Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Prezidenta teiktais pazudis tulkojumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Berzinam siberis veras ciet?
B
Berzins uzludz uz konsultacijam Saskanas centra sponsoreto Repsi kuram par kaitniecibu un lielu materialu zaudejumu nodarisanu valstij jau sen bija jabut cietuma, Repse ir istais cilveks ar ko Brezinam apspriesties bet Pabriks gan neliekas gana labs.Berzinam ir iebildumi..
Man tas Berzins sak nepatikt..
M
kaut kas ir aizdomgi, Pabriks Berzinam nepatik bet sabotieris un kaitnieks Marsietis Repse kurs nodarijis valstij Bankas Baltijas lieta un Liepajas metalurga lieta simtiem miljonu latu zaudejumu Latvijai, kuru sponsore Saskanas centra sponsori Berzinam liekas pietiekosi labs lai ,,apspriesu nakotnes,, ,, planus,, Berzins vispar kontrole ko pats dara?
nesaprotu ko Prezidents maisas pa v
n
Vienotibai ir diezgan liela pieredze valsts vadisana, nesaprotu ko Prezidents iespitejas del Pabrika? nu lai liek kartis galda.. citadi kaut ka jocigi ta bijusa kompartijas darbona spitesanas liekas..
ērce
ē
prez. "Kājiņš" laikam sasapņojies būt par "Ulmani 2", bet šamējam nav tas kalums un nav tie laiki, lai LV ieviestu "zoo diktātu"
f
f
Da kāds tas P. eksperts. Viss devums viena līkiem pirkstiem iztulkojumu grāmata.
vajadzīga
v
Dr. Bērziņa terapija nepārdomātiem Ministru prezidenta kandidātiem!
!-am
!
Kur var palasīt demogrāfu vilku, aurotāj?
Jānis
J
Uzskatu, ka Bērziņam nav morālu tiesību un pat nav leģitimitātes vērtēt kaut kādu ministru profesionalitāti un prasīt kaut kādu spēcīgu premjera kandidātu, jo: pats nav profesionāls un atbilstošs savam amatam un spēcīgs prezidents un 1) Izmantojis ES naudu sava privātā īpašuma izbūvei; 2) to ievēlējusi padzītā Saeima (2Š-PLL,SC, ZZS) pēc tās atlaišanas; 3) bijis slepenā Valmieras grupējuma ar Šķēli priekšgalā kases turētājs; 4) bijis kompartijas funkcionārs, LPSR ministra vietnieks; 5) bēguļoja 1991. gada augusta puča laikā, būdams AP deputāts 21. augustā nebalsojot par pilnīgu LV neatkarību; 6) neprot noformulēt domu; 7) Turkmenistānas diktatoru Berdimuhamedovu 2 reizes nosauc par Turcijas prezidentu; 8) nespēj noskaitīt dzejas pantiņu Rīgas Tehniskās univeristātes jubilejā; 9) sola sist un pa galvu sadot žurnālistiem; 10) nezina vai neizpauž, cik pašam bērnu; 11) cenšas PBK runāt krieviski, bet nespēj neko pateikt, jo nemāk arī krieviski parunāt; 12) ar atplestām rokām pieņem čekas patriarhu Primakovu (sk. TV arhīvu) un Puķina sūtni Levitinu; 13) atbalsta LV atkarību no Krievijas gāzes, ģinamo spēles laikā lepni sēž blakus LV okupācijas apšaubītājam, kas savulaik 18 stundas (paša vārdi) pašaizliedzīgi strādājis čekas izlūkdienestā, Savickim; 14) pozitīvi izsakās par SC puikām, Repšes politbiznesa projektu un oligarhiem; 15) izmanto Zolitūdes traģēdiju sava reitinga celšanai (populistiski bļaujot par masu slepkavību un Vovkas līmenī sola močīt tualetē (sorry - iesaka pasēdēt); 16) skaļi pieļauj domu, ka LV pēc 10 gadiem var beigt pastāvēt; 17) neceļ tautas pašapziņu, patrotismu, neiedvesmo panākumiem. 18) iestājas pret Satversmes preambulu, kas nostiprina valsti; 19) atlaiž Levita konstitucionālo tiesību komisiju; 20) ieņem pasīvu nostāju (grib atturēties) krievu valsts valodas referenduma jautājumā, tiek tikai ar varu piespiests nobalsot. 21) Bērziņam nav nekādas starptautiskas autoritātes, viņu praktiski nekur neaicina, izņemot uz austrumu despotijām; 22) neprot uzvesties reliģisku ceremoniju laikā, jo nekad nebija apmeklējis baznīcu; 23) Bērziņam ir svešas arī tautas etnogrāfiskās tradīcijas; 24) piedalījās valsts unibankas prihvatizācijā; 25) saņem lielāko pensiju valstī, kaut sen jau iztērētas viņa iemaksas pensiju fondā; 26) negrib izmantot Jūrmalas rezidenci, jo negrib braukāt un rīkot oficiālas pieņemšanas (valsts prezidenta reprezentatīvā funkcija!), bet valstij (nodokļu maksātājiem) jāuztur tukša rezidence.
!
!
Domu, ka Latvija pārstās eksistēt, ir izteikuši daudzi, tai skaitā demogrāfs Vilks. Jums uz to NAV pretargumentu. Skolā vēsturi esat mācījies, par inkiem, romiešu un citām impērijām jau esat kaut ko lasījis. Tad lūk, latvieši ir kā prūši vai līvi. Tas pats ceļš ejams.
  • 1
  • 7
Būtu jau komiski,
B
ja cilvēks ar NETĪRĀM ROKĀM (kas ikvienam zināms,kaut vai Kājiņu sakarā) veidotu valdību.
vecisarguments,
v
(mācījies kaujas taktiku pie ģenerāļa Ūdentiņa) Valsts prezidents ir valsts bruņotā spēka augstākais VADONIS, tādēļ viņa taktika ir logīski patriotiska : labākajam - Pabrikam, jāsargā Aizsardzības ministrija. Klausīt, manu komandu: līdzināties, mierā ...Urr...aā !
ģenerālis Ūdentiņš
ģ
Valsts prezidents ir civilpersona, kas labākajā gadījumā paraksta citu sagatavotus dokumentus un pats nav spējīgs vadīt pat pusnodaļu.
  • 8
  • 0
ārprāc!
ā
Bērziņš vienkārši nav baudāms vairs absolūti. Atkāpies, Bērziņ!
ivars graudums
i
Baidos, ka juusu prezidents ir "Rusofils", vai arii taisa partiju politiku. Vinja izdariibas paliidz tikai krievu "kopienai".
:)
:
Tā notiek ja cilvēks nonāk tur kur tam nevajadzētu būt,ieņem neatbilstošu amatu.
pensionārs
p
Ko mēs patreiz apspriežam? Vai prezidentu, vai topošo ministru vadītāju? Vie4notības ceļš jau gāja uz to lai viņu partija aizietu nebūtībā, jo valsts ar saviem lielajiem nodokļiem un cilvēku izbraukšanu vairs nevar pastāvēt. Jādomā par darba vietām jaunajiem, nevis kā no minimālās algas atvilkt nodokļus, lai darbinieks nevarētu vispār samaksāt par komunālajiem, kur nu vēl izdzīvot. Pareizi Bērziņš rīkojās, tas vairs nebija izturams, cik ilgi V varēja kopēt T^ partijas gājienus. Kalvītis vismaz maksāja algu, bet šis domā kā nemaksāt. Tauta ir nogurusi, kau kas bija jādara.
cenzoram :))
c
ja nav ko teikt, tad pats arii paklusee.
  • 0
  • 6
hop-stop
h
Ja nebutu stabilu banku, bet butu tikai Kargina un Antonova bankrotbankas, tad okupants ! sanjemtu algu skaidra nauda un vietejiem hop-stop grupejumiem atliktu tikai noskaidrot, kura diena sim okupantam izmmaksa algu.
  • 7
  • 2
:):)
:
ja esat pensionārs, kas īsti neko nesaprot no valsts finansēm, tad labāk paklusējiet!
  • 9
  • 4
!
!
Ne tikai domā, kā nemaksāt. Paskaties uz ugunsdzēsēju un glābēju sociālo neaizsargātību valsts paspārnē. Ne apdrošināšanas, nekā, pat pašiem par savu naudu tērpi jātīra! Paskaties uz ārzemju investoru, to, ko mīl Vienotības un RP erzacvaldītāji, visatļautību gan Zolitūdes Maxima, gan Biķernieku Maxima gadījumā. Pat nerunājot par to, ko Vienotība turpina atļaut, gan valdībā, gan kā EP deputāti, zviedru finanšu okupantu bankām.
  • 2
  • 10
atnuga
a
Nu padomājiet ar prātu - ko prezidents var ieteikt, ja viņa līmenis ir zemāks par jebkura ministra līmeni? Vai viņš zina valodas? Nē. Vai viņam ir kāda vērā ņemama izglītība? Nē. Vai viņam ir ass prāts? Nē. Vai viņš spēj izteikt domu? Nē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas