Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Prezidents pārrunās ar Godmani PVN piemērošanu presei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Davai, klopē visu ciet! A SVF kretīniem spārniņus-naudiņu nedos... Finks nebija muļķis, zināja ko runā...atliek tautai sākt izkratīt pašu valdošo kretīnu sazagtos kontus un nedomājiet, ka ārzemēs jūs paglabs!
uzcenojumi
u
Jā, uzcenojumi atsevišķās nozarēs mums tiešām ir drausmīgi - līdz pat 500%, bet vcitādi jau piparbodītes īpašnieks nevar tikt pie luksusa auto un villas.
ciniķis
c
Es gan nesaprotu, ko var čīkstēt par PVN paaugstināšanu. Tie drausmīgie uzcenojumi līdz pat 500% atsevišķās nozarēs (kā apģērbiem un apaviem) mierīgi var kompensēt PVN paaugstināšanu. Tirgoņu un spekulantu klani streso - šiem tagad, lai noturētu cenu būs jāatsakās no 3% uzcenojuma, labi, medijiem vairāk, bet tāpat tas ir nieks. Tā, ka gudrākie izdzīvos, dabiskā evolūcija tā teikt, tie, kas saglabās cenas esošajā līmenī no PVN paaugstināšanas zaudēs tikai 3% no saviem 100% uzcenojumiem, bet tie, kas būs pietiekami alkatīgi, lai kā krieviski saka "pod šumok" vēl paceltu cenas vienkārši un ātri bankrotēs, kas arī būs pareizi, likumsakarīgi un loģiski. Ārzemēs kaut kā uzņēmēji dzīvo ar 10-15% peļņu, mūsu duraki ar tādu nekad nesamierināsies un labāk bankrotēs. Nu, tad laimīgu taciņu viņiem, es domāju, būs normāli ļautiņi, kas ienāks biznesa nišās, ko būs pametuši bankrotējušie.
dzeris - jaukā
d
A kā tu domā, no kurienes ņem naudu valdība? Pati zīmē un tad mums visiem sadala? Nešķiet, ka valdība neko pati nepelna, tikai tērē mūsu naudu, tad kāpēc to nevar kritizēt? Kur tu dzīvo, ka nesaproti tik vienkāršas lietas? Par Zatleru - ja ej par prezidentu, esi gatavs kritikai, viņu ko, tur ar varu ievilka? Un analizēt tur nav ko, tikpat labi var mietu analizēt.
jaukā
j
Nav jau arī normāls stāvoklis,ka mediji ņem naudu no valdības,ņem arī no citiem,un mierīgu sirdi noķengā valdību.Tas būtu pirmkārt,bet otrkārt,mums žurnālistiem ir ļoti zems līmenis.Vai,atcerieties kad ievēlēja šito pašu prezidentu,kas grasās žurnālistus aizstāvēt,kā viņš tika agresīvi nogānīts .Nevis profesionāli izanalizēts,bet prasti,nebaudāmi,smerdelīgi apliets ar mēsliem.
zvirbulēns
z
Prezidenta kungs, ja jau nu ir velme rušināties pa valdības dārziņu, tad labāk pajautājiet Godmanim par Parex bankas glābšanas afēru. Lai saruna noritētu kaut cik interedsanta, visu pirms izdariet majas darbu, pieprasiet visu informāciju par banku pirms afēras sākšanas un tagad. :))) Parexgeita tik uzņem apgriezienus, mans prezidenta kungs :)))
Optimists
O
Kāpēc niekoties ar LTV un LR apvienošanu? Igaunijā tieši to izdarīja un rezultātā sabiedriskais radio aizgāja pa burbuli. Ņemot vērā igauņu pieredzi varbūt vienkārši uzreiz likvidēt LR?
ltvradio
l
Cien. LTV, lūdzu nebojājiet iedzīvotājiem garastāvokli un nerādiet pa Ziemassvētkiem un Jauno gadu ne Zatlera muļķīgās, ne Godmaņa stulbās runas! Gadu no gada to ir arvien grūtāk izturēt.
relakse
r
Tev, Valdi, drīzāk jādod Ivaram termiņš uz viņa grandiozā plāna efektīguma pārbaudi, nu tā lai sastrādātos su&*$ var laicīgi izstrēbt
Slida
S
Jā, tā viņa rosīšanās gan pirms, gan pēc slēpošanas ir tāda kā jocīga. Labāk būtu slidojis.
Slēpe
S
Tas Zatlers ar katru brīdi paliek smieklīgāks. Paslēpo kalnos, atgriežas un ir sajūta, ka atgriezies citā valstī. Baigi gribas rosīties, bet nevar saprast kur. Ekonomika un politika pārāk sarežģīta un sveša. Skalpelis aprūsējis. Izskatas, ka prezidents šad tad palasa Šķēles ieteikto pasaku par Pūku un mēģina to realizēt dzīvē....
Ezim
E
Arī sabiedriskajiem medijiem ir jāattīras. Esmu pārliecināts, ka piemēram LTV to pašu darbu var paveikeikt ar 3X mazāku darbinieku skaitu. Vislielākais LTV izdevums ir maksājums LVRTC. Pēdējā savukārt sanāk ļoti "pelnoša" organizācija, kura šķiežas ar naudu bezjēgā. Ja visu šo naudas tērēšanu pārskatītu un sakārtotu, tad varētu samazināt izdevumus ne tikai par 3 miljoniem.(caur LVRTC katru gadu tiek izplakurēta daudz lielāka summa)
Ciniski
C
Ciniski ir tas, ka vieni mediji, lai darītu to pašu darbu, saņem valsts finasējumu, bet otriem tā naudiņa ir jānopelna pašiem!
zaķēns
z
Kurus Tu uzskati par sabiedriskajiem medijiem? Ar ko tie ir labāki par privātajiem medijiem, kuru ziņu raiidījumi nereti ir krietni kvalitatīvāki par tiem, ko Tu sauc par sabiedriskajiem medijiem, un kuros ir salasījušies ambiciozi puskoka lēcēji.
ezis
e
nezinu kā ar tiem nodokļiem, bet neatrast smieklīgus 3 mlj sabiedriskajiem medijiem ir ciniska atriebība par kritiku mūsu vadoņu stilā.Viņi ļoti pat labi apzinās cik nozīmīgi ir LR un LTV, tāpēc gaidāmo grūto laiku,vēlēšanu kontekstā pērkami, ietekmējami mediji ir viņu mērķis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas