Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Prezidenti cer, ka pirmdien ES valstis vienosies par attiecībām ar Krieviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lno
l
Un vēl kas ir savrīgi-uz Baltijas valstīm neattiecas savstarpējās palīdzības punkts,jo tas tika izņemts ārā,pirms Latvija stājās NATO. ____________________________ Ko tu neteiksi prātvēder!:) Tad nu esi tik laipns un iedod kādu saitīti, kas to apstiprinātu:) Krievija nevar apturēt gāzes piegades ES: - nav cita tik liela apjoma patērētāja; - rietumi var iesaldēt krievijas kontus; -70% Krievijas patērētās pārtikas piegādā rietumi: - jaunāko tehonoloģiju Krievija var iegūt tikai rietumos. Šodien praktiski Krievija bez kooperācijas ar rietumiem nespēj izlaist nevienu lidmašīnu.
Optimists
O
Nu nebūs tur nekas,pakratīs pirkstiņu un viss.Principā Krievija rīkojās ļoti gudri un ES,NATO Krievijai pilnīgi pie pakaļas,ko nevar teik par ES,kam Krievija vajadzīga kā ēst,jo bez Krievijas energoresursiem ES praktiski sabruks gada laikā.Un vēl kas ir savrīgi-uz Baltijas valstīm neattiecas savstarpējās palīdzības punkts,jo tas tika izņemts ārā,pirms Latvija stājās NATO.To atzīst arī Veldres k-gs-tas gan tika pateikts diezgan viltīgi-Latvijai un NATO NAV rīcības plāna Latvijas,kā arī pāre'jo Baltijas valstu aizsardzībai.Minhene jau sen ir notikusi.Latvijas un Baltijas nākotne ir drūma,skaitītājs,kad ienāks krievu armija ir ieslēgts.Latvijā tas var notikt gada laikā,jo te ir visi priekšnoteikumi-krievu nepilsoņi ,kuriem lielākai daļai ir Kreivijas pilsoņu pases,pilnīgs morāls un finansu sabrukumus(viss nozagts),nevajadzīgs prezidentilis un zaglēnu valdībele, Krievijas liela nauda Latvijas ekonomikā un vietējo zaglēnu kabatās,Latvijas bankeles-krievu kapitāls99% nu ko vēl?Vēl rudenī un ziemā pastiprināsies krīze,banku parādnieki,kapitāla aizplūšana no valsteles,neapmierināti un apčkarēti iedzivotaji uz ielām un tur jau gan var atrast iemeslu'un uz priekšu. Latvijas armele-tas ir ārprāts-apgādāta ar lūžņiem par baigu naudu.tā nav spe'jīga pat krievu tanku sašaut ,aizsardzības ministrs-veterinārs.
Tante
T
Kamēr ES valstis domā kādas attiecības veidot ar Krieviju,Izraēla no 20.septembra ievieš bezvīzu režīmu Krievijas pilsoņiem.
ES
E
Pirmdien Brisele ir japanak tas, ka ir japienem lemums par okupetas Gruzijas atbrivosanu no Krievijas okupacijas, Par Krievijas tiesasanu un sodisan par to,ka ta ir parkapusi Starptautiskos ligummus, lemumus, rezalucijas. Ka obligats lemums ir jaienem, ka Gruzija, Ukraina tiek uznemta NATO nekavejoties, jo ir izveidojusies arkartas situcija. Viasai pasaules sabiedribai ir jaludz nosodit Krievijas ogresija, okupacija un iedzivotau slepkavosana okupetaja Gruzija.
smatrii
s
laba lieta no konflikta - jaunatklaataa vienotiiba ar kaiminjvalstiim, pat Poliju
AnDie
A
www.2v.lv 29.08.2008. 10:15 Pēc plašsaziņas līdzekļu ziņām, Eiropas Savienībā ir izstrādāti divi rezolūcijas par Krievijas un Gruzijas konfliktu varianti. Maigākais no tiem, kuru aizstāv Itālija, paredz kārtējo reizi pieprasīt, lai no Gruzijas tiktu izvests viss Krievijas karaspēks, kā arī lai Kremlis sniegtu garantijas, ka līdzīgi pasākumi kā Gruzijā nekad netiks piemēroti attiecībā pret citām valstīm. Savukārt “spēcīgākais” variants, kuru aizstāv Polija, paredz ekonomisko sankciju pret Krieviju ieviešanu – rekomendācijas biznesam neinvestēt Krievijā, Krievijas preču iepirkumu samazināšanu, sarunu par jauno Krievijas – ES līgumu un vīzu režīma liberalizāciju pārtraukšanu.
@
@
Piekrītu. Vienkārši un tieši soļi būs Kremlim tie saprotamākie. Diplomātijas fineses viņi neuztver. Vienkārši aziāti tomēr.
eks
e
Vai Tev nav jau biksēs kas jēls?, smadzenēs noteikti
es
e
es arī ceru, ka Krivijai šo punduru cirks beidzot apniks un viņa nostopēs visas ekonomiskās attiecības ar šīm valstīm uz kādiem pāris gadiem. ar to arī pietiktu.
Clash
C
Krievijai vajag uzlikt nopietnes sankcijas līdz brīdim, kad tā izpildīs miera punktu par armijas izvešanu tur, kur tā atradās pirms konflikta. Ja tas netiks izdarīts, tad tiks no ES atzīta par tiesisku Krievijas armijas atrašanās Gruzijā. Nakošā rindā būs Krima.
zvirbulēns
z
Jāvienojās par vienu, nedot Krievijai pārtiku, un viss.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas