzirdēt vienkāršos Latvijas ļaudis.Pārmērīga bagātība padara cilvēku sirdī bezjūtīgu un lepnu. Lepniem cilvēkiem pats Dievs stāv pretī.
Taisnība
T
Nost ar so parazītu,nost nost nost
borcinsh
b
sheit varu par to "kandidatu" pateikt atklati : " sarkana latvieshu cuka! " ! LATVIJA - bez KOMUNISTIEM ! ( to jau rakstu no 1991.g. !!!)
zex-aijai
z
šis tips ļemburam būs īstais,tas šo Lr blēdi ispestīs no būra ....nāk no ZZS,špekulsnts,mahinātors,šeptmanis,....tāds ar tādu saprotas
scorpio
s
Ko satraucies. Mūsu premjērs ar Ekonomikas ministru arī neko no biznesa nejēdz, bet VALSTI VADA! ĢĒNIJI.
Lelle
L
Kad dabūsi uz kakla rižo bezgodi, tad varēsi kaukt. Tev novēlu pakaukt, jo akls un kurls esi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas