Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Prezidenti aicina iet uz vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to
t
Atcerēsimies: Uz referendumi daži aicināja neiet ??????????
to);Temīdai
t
Izlasi Viļa Selecka grāmatu "Sārta Asins baltā sniegā" un tev, jums būs skidrs, kā veidojās latvijas vara, no kā veidojās, un no kā tā pastāv un kas ir šo varas veidotāju saimnieks. Pat vēl nesen godmanis teica presē - Vissaienības rūpnīcas Latvijai nepiederēja, neviena...???? Kam tad piederēja, Gruzijai, Ukrainai, Krievijai? PSRS kā valsts tik likvidēta 1991.gada decembrī, par ko pasludināja Krievija, Ukraina un Baltkrievija - dibinātāji. Tad kam tad piederēja Latvijā esošā manta? Tad no Kosmodroma daļa latvijai arī pieder utt. Krievijas pakalpiņi, utes, ne valdnieki pārņēma varu Latvijā un valda joprojām. Jālikvidē tieši šīs okupācijas sekas.....Āmen.
Vēl apdomā, ja balsosi
V
Neapjūc, izraugies pareizu rīcības taktiku- - Vispirms Tu pārskati, kuru partiju vai apvienību saraksti Tev ir izsniegti; - Atrodi tikai vienu, SAVU PARTIJU vai Apvienību, kura visvairāk Tevi interesē, apmierina un pārējās noliec malā, tālāk, lai netraucē un aizmirsti tās; - Nevari izvēlēties, kura partija Tev būtu labākā, tad, manuprāt, jārīkojas pēc demokrātijas principa – VARA IR JĀMAINA, tādēļ JĀATLIEK malā TO PARTIJU LISTES, KURAS JAU IR BIJUŠAS VAI PAŠLAIK IR pie varas Saeimā (tieši Saeimā) un jāizraugās viena partija no atlikušām. Kad atlasīji vienu partiju, tikai tad Tu vari skatīties un pētīt šo sarakstu un, ja vēlies, vari tajā izdarīt Vēlēšanu likumā atļautās korekcijas, proti: - Tu vari ielikt „plusu” kādām deputāta kandidātam vai vairākiem, kas sarakstā šos cilvēkus var pavirzīt ”uz augšu”; - Ja gribi, lai „Tavi cilvēki”, Tavā vēlēšanu biļetenā, kuru Tu metīsi urnā, nonāktu pirmajā numurā (pirmajos), Tu vari izsvītrot vienu vai pat visus deputātu kandidātus, kuri sarakstā ielikti pirms „Taviem cilvēkiem”, kuriem ieliki „plusu” (+).
Aivis
A
Neapjūc, izraugies pareizu rīcības taktiku- - Vispirms Tu pārskati, kuru partiju vai apvienību saraksti Tev ir izsniegti; - Atrodi tikai vienu, SAVU PARTIJU vai Apvienību, kura visvairāk Tevi interesē, apmierina un pārējās noliec malā, tālāk, lai netraucē un aizmirsti tās; - Nevari izvēlēties, kura partija Tev būtu labākā, tad, manuprāt, jārīkojas pēc demokrātijas principa – VARA IR JĀMAINA, tādēļ JĀATLIEK malā TO PARTIJU LISTES, KURAS JAU IR BIJUŠAS VAI PAŠLAIK IR pie varas Saeimā (tieši Saeimā) un jāizraugās viena partija no atlikušām. Kad atlasīji vienu partiju, tikai tad Tu vari skatīties un pētīt šo sarakstu un, ja vēlies, vari tajā izdarīt Vēlēšanu likumā atļautās korekcijas.
Sumbrs
S
Guntis Ulmanis bija paklausīgs, lutināts spēļu lācītis partijai "Latvijas ceļš" - visu mūsu nelaimju pirmajam un lielākajam vaininiekam. Vaira Vīķe-Freiberga arī tikai savas darbības beigās atskārta, kādā korupcijas purvā visu laiku esam dzīvojuši. Valdis Zatlers, par spīti neskaidrajai priekšvēsturei, šā gada sākumā jau gandrīz sataustīja politiskās dzīves pulsu, taču īsteno diagnozi vismaz pagaidām paturējis pie sevis... Nu redzēsim, kā būs tālāk... Par labām pārmaiņām!
Viesulis
V
Uz vēlēšanām ir jāiet un jāatdod sava balss - man liekas vienalga par ko tikai ne par TūPlistiem, Latvijas Pirmajam Padibenēm, Latvijas Zagļu savienibu un protams ne par PCTVL un Saskaņoto Caureju - šie visi jau ir parādījuši savas patiesās sejas un Latvijas tagad dzīvo pilnīgā caurumā....Tie kas tiešām tic Ostapam benderam alias Leščinskim alias Šleseram - beidziet jēl sevi muļķot! Vai tiešām gribat sev uz kakla dabūt maluzvejnieku un šoferu dēlu bandu, kas pilnībā iznīcina un izpārdod Rīgu!!!!??? Pietiek kaut ar nelielu pelēkās vielas daudzumu smadzenēs, lai saprastu, ka tie visi ir neizpildāmi sapņi, ko šis blēdis sola!
tlusis
t
O, TP pamodies! Labrīt!
Elza
E
Tikais Argalis spej vadit Rigu
boogie
b
Shlesers taisa tikai izdvumus valstij uzturet lidostu, kur ir maksligi kjipa lielas algas, jo lielas algas aiziet arzemju pilotiem..un latvieshi nedabun neko....arprac un bankrotejushu pastu uzturet...sorry neko labu vinjsh nav devis ...visi tie lielveikali...es labak ELVI veikalu redzetu visa LV neka RIMI.....Uzskatu ka Argalis ir labaks....vismaz nau muljkjibas sastradajis
Uldis
U
Kristovis ir radijis milzu izdevumus....mes esmam tada lielvalsts lai mums butu 2 miljoni karaviru, kas neko nerazho...tas ir tapat ka varetu vel konduktorus maksligi uzturet lai sezh autobusos...un maksat vinjiem, tas nekas ka ir e-taloni..... Mums pietiek tik cik paradem un misijam un specjalajiem dienestiem karaviru...a shobrid turpinas vel jauninjo uznjemshana.. Balsoshu par Argaļa kungu
garais
g
Ja gribat tiešām normālu Rīgu, tad balsojiet par LPP/LC. Pārējie jau ir parādījuši, ka neko nevar izdarīt...
Īsts
Ī
Jo mazāk piedalīsies, jo lielākas izredzes referendumiem.
dzeris
d
Un , nekādā gadījumā, nevienā pašvaldībā, nebalsojiet par TB, LPPLC, TP, nu ļaujiet reiz tām nomirt dabigā nāvē, nevajag reanimēt neglābjami slimos, būsim humāni!
Ivars
I
Tur derētu vien, punkta vietā, sulīgs krievnieku lamuvārds!Atļaujit man,kā krievu literārās valodas zinātājam,te,no mājas pakša nolasīt -bļeģ!
dzeris
d
Skaidrs, ka jāiet, bet, vēlams, nevis kā zombijam, bet pieslēdzot domāšanas orgānu un nedaudz padomājot, nevis kā parasti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas