Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Prezidentu un premjeru pozitīvi vērtē mazāk nekā puse

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pzd
p
nu gan Juus dod , Lembergs un Zīle , abi paaris , Lembis smagajos noziegumos apsuudzeets jau tagad , bet paraadnieku cietumaa buutu vieta arii Ziilem
BA
B
P.S. Patīkami arī bija lasīt, ka MadonnaLlietuvas prezidentes dāvanu izmeta mizskastē - tā pasakot, neākstieties bauri-vergi! ---------------------------------------------- ---- Lietuva un Igaunija ir 2 valstis, Madonna igaunijas prezidenta sievas dāvanu nepieņēma. Tā kā mazāk žvadzini taustiņus un pamācies. Pārāk daudz nezini, slāvist.
andreews
a
pashlaik latvijaa nav ne premjera,ne prezidenta...tikai svf administratori
zvirbulēns
z
Nu nezinu, nezinu, mums jau bija K-K! Banku viņi par latu tautai atdeva, bet, re, pat ar to par maz, lai visiem būtu labi!
Made.
M
Š&Š Šķēle +Šlesers !!! Nākamie! Prezidents un Ministru prezidents. Šie būs tie, kuri Latviju izveds no lielķibeles, jo labi zin, kā Latviju tajā iegrūda. Š&Š visus īgnos letiņus iecels saulītē un pensionāriem atvēlēs visus savus īpašumus......... . Balsojiet par Š & Š !!!!
zvirbulēns
z
Jā, tas tiesa, tāds es esmu, bet ko tad man tagad darīt, vai nedzīvot? P.S. Ministru prezidents - Aivars Lembergs Prezidents - Roberts Zīle
sibīrietis.
s
Ulmani iebīdija uzvārda dēl ... Ko viņš labu izdarīja Latvijas atjaunošanas labā ? VVF ar savu pieredzi citā sab. iekārtā un zināšanām daudz izdarīja ārpolitikā. Zatlers un Dombrovskis saņēma Latviju tādu, kādu to pirms viņiem izveidoja iepriekšējās valdības.Viņi nav nekādi burvju mākslinieki,kuri vienā rāvienā visu savedīs kārtībā. Viņi strādā, bet 50 % latvieši tikai kritizē un "kar ubagtarbas" kaklā. Ja paši neko nevarat izdarīt ne savā ne valsts labā, tad lieciet mieru tiem, kuri dara !
Alberts
A
zvirbulēn, tu tak esi viens stulbs, neaptēsts radījums, kas redz tikai bikšu priekšu. Kas tev ta par valodu! ? Šķir vaļā latv. valodas gramatikas grāmatas un mācies vismaz 1 st. dienā. Cienīt vispirms sevi, tad sapratīsi, ka jāciena arī citi ! Ja esi tik gudrs, tad ieski kādu jēdzigu personu prezidenta un ministru prezidenta amatam. Nedzisini veltīgi muti !
???
?
Kad tu beigsi smirdēt ?
zvirbulēns
z
Interesanti, ko Madonna nodomāja, kad uz šo bija uzmetusi lūriņu, nu tak laikam noteica - sviests! P.S. Patīkami arī bija lasīt, ka MadonnaLlietuvas prezidentes dāvanu izmeta mizskastē - tā pasakot, neākstieties bauri-vergi! :)))
ORZ
O
Bet kad bija taas veeleeshanas lielaaka dala tautas bija sajuusmaa ,beidzot buus sakaartota mediciina ceribas bija milziigzs un nevareeja pat vaardu bilst mani nosauca par neprashu bet tagad pashi patrioti met virsuu visus meeslus.
zvirbulēns
z
Kā Tu nezini, visa Latvija rēca, šis tak paņēma atvaļinājumu, un aizmauca uz Tallinu to plikumu skatīties! :)))) Bremzēts ta bremzēts, a miesa - tā tomēr šo atdzīvina! :))))
jautājums
j
Nū... par sievietēm nezinu. Un Madonna ar jau ir kundze gados... Bet nu uz tām degustācijām ir kārs
zvirbulēns
z
Degustācijas, ekskursijas un Madonnas plikumi Tallinā, a pēc izskata nemaz i nepateiksi, ka šis tik kārs pēc sievietes miesas :))))
Kaspars Gasūns
K
Ja pie tik nepopulāriem lēmumiem (un vismaz daļai arī atbildīgiem) Dombrovski pozitīvi vērtē veseli 30%, tad tas ir daudz! Tas, starp citu, dod cerības, ka nemaz tik slikti ar to mūsu tautiņu nav... Vismaz kaut kādas cerības pēc Šlesera ievēlēšanas RD.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas