Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Probācijas dienesta vadītājs: noziedzības perēklis Rīgā - Dzirnavu iela 91

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ziftina
z
Kurs lasījis rakstu par probācijas dienestu ASV? Vinu klienti Parisa Hiltone, uzraudzībā bija arī Britnija Spīrsa un Šobrīd arī Bobijs Brauns par Rianas piekaušanu!
Iks
I
Probācijas dienests bija laba ideja, ko esošā dienesta vadība ir sačakarējusi.saņem tik lielas algas un gudri pļurkst
Sapņotājs
S
Probācijas ,,kantoris" ir vajadzīgs gan valstij, gan zekiem un nav ko te muldēt. Zeki sapņo tikt ātrāk ārā no cietumiem un valsts grib, lai tie sāk ātrāk maksāt nodokļus nevis sēž tai uz kakla. Protams, ka probācijas dienestu pašlaik var salīdzināt ar distrofiķi, kurš nespēj pilnīgi funkcionāli kustēties. Daļu spēka šim ,,distrofiķim"ir atņēmusi krīze, taču galvenais trūkums ir tas, ka šī slimība tika ielikta jau tā šūpulī un pamattēls ir sašmucēts. Probācijas varai un kontrolei ir jābūt daudz lielākai, tad arī no tās var prasīt pilntiesīgu atbildību. Probācijas NEATKARĪGAJAI varai ir jāsākas no cietuma kamerām, kurās tiek saražoti un pazemīgi iekalti noziedzniecības skavās jaunie, aiz pārpratuma, savas muļķības, dzēruma un citu idiotisku stulbību dēļ nokļuvušie cilvēki. Taču tas šai valstij laikam ir neizsapņojams un nerealizējams sapnis. Kas zin, varbūt tas īstenībā ir kādu politisko grupējumu apzināts solis, lai probācija iznīktu un vairāk būtu noziedzības.
vohomurka
v
Lūdzu, paskaidro, kāda ir probācijas dienesta jēga? Man domāt, ka, ja cilvēks pēc soda izciešanas patiešām nolemj sākt dzīvot normālu dzīvi, tad to arī dara. Bet, ja sāk muldēt, ka grūta bērnība bijusi, alkohols vainīgs, darbā neviens atplēstām rokām negaida, dzīvot neesot kur utt., utj., tad neviens dienests NEPALĪDZĒS! Nu, negrib "profesionālie revolucionāri" pamest pagrīdi, negrib - un nekādi psihologi, ne juristi, ne kas tur vēl viņus par cilvēkiem nepataisīs - izmitini kaut pilīs un saliec par direktoriem, bet nekļūs zeki par cilvēkiem, nekļūs!!!
1x optimizēts
1
Sakarīgs raksts par ļoti labi saprotamu problēmu, lai gan izklāstīts vienpusīgi. Nesaprotu gan komentētājus, kāpēc viss tā jānozākā. Tā kaut kāda Latvijas politikas un sabiedrības diagnoze, vai?
Ausma
A
Probācijas dienestam jābūt netālu no MK un Saeimas lai noziedzniekiem būtu tuvāk.
LUDZA
L
Probācijas dienests nav vajadzīgs,viņi vienalga neko nepalīdz ,it īpaši latgalē tikai algu saņem.
ha ha
h
tāpat tas probācijas dienests neko nedara,nodarbojas ar vēstuļu sacerēšanu un atrakstās,tāpat kā tiesībsargs,kaut gan visi šie iestādījumi ir vienādi ieslodzījumu vietu pārvalde tāda pati.
Oskars
O
kādu labumu Latvijai dod A.D.pats, cik viņš pelna un parko saņem NAUDU ?????? Kas pielāva Latvijā uzturēt šitos LIEKĒŽUS ???? JL , kad VIŅI tiks LIKVIDĒTI ar visām PARTIJĀM ,vai Latvijā nekad nebūs GODĪGA POLICIJA ?????
V
V
Kas tad tas par perēkli, pupu mizas! 2 lielākie noziedzības perēkļi izvietoti vietās, kur atrodas Saiema un MK.
janis
j
www.noziedzniekiem.lv
Dārznieks
D
Var jau nošaut greizi arī šo to apvienojot ,bet tas, kādēļ šī valsts iestāde atrodas pašā Rīgas centrā , rajonā ar augsto nomas maksu, nav saprotams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas