Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Prezidentu cer ievēlēt ar opozīcijas balsīm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
"Elita Veidemane, jā, viņa nebūtu slikta prezidente!" Labs Tev humors! Pārsmējos...:))) Eu, beidz slēpties(tāpat sašifrēju) zem nieka punktiņa un nāc atpakaļ kā zvirbulēns mūsu sarunās! Tevis tur pietrūkst...nav kas malciņu piemet!
Ministry of Truth
M
Pret VL! vērstu rakstu (sapinot kopā iedomas, politiku un ekonomiku) Dienas blogos šobrīd ir tik daudz, ka ir sajūtams zināms rokraksts. Proti, Dienu izmanto kā sarkanu ideju tribīni. Sarkanās nāciju, ideju, sapņu lopkautuves terors ir vēsturisks fakts, kas, laikam ejot, liek distancēties no visa proletāriskā, ja tam pamatā ir sarkanās idejas. No asinīm sarkanās. Un, ja ne šovakar, tad rīt komunisma-sociālisma utopiju pasludinās par tikpat mizerablu un ārpus likuma esošu kā citus cilvēces ideoloģiskos kauna traipus. Tāpēc šai nometnei pievienoties, kopā ar SC rakstītājiem, tagad ir kā 1991. gadā pieprasīt PSKP biedra biļeti un apmeklēt interfrontes sapulci.
Dr.xy
D
God. KLM,tajos laikos tadi salasnas ka brigmani ilgi neelpoja Latvijas gaisu.Ja tagad butu tadi Viri( ar lielo burtu),ka mezabrali,tad sada situacija ka pasreiz Latvija nebutu.
He he...
H
Nu ko tad dod tev tie abi voldiņi latvieši.... he he.... labi izkalpojas svensoniem un SVF un letiņiem velk ādu pār acīm.... tad ta sasniegums.... hi hi....
Nopūta..
N
Pietiek ,ka RĪGĀ par valdnieku jau ir krievs! Vai vēlaties vel LATVIJĀ prezidentu krievu??? APDOMĀJIETIES ,KO DARAT !!!
He he...
H
Neuzminēji, jenotiņ.... he he.... vienkārši dumrovski padzīs līdz tam.... hi hi...
Ha
H
Opozīcija izvirzīs un nobalsos kopā ar ZZS savu prezidentu ar nosacījumu, ka prezidents nosauks opozīcijas cilvēku par premjeru. Redzams, ka tiek gatavots apvērsums.
Russ
R
Piekrītu. Zatler ļoti labi pārstāv un aizstāv Krievu intreses Latvijā. Krieviem nav labāks kondidāts Latvijas prezidentam.
kopija
k
Nevajadzēja ar Krieviju noslēgt līgumu par pensiju izmaksām Krievijas pilsoņiem šeit. Tas ir vājprāts, kas tagad notiek.Nauda no musu budzeta tacu. IESAKU meklet seklas ko ieset lai izaugtu raza ko dalit.Tagad nekas nav iesets,bet tiek dalits ,pardalits,griezts pec labakiem iesakatiem. Ka nav kauna pretendet uz darbu ,kura rezultats 4 gadu garuma nav redzams!!!!!!!!!
Čolovik
Č
Čeloveks šodien pārģerbies par Anečku, uzlicis lakatiņu galvā. Varbūt arī melnās ūsas esi nodzinis? Turpini vien sapņot, ka prezidente būs Sudraba, premjers Pjotrs Avens, bet tieslietu ministrs Kononovs. Tā tu tikai pats sevi sāpini.
fakts
f
tikai biškekiešu un pundura brigādes atrasts kandidāts ir garantija pret nārām zs pahanam un virzībai uz anschluss ar rašku.
no laukiem
n
Es ļoti ceru uz opozīcijas un ZZS sadarbību kandidāta izvēlē.
iz tautas mutes
i
Tikai nevajag vairs jenotēnu,pietiek ar pašreizējo Bīnu un vņa lāčuku
He he...
H
Nu ja.... he he.... jenotiene tā augošā.... hi hi...
k-9
k
Lai nebūtu jāsāk "augt" prezidentam no nulles, jāievēl būtu politologs, eiropietiS, valodnieks, mūziķis un tāda ir VITA MATĪSA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas