Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Prezidenta ultimāts vēl joprojām ir spēkā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to ciniķis
t
Nu tad, lūk, kamēr Tev pierādījumu nav, par zagli nevienu nesaukā gan! Protams, žēl Tevis - izskatās, ja nebūtu TP, Tu būtu multimiljonārs...
ciniķis
c
Tā, hmm, ar ko labāk sākt, laikam jau ar uzņēmumiem, sāksim ar to, ka TP kopā ar ZZS nozaga divas cukura rūpnīcas un tās iemainīja pret milzīgām kompensācijām sev. Tālāk, TP nozaga piena pārstrādes rūpniecību līdz ar ko faktiski nozaga Latvijas lauksaimniecību. Tālāk, TP caur finanšu ministriju faktiski nozaga milzīgos apmēros ES struktūrfondu naudu, par PVN izkrāpšanu, ko veica TP lojāli grupējumi VID aizegā es nemaz nerunāju, tur zaudējumi vēl ir jārēķina. Tālāk, TP, caur uzņēmumu padomēm, kur ielika savus radiniekus un maksāja tiem ne par ko algas vairāk kā Kondolīzai Raisai, faktiski nozaga valsts uzņēmumu peļņu, protams, ne tika iespaidīgi kā izkrāpjot PVN vai nozogot veselas nozares, bet savs miljons pa visām šīm padomēm kopā salasījās. Nu, vēl jāpēta prihvatizācijas process, tur būs ļoti daudz nekustamo īpasumu zādzību. Protams, tie ir tikai pieņēmumi, bet pierādījumus jau būs jāmeklē vēlāk, kad viņi vairs nebūs pie varas.
to ciniķis
t
Ko Tev TP nozaga? Konkrēti pasaki summu vai priekšmetus kādus, interesanti vienkārši!
Šampēteris
Š
Ja tā, tad TP met karodziņus miskastē un meklē sili citur.
ciniķis
c
Lai kādi TP būtu nelieši, bet stulbi viņi tiešām nav. Viņu stratēģi joprojām apspēlē savus konkurentus visdažādākajos veidos. Faktiski, Zatlera ultimāts ir kļuvis bezjēdzīgs. Ar šo gājienu Zatlers tika pazemots un iegrūsts ar seju dubļos. Protams, TP riskē nepārvarēt 5% barjeru, bet šo cīņu ar prezidentu viņi ir uzvarējuši spīdoši!!!! No otras puses, vēsturiskā situācija ir tāda, ka dažam labam, iespējams, politiku vairs negribās, jo tur vairs nav ko darīt, labumi ir izzagti, bet atbildēt SVF par valsts parādu? Tak, lai to dara nākamie muļķi! Arī tāda motivācija var būt šim paziņojumam. Kāds labāk par sazagto naudu atpūtīsies un mierīgi sagaidīs vecumdienas, protams, ja tiesībsargājošās iestādes nesāks vajāt par pagātnes grēkiem.
PILNAI LAIMEI
P
Nu, ķipa, viņi ir kredītņēmēji.
PILNAI LAIMEI
P
Paga. Mieru. Risks ir reāls faktors. Ikviens grib minimizēt risku un maksimizēt ieguvumus. To grib gan Swedbankas Jānis Bērziņš, gan SVF ierēdnis, gan Andris Sķēle. Tas ir normāli. Un šeit nav nekādas sazvērestības, ir normāls kapitālisms, kam alternatīva ir komunisms. Vienīgie, kas to negrib, ir tie, kas ar atklātām sejām nesa pudeles no LB veikala. Taču viņiem tas ir piedodams.
abacus
a
TP sevi ir tik tālu sevi diskreditējusi, ka jebkādas jaunas šīs partijas darboņu iniciatīvas uzticības krīzi tikai padziļina. Arī pēc būtības apsveicamā ideja par Saeimas pirmstermiņu vēlēšanu rīkošanu TP kontekstā izskatās pēc kārtējās shēmošanas. Acīmredzot, TP izvēlas no tās viedokļa "mazāko ļaunumu" - pirmstemiņa vēlēšanas, nevis prezidenta uzdevumu pildīšanu. Savulaik šo pašu darboņu izvēlētajam Zatleram tagad ir lieliska iespēja nodemonstrēt savu mugurkaulu un palikt pie saviem uzstādījumiem, lai sabiedrība redzētu shēmotāju patiesos nolūkus un darbības līdz marta beigām. Vai viņi mainīs vēlēšanu likumu? Nē? Varēsim pajautāt - Kāpēc? Vai viņi iecels, piemēram, Jutu Strīķi par KNAB vadītāju? Nē? Kāpēc?utt. To, ka pēc būtības izpildot ultimāta prasības, esošie politikāņi sev piespriestu politisku pašnāvību, viņi paši lieliski saprot . Tāpēc ir saprotama viņu vēlme patreiz aiziet , tā sakot , mēģinot "saglabājot seju" , lai pēc tam atgrieztos. Tāpēc arī tik drudžaina darbošanās. Viens gan ir skaidrs - vēstures mēslainē lielākā daļa koalīcijas darboņu tiks aizslaucīti jebkurā gadījumā. Jautājums ir - kad un par kādu cenu.
MUNIJAS PATIESAIS RAKSTS
M
DZIVE IR DZIVE ,KA KATRAM LATVIJAS PILSONIM PIENAKAS.KATRAM IR SAVS DZIVES CEĻŠ. Avižu rakstitaja lai nesapņo par cilveku tirzniecibu. Patiesi vēl izruņāsim šo jautajumu.Tikai vienu 2005g.8aprili.Man kuram ir tehniska izglitiba Jus iegrudāt kimiju mana galva kur ska'ņAS GALVA 2..3 triskāršojas apslapēt vareja tikai ar alkohola palidzibu .APZIŅA naudas trukums kas atlika ka paziņoti ka sadekšu pats ar pasažiriem .Protams phi'hene.pilseta-Pļaviņas
drakons
d
Nesaprotu, kāpēc šo Saeimu nevar atlaist uzreiz bez nekādiem ultimātiem. Zatler, esi vīrs un izdari to.
Econ
E
Arī apgalvojumi par Pasaules sazvērestību (no Sorosa un līdzigo puses) milzīgai līdzekļu piesavināšanai, Pasaules pakļaušanai, parasti valstīs ar korupcijas problēmām tiek izteikti, lai radītu ārēju ienaidnieku un novērstu cilvēku skatu no patiesajiem problēmu cēloņiem.
Džipi valda pasauli
D
Mēs, kas džipā apceļojam pasauli, jums tagad pavēstam prezidenta gribu. Klausaities nu!
dzeris
d
Jo ilgāk šie paliks pie varas, jo sliktāk, un, ja ārkārtas vēlēšanās, lai tur ir vai nav shēma, mainīts vēl. likus vai nav nobalsos par tiem pašiem, tad ne šai valstij, ne tautai nav nākotnes. Jāatlai;z nekavējoties, un tad lai referndums un vēlēšanas parāda, vai latvieši pieņēmušies prātā vai tikpat bezcerīgi..
PILNAI LAIMEI
P
Domāju ka neaizgāja, tāpēc sacerēju parafrāzi.
_
_
dievs dod mums gudru prezidentu. kaut vai tikpat gudru, kā ministru prezidentu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas