Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Prioritāte ir sasniegt budžeta deficītu zem 3% no IKP 2011.gadā un ieviest eiro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris k >>klusais
J
Scenārijs pavisam vienkāršs ; vispirms sabruks pasaules finanšu piramīda ,un tālāk jau bruks visa veida savienības ,jo nekādi starpvalstu norēķini naudā praktiski kļūs neiespējami , visa veida lielražošanas apstāsties ...tas būs zemākais punkts ,izdzīvošana ,katrai valstij pašai par sevi .....un jauna veida ekonomikas meklējumi ,Izslēdzot jebkādu augļošanas momentu ,jo augļotāju ekonomika būs beigusies un būs pavisam jaunas iespējas !!!
klusais
k
Pie komenta 00:05 Vajadzētu kādus krīzes situācijas likumdošanas aktus ,kas ļauj bez sankcijām lauzt visādus tādus brīnumlīgumus. Taču to neviens neļaus darīt , jo balsu samērs ir tāds kā ir. Un te ne PS, ne SCP ne kāds cits neko nevarētu izdarīt.
klusais
k
VEFam pretī ir vecā vagonbūves rūpnīca - telpas saglabātas, tagad tur Severstaļ saimnieko , bet cik vilcienu tur sabūvēts ? Par VEF piem. - daudz vienkāršāk un lētāk ir uzbūvēt jaunas telpas ar atbilstošu iekārtojumu un tur izvietot ražošanu pie noteikuma , ja ir noiets. Ieteiktu padomāt ,kapēc RAFs nosprāga .
klusais
k
Cik saprotu šobrīd ir jautājums nr.1 sabalansēt budžeta izdevumu un ieņēmumu daļu. Ja tagad griež nost darba vietas valsts sektorā , tad tie ļautiņi automātiski nokļūst bezdarbniekos automātiski plucinot budžetu uz pabalstu rēķina, tapēc tagad galvenais ir panākt situāciju ,ka budžeta tēriņi tiek samazināti samazinot algas. Es vēl izdarītu vienu lietu - noteiktu max. griestus bezdarbnieku pabalsta apjomam. Ja par ekonomiku ,tad nr. viens ir iedarbināt finansēšanas avotus t.i. bankas + otra lieta - deflācija samazinās ražošanas izmaksas , kas ļaus labāk konkurēt.
Lelle
L
Un kur tad Tu redzi tos gaišos prātus? Ceru, ka ne jau līdz šim pie varas esošajos bandītos! Es gan zinu, kur ir izeja...dabūt ofšoros un ārzemju kontos no valsts izlaupitos nobēdzinātos miljardus.
Lelle
L
Kā tad! Tagad, lai nobremzētu brīvo kritienu, gribas man redzēt kā JL spēs atbrīvoties no manis iepriekšējā komentā minētajiem parazītiem(un tie nav vienīgie!!!), gribas redzēt kā Kampars tiks galā ar biogāzes ražošanas saslēgtajiem līgumiem, gribas redzēt kā Repše atbrīvosies no Avelata!!!!!!!! apsardzes paša ministrijā!!! Laikā, kad JL vajadzēja stavēt stingrās opozīcijas pozīcijās un nožēlojamajam pils trusim uzspiest šitās Saeimas atlaišanu, paši labprātīgi iebāzāt galvas karātavu cilpā...a mezgls turpina savilkties...uz ko tad cerējāt? Vai uz tautas iedzīšanu vēl lielakos SVF parādos, kurus aprij šitie parazīti un cerat, ka tautas nemierus Mūrniece apspiedīs ar ieročiem??? Tad ar ko gan jūs labāki taisaties būt???!!! Pa to laiku uzņēmēji un paralēli tauta krīt....nākamo ziemu daudzi vienkārši fiziski nepārdzīvos...
Lelle
L
Kā tad!
Lelle
L
Vai JL pietiks spēka pieķerties arī koalīcijas parazītiem: "j3b"-Magone; airBaltic-Fiks; Lattelekom-Gulbis, Strautmanis; Rīgas brīvosta-Loginovs, Ārgalis, E.Krastiņš; Parex-Melngailis; LB-Rimševics,Ruselis un viņu visa banda; LHZB-Feifers; lidosta "Rīga"-Peters; Latvenergo-Miķelsons; LVC-Legzdiņš; LVM-Robčiks; Lembergs un Seskis???!!! Vai ilgi tauta pacietīs un apmaksās šitās svētās govis? Vai JL zarnas par tievu vai turpinās bandītu politika??? Uzņēmēji turpina gaidīt JL rīcību uzņēmējdarbības veicināšanai, kredītu pieejamībai, tauta grib zināt, kādus mēslus parakstīja ar SVF tas mēsls Godmans, kapēc JL vairs nerīko atklātas valdības sēdes, kas JL slēpjams? Pilnībā pievienojos Pats 23.04!!!
Berta
B
Vai tad kāds traucēja tajās pašās VEF un citās telpās taisīt ražošanu ar JAUNĀM tehnoloģijām? Nav jau nekāda māksla atdot tik lielus pamatlīdzekļus (miljonus maksājošas būves!) tirdzniecībai!
kāmis
k
stulbas tai Latvijai priritātes noteikuši. vieni cipari, par cilvēkiem aizmirsuši.
klusais
k
Vecie ražošanas līdzekļi diemžēl kapeikas arī maksāja. Nu nevarēja tajā pašā VEFā ražot ko līdzīgu kā SONY , jo tehnoloģijas vecas, nevarēja Alfā saražot ,ko nopietnāku par vienkāršiem operāciju pastiprinātājiem , kamēr INTEL ražoja jau procesorus. Problēma ir tur ,ka kredīti tika ieguldīti mājokļu būvniecībā ,kuriem tika saskrūvētas cenas tā vietā ,lai tos investētu ražošanā...
klusais
k
Varu tikai piekrist ....
K
var nesaprast, ka tukšā vietā darbavietas neradīsies. Jo visus pēdējos gadus partijnieki iztirgoja ražošanas līdzekļus par sviestmaizi. Lai atjaunotu ražošanu vajag miljardus, kuru Latvijā nav.
Pats
P
Kamēr likumi Latvijā tiek pieņemti vienas mākoņos dzīvojošas blēžu ģimenītes interesēs, tikmēr nekādām Dombrovska reformām nav lemts realizēties. Ko vērta ir afēra ar dubultā tarifa elektrības iepirkšanu vien, kas šīs ģimenītes virzienā pagriež kārtējo miljonu naudas straumīti no Latvenergo, kas tiek nokrāpta tautai caur tarfifiem. Likumīgi, ar Saeimas nobalsošanu un MK noteikumiem un kvotām "priekš savējiem". Elektrība, siltums, gāze - visas šīs ir pamatlietas, kas daudzkārt sadārdzina Latvijas dzīvi. Vienkāršās ģimenes, kas jau vairs nespēj visus maksājumus nomaksāt, ved uz bankrotu un trūkumu. Kamēr Saeima neatcels šos sociāli netaisnīgos likumus enerģētikas jomā, visas tās zaglīgās kvotas un tautas aplaupīšanu caur Latevenergo sabāztajiem oranžajiem miķeliem un soniem, tikmēr nekādu pozitīvu pārmaiņu Latvijas ekonomikā nebūs.
klusais
k
Varbūt var paskaidrot ko tuvāk par to kā ES sabruks, būtu interesanti dzirdēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas