Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Prezidents pārtrauc atvaļinājumu, norūpējies par sarunām ar SVF

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tāpēc vienkārši
t
"īsi un skaidri 25.07.2009 20:08 Kāpēc nevarētu būt, ka prezidents nāk cīnīties ar TAUKMŪĻIEM ?" - tāpēc, ka taukumūļi viņu tur ielika dienēt, un taukumūļi viņu īsā saitē tur, un taukumūļu kandidātu viņš nosauks nākošreiz, kad atkal kumēdiņus ar valdību rīkos.
ka ta, ka cenšas
k
"kk 25.07.2009 15:31 lai, nu kā, bet prezidents cenšas ko darīt, atšķiŗībā no plānprātiņiem, šo koment;aru autoriem..." ............................................... .................... Cenšas paspēt sariktēties 28. jūlijā uz JAUNĀ VIĻŅA atklāšanu - vai vēl 27. varbūt vēl kādu pugačuvu satikt arīdzan neformālā gaisotnē ..... Un PAREIZI JAU VIEN IR - katram savs līmenis, Nevajadzēja tikai tiem pārcentīgajiem PRščikiem pie tā paša pacensties SVF lietas piekabināt. - gribētos tās pārrunas redzēt BEZGALĪGI ! - :))))))))))
Dace
D
Mums noteikti nav vajadzīgs aizdevums ar aizdevēju piedāvātajiem noteikumiem! Līdzšinējais uzstādījums, ka "bankas ir valsts asinsrite" ir aplams, un kamēr valsts vadītāji nesapratīs, ka valstī paši svarīgākie ir izglītoti un pārtikuši iedzīvotāji, valsts pamatā ir stabija ģimene, tikmēr nekas nemainīsies.
fiksais vēl
f
Valdiņ neķer kreņķi, Tevi un to laupītāju ordu gaida labākajā gadijumā linča tiesa. Tikai ņemot nost neviens bagāts nav palicis. Saki taču godīgi - valsts kasē beidzot ir apstājusies naudas plūsma - neviens vairs nemaksā nodoklus. Objektīvi. Ierēdniecība nepelna, ierēdniecība tērē. Ienākumus nes uzņēmējdarbiba, to Jūsu zonderkomanda ir veiksmīgi iznicinājusi, un labi ka brīdinājāt, uzņēmēji ar steigu klapē ciet šeit savus uzņēmumus - pārvācas uz sakarīgākām valstīm vai aiziet pelēkajā zonā. Patik jums tas vai nē. Tāpēc arī SVF neaizdos ne santimu, jo jebkurš aizdevējs grib redzēt naudas plusmu. Valsti tās nav. Pensionāriem atņemot pensijas un neārstējot slimos - tas nav naudas iegūšanas veids, to saprot SVF, bet to nesaprot ne valdība, ne jūs. Būs jāstrādā! Beidzot reāli.
daunitis to Karamba
d
Jebkurā gadījumā mūsu viedie labieši zāģē zaru, uz kura paši sēž. Vienīgi cilvēkiem ar ,,Nothing special'' intelektu šķiet ērtāk iebāzt galvu smiltīs un nelikties ne zinis, ka viņu slaucamā govs-valsts tūlīt tiks atslēgta no mākslīgās plaušu ventilācijas. Lai varētu no šīs siles baroties, valsts tomēr pie dzīvības ir jāuztur. Vienīgo izeju, domāju, mūsu valsts izlaupītāji redz Latvijas reokupācijā ( man vairāk izskatās, ka padomju vara nekad nav tā īsti gāzta), tāpēc mierīgi ļauj krieveļiem ārdīties pie sava ciklopu pieminekļa un skatās caur pirkstiem uz pilsonības tirgošanu.
daunitis
d
Atvainojos, ,,kreisie''...
daunitis
d
Somijā pie varas ir bijuši pat vietējie kreisi, bet pat tie savu valsti nepārdeva! Ko nu, laikam nav vērts runāt par tik nesaprotamām, latvietim svešām lietām... Tikpat bezjēdzīgi salīdzināt VDK/ VĻKJS baņķieru intereses ar Latvijas valsts interesēm. Mūsu latviski nerunājošie pilsoņi mūs nesapratīs.
īsi un skaidri
ī
Kāpēc nevarētu būt, ka prezidents nāk cīnīties ar TAUKMŪĻIEM ?
crazymf
c
kādas muļķības! Zatlera k-gs vienkārši atrada iemeslu atbraukt uz НОВАЯ ВОЛНА
V
V
Valdis pareizi dara, ka atgriežas, bet SVF ir malači ka tāpat vien nozagšanai nedod naudu, bet arī cenšas kaut ko ietekmēt, taukmūļiem dzīvi sarežģīt.
jautājums
j
Nu jā... Var jau būt, ka sarunas...Bet varbūt, ka Jaunais vilnis drīz sākas.... Re, Alločka jau ieradusies...
cony to lelle
c
jaa,pareizi, juus redzat,jo dabaa tas viss taa notiek, viss itkaa izliidzinaas nav bagaatiibas,nav patiesiibas un sveetuma,nav normas nav domaashanas nav tiesiibu,bet viss tas un veel vairaak ir iedomaats muusu praatinjos un vienmeer gruuti un buus veel gruutaak tiem,kas iedomaajushies,ka ir bagaati un gudri un starp indiviidu praatiniem var notikt visaadi konflikti. JUMS,gribas ticeet,labi,ka dodat cilveekiem naakotnes viizijas,kuras nav ne saldas ne ruugtas ne labas ne sliktas,ne paredzeetas ne neparedzeetas,vienkaarshi kjiimijas,fizikas reakcija notiek un mees reakcijas sastaavdalja.
Karamba
K
Nu,ja taisnība, ka galvenais klupšanas akmens sarunās ir mūsējo nevēlēšanās 2x apīsināt pārvaldi, tad jau saprotami.Jo zaudējot labi atstrādāto slaukšanas sistēmu ,arī politbiznesa partijām zūd viņu pastāvēšanas jēga. Eventuāli zaudētie amati,ķebļi, ietekmes nozīmētu valsts naudas upes izsīkšanu kā punkts viens, un kā punkts divi ,varētu būt -dažiem labiem papiņiem strauji pieaugtu risks tikt tiesiski un pēc būtības izvērtētiem. Protams, kam tādam piekrist ir faktiski nereāli, gatavais suicīds sanāk.
kk
k
lai, nu kā, bet prezidents cenšas ko darīt, atšķiŗībā no plānprātiņiem, šo koment;aru autoriem...
..
.
tas gan labi, ka parasa arī TP parakstu, tad oranžie nevarēs nākt pie varas un teikt, ka neko nav zinājuši :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas