Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Prezidents ar nožēlu atzīst, ka Saeimas sēdes norise neliecina par politiķu prognozējamu rīcību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nr2čiks par 3 miljoniem!
n
nr2 =čiks 18.10.2011 09:54 Jenotu gudrais gājiens realizējies; tālredzīgi olu šteinu iefiltrē aploksnē, lai sagrautu to no iekšienes, atleru izvirza par 2. personu, lai to zgāztu /ar nopir ktam balsīm/ un ....lapsiņa HOP atkal savā siltajā krēsliņā A atlers tagad būs miksts ka zīdpapīrs, un darīs visu ,ko liks jenoti ,lai tikai pats nr2 paliktu pie siles
Cienījamais prezident!
C
Kā notika Jūsu ievēlēšana? Tikpat nožēlojami kā šodien. Viss turpinās.
Jūsu
J
komentārā ir pilnīgi lieks vārds - ''cienījamais''.....
  • 1
  • 0
boze
b
Šie nenormālie cilvēki pazudinās mūs visus! Ar mietu šos shēmotājus no Saeimas laukā! Varas aprindas ar vilkšanu velk cilvēkus uz ielām!
ZOO
Z
Lai valstī nepieļaut haosu ir jāatlaiž šī saeima un jāveic jaunas vēlēšanas
Nē!
N
Tad sovjetisms svinēs uzvaru!
  • 1
  • 1
ZOO
Z
Lai valstī nepieļaut haosu ir jāatlaiž šī saeima un jāveic jaunas vēlēšanas
K-K
K
... Kam ta nav prognozejama ? ... Cik prognozejams izradijas Zatlers, pat savai ZRP ? ... Ne jau V Aboltina balsoja pret Sleserisma doktoresanu !!! ... Viss norada uz TIKAI vienas partijas PRINCIPIALU NOSTAJU UN PASTAVIBU un arkarteju UZTICIBAS pieaugumu !!! ... VARI UZMINET ?
Igors
I
Pārāk maigi teikts - īstenībā jākonstatē , ka latvieši nespēj pārvaldīt savu valsti ! Nāk prātā Staļina Izmisuma izteikums 1941. gada vasarā ... Ļenins mums atstāja tādu mantojumu , bet mēs viņu pazaudējām ( oriģinālā tika lietots daudz skarbāks vārds ) . Vai nav saskatāma paralēle ar K. Ulmaņa Latviju ?
Patent N 000 001 (by Heracleum )
P
"Bērziņ, atceroties tavu ievēlēšanu, tu būtu pēdējais, kas varētu runāt par politiķu rīcību."!!! BUTU PEDEJAIS ! PEDEJAIS JAU IR !!!
Oskars
O
Ja manas Latvijas PREZIDENTS ir GODĪGS un tiešām viņš ir bijis labs - godīgs miljonārs ,tad viņam šī SAEIMA ir ātri JĀATLAIŽ. Jo labam PREZIDENTAM - VADĪTĀJAM ir redzams , kad no tadas SAEIMAS nekas labs NEBŪS.
Nu
N
kurš varēja prognozēt, ka biedrs Bērziņš tik labi pratīs Eiropas fondu naudu savās ''kājiņās'' sēt...Un likumu uzvarēt.
Heracleum
H
Valsts prezidents uzskata, ka šodien Saeimā notiekošais diemžēl neliecina par politiķu prognozējamu rīcību ____________ Bērziņ, atceroties tavu ievēlēšanu, tu būtu pēdējais, kas varētu runāt par politiķu rīcību.
Vilis
V
Pareizi! Kas tad notika viņa ievēlēšanas dienā? Šis ir Latvijas šausmu stāsta turpinājums!
  • 2
  • 0
borcinsh
b
un atkal - shajam stulbam - "viedoklis" ... tads pats zaglis ka lembergs !!!
Andrejs B
A
Kamēr Latvijas valsts prezidents likumdevējiem, kuri piemirsuši, ka ir likumdevēji, neradīs drosmi pateikt, ka parlamentā (saeimā) jānodarbojas ar likumdevēja darbu, nevis ar ministriju, nozaru, amatu un ietekmes sfēru dalīšanu, Latvijas valsts būs apdraudēta un tās valdības -rīcībnespejīgas valsts interešu nodrošināsanā un suverenitates stiprināšanā. Jo, kamēr no prezidenta nebūs stingra uzstādijuma, ka likumdevēji nodarbojas ar likumdošanu, nevis ar sadali, pārdali uc. tirgiem un nozares un ministrijas vada profesionaļi, tas politiskais tirgus, ko sauc par valsts varu, būs bezgalīgs
totavs
t
`Bērziņš arī atkārtoti aicina Saeimu nekavēties ar atbildīgu lēmumu pieņemšanu par Saeimas prezidiju`. Nu, lai tak aicina. Kad redzēs, ka aicinājumiem nav nekāda svara, pieklusīs, lai neciestu reputācija.
AAAA
A
Kā tad NAV? Vēl jau nav sākuši pat strādāt! Vai tad Bērziņš pats tās intriga pin un 6 Zatlera nodevējus vada? Ko tad vietā liks? Saskaņas centru un Zemniekus? :)
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas