Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Prezidentam un kundzei — Rietumvidzemes tautas tērpi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Man patika
M
Patika, ka Prezidents ar kundzi bija tautas tērpos. Vienīgais, kāds stilists varēja padomāt, ka augumā slaidajam vīram vidzemnieku garais svārks īsti nepiestāv. Un vēl brille uz deguna un sasuka dara viņu līdzīgu Pietuka Krustiņam no Mērnieku laikiem. Lai nu cienīgtēvs man piedod. Taču lasot kritizētājus domāju, nu ko vajadzēja vilkt, kā un kur stāvēt, lai visiem būtu labi.
Piekrītu Incei
P
Zatler,Tev tiešām vislabāk piestāv ārsta tērps!Beidz māžoties un dari to,kas Tev dots!
Rikards
R
Paldies prezidentam par labo paraugu! Parasti jau tikai latvju sievas lepojas ar savas tautas goda teerpu, pat dirigjenti ne reti redzami pat pingviinu ljipaas. Atceros, pat Kokaram Los Andzelosas dziesmu svetkos rikotaji draudeja nepielaist svetku gajienaa liidz atrada sev tautas teerpu. Tadelj gods un slava katram latvju viram, kursh arpus skatuves valkaa savas tautas goda teerpu!
Ince
I
Vislabāk šim kugam gan piestāv ārsta tērps, to viņs prot valkāt ar lepnumu un jēgu. Tajā tērpts šis kungs izskatījās ļoti cienīgs un īstajā vietā. Protams, ir jau labi, ka prezidents uzvelk tautas tērpu, bet viņā nav tas saturs. Vaira ārsta tērpā arī izskatītos mazliet neīsta.
L.S.
L
Izskatās briesmīgi. Tā ir, kad prezidents ir raustāma lelle, kuram ne pašam savas nostājas, ne tautas tērpa. Smuks tautas tērps, bet lienēts, līdz ar to neizskatās piederīgs saimniekam. Ai, apts prezidents mums arī aizlienēts no slimnicas... ko tur var gribēt.
...
.
NOŽĒLOJAMI! Tautas tērpu vajag prast nēsāt - kā to prot dejotāji, koristi - katrs par to varēja vakar pārliecināties gājienā. Kāds lepnums, kāds prieks - gan gājējiem, gan skatītājiem!!! Kā VVF prot nest tautas tērpu!!! Klauni no Zoodārza tikai uzvelk karnevāla kostīmus (kurus iegādājas par VALSTS NAUDU - MŪSU NODOKĻU NAUDU!), un tāda komisijas veikala Lilita, ja nevar nostāvēt, tad lai sēž mājās. Neatceros, ka VVF būtu sēdējusi! Arī attieksmes jautājums. Nav tai Zatlerei visur kā ķipim jābūt līdz!
pensionārs
p
Esmu priecīgs!
rezidents
r
Nu,un tad?
Krišs
K
Rietumvidzemes????! Kas tas tāds par novadu???
es
e
Kāds es nejēga, domāju, ka ieģērbuši šo kaftanā, tik tjubeteiku aizmirsuši galvā uzlikt.
mur
m
KĀPĒC JĀAPKLUST???? Ar ko viņš atšķiras nno tā neizlēmīgā Zatlera, kas vakar, aizvakar vai pirms nedēļas? Ar ko viņš atšķiras TAGAD no tā, ko izraudzījās moroni zoodārzā TOREIZ? Vai viņš kaut ko ir atzinis un nožēlojis? Vai Jums nešķiet, ka viņam ar VISU TAUTU, viņas svētkiem, svētku sajūtu un noskaņojumu nav NEKĀDA SAKARA? Ko vēl lai pasaka ... Es raudu... man ir kauns par savu valsti. Man ir kauns par saviem līddzpilsoņiem, kas visuTIK ātri aizmirst...
ddddfff
d
zootlers is proper man, birks is god for ever
fans
f
Kapēc Lilitiņa sēž? Vai tikai nav stāvoklī? Un Birks izskatās pēc čangalienas govju gana.
K-K
K
... Apklustat nerras - sis nav politisks notikums. ...Apsveicu VP Dziesmu Svetkos !!!!
ZZS
Z
Šī kunga "tautas tērps" ir aploksne:!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas