Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Problēmas ar taisnīgumu maksājumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
niks
n
atkal tas žids izdom;ajis kaut kādu matemātisku abrakadabru, sapinot vienā sūdu maisā banku ķīlas, hektārus, puscūkas. Piemirsis vēl to visu ar za';lo karoti pamaisīt. Kad vienreiz beigs savas apnikušās shēmas. Nu tagad izxdomās vēl "taisnīguma definīciju". Centrālcietumātavs taisnīgums.
yes,par taisnigumu
y
Tas butu tikai taisnigi,kad chekas degeneratiem beidzot tiktu piespriesti augstakie sodameri,vienlaicigi muzha ieslodzijumu nomainitu ar...
biete
b
Cukura ražošanu jau Latvijā iznīcināji un kāds tad ieguvums ir pierādījies? Tagad ķersies klāt mazajām un vidējām saimniecībām ?
Lelle
L
Es par šito ar vīru jau izrēcāmies. Nevar saprat vai tam jūdasam sagājis ķīselis smadzenēs vai Dienai!
Ruta
R
izlasīju pirmo rindkopu, tālāk nelasīju, jo nesprotu, kā no 684miljardiem eiro +1,388 miljardiem eiro kopā sanāk 1,4miljardi latu, kur paliks 478,37 miljardi Ls. Nu i labs rēķinātājs, nav brīnums, ka KK viņu krietni apšmauca.
Mārcis Pendix
M
arī es būdams zoofilis, domāju ka Ivaram taisnība.
trepe
t
Godmani, tiesi otradi, ir jaatbalsta mazas saimiecibas un zalas saimniecibas - kuras plano attistities un paplasinaties. R-Eiropa iet atpakal uz so modeli, jo pateretajs pieprasa kvalitati un drosu produktu. Salidzinot ar R-E , Latvijas saimniecibas ir videjas vai mazas, tam vajadzetu stingrak koopereties un ienakt R tirgos ar ekologisko produkciju, ko vecas dv nevar sarazot lai apmierinatu pieprasijumu. Valdibai vajadzeja atvert tiesu biznesa attaistibas fondu ekologiskajiem razotajiem, tiesi bio produktu eksportam. Tam ir nakotne.
Zinātājs
Z
Mūsējie atkal nesaprot, ka tiešmaksājumu misija ir lauku apdzīvotība, nodarbinātība un ainava. Līdz ar to industriālajām saimniecībām tiešmaksājumus tik tiešām vajadzētu atņemt un maksāt saimniecībām līdz 20-50 ha. Jo lielie taču ir tāpat konkurētspējīgi ;-)
temida
t
Kad so noladeto Latvijas valsts izlaupitaju, Latvijas iedzivotaju apzadzeju un genocida un holokausta organizatoru pret latviesu tautu Godmani, kurs kopa ar LC banditisko grupejumu realizeja Latvija, pec Latviajs neatkaribas atjaunosanas, tiks tiesats un sodits ar publisku naves sodu par noziegumiem pret Latvijas iedzivotajiem un Latvijas valsti?
Lelle
L
Jucis esi, vai?! Mūsu nākotne ir teļos...vai kā tur bija teicis dižāis Kārlis, bet ne Marks, bet Ulmanis...
antons
a
Griestiem jābūt, jo mazām saimniecībām ir grūtāk konkurēt, tām zemāka mehanizācija, grūtāk piekļūt tirgiem. Mēs esam ļoti ieinteresēti, lai būtu mazās saimniecības, apdzīvotu teritoriju un radinātu bērnus no mazotnes pie darba. Ja nebūs mazie, tad atbrīvosies platības un pārpirkt tās dārgāk varēs kaut kādi globālie pasaules varenie. Godmanis kā vienmēr ienīst latviešus, kalpo izredzēto interesēm . Te pat aklam redzams ,ka viņš ir globālistu pārpirkts nelietis. Analīzētājs. Jau pašā sākumā viņš kopā ar citiem neliešiem(Kehri...) aģitēja, ka Latviju jāpārvalda dažām ģimenēm. Kangars. Paliek arvien bīstamāks!
Lelle
L
Čiepsti Tu pareizi, bet vai atceries kurš ministrs nolikvidēja cukura ražotnes?! Tagad šis izskatās, ka Lattelekomu taisās likvidēt hūtes aizsegā...
Lauķis.
L
ZZS ir mūsu nākotne.
PR
P
Kārtējais Godmaņa PR raksts, ka satbilst žēlabainajam "drov neet, a reļsi končilis..."
ES naudas ir daudz'
E
bet LIAA jeb čekistu vepru paradīze izzog ES naudu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas