Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Prezidents sasauks Saeimas ārkārtas sēdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Komunistu betongalva,kurs deve sevi par prezidentu,pirms velesanam gatavojas vel kaut ko "paveikt". Nedrikst vinam atlaut vinam kaut ko darit,ko velak butu gruti izlabot. Vispar vinu vajag ieslegt kada pagraba ,lai nepaspej sataisit meslus.
Ticu,
T
ka viņa kā jau vecāka,pieredzējuša cilvēka, lielākā veiksmes karjērā, varētu būt strādājot kopā ar vēl gados jaunu,gudru,mierīgu,godīgu un uzticamu Premjēru Dombrovska kungu.
  • 0
  • 0
Vārds
V
Viņiem tur shēmiņa ar Šķēli, Lembergu un Grūtupu - izspēlēs gādīgo un stingro Prezidentu, kas vajadzīgs kalpiem. Tādēļ jau Šķēle leca augstāk par pakaļu (tikai citēju klasiķus), lai šo ievēlētu. Ja pilsoņi uzķersies - paši vainīgi un atbalstītāji uzņemsies atbildību par turpmāku jauniešu emigrāciju.
  • 0
  • 0
borcinsh
b
"Prezidents sasauks Saeimas ārkārtas sēdi " - un svinigi atkapsies ! Nedrikst tachu vienam komunistam iet pret Tautas vairakumu !
Likumīgi ievēlēts
L
Es sāku atbalstīt,taisni labi,ka viņš ir cilvēks ar lielu pieredzi un ja viņam izdotos strādāt kopā ar nākošo Premjēru Dombrovska kungu, zinošu,godīgu,uzticamu un kompetentu,tad mēs par savu Latviju dzirdētu vēl daudzus veiksmju stāstus.
  • 0
  • 0
anno
a
Vislabāk man patika, ka AB atlaistajai Saeimai neuzticēs amatpersonu ievēlēšanu. Kā tad ar pašu ?! Ievēlēja atlaistā Saeima !!!
joe
j
Ja Tevi interesētu fakti, tad zinātu, ka tad Saeima nebija atlaista, bija tikai ierosināta tautas nobalsošana.
  • 0
  • 0
ceriba
c
Jacer, ka prezidents Berzins saja arkartas sede aicinas Latvijas tautu -pilsonus nebalsot par Latvijas izlaupitajiem, tautas aplaupitajiem un tas iznicinatajiem,

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas