Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Prokuratūra "iedod kurvīti" Jakānam; viņš vēl nav piekritis jaunajam amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
Mums jāreģistrē Gjinesa grāmatā rekords,kā viens Latvijas valsts ierednis turas ilgstoši pie pienīgā pupa ,kaut atraušanā iesaistīti lieli spēki no valdības un tiesību sargātājiem.Tas varonis ir Jakāns nu gan jau bijušais VID ģENERāLDIREKTORS.
Skaistule
S
Saturies, Jakān! jaunajā darba vietā uz Tevi skatīsies caur visspēcīgāko mikroskopu. Un atlaidīs pie pirmās izdevības. Ko Tev, kā oranžaam kretīnam - novēlu. Neviens nav perfekts, lai nebūtu, kur piesieties.
Hm
H
Komentētājiem vēlos atgādināt vecu, labi zināmu, bet piemirstu lietu - ko sēsi, to pļausi.
lobs gosts
l
vai tas drēbnieks ar diviem pabeigtiem semestriem tieslietu fakultatē vēl te kaut ko čiepst? ja labs vīriešu ancuku skroderis, tad jau varēs šūdināt Džilindžera lugam kostīmus.
pojaco
p
kadel nepatiesaties,ja nauda pietiek.Jau nestradajot,visu so laiku algu sanema.Nu dikti jau gribas VIDa palikt ka pasam ta TP.Repse malacis,ka pie sava palika!
MELNAIS KOVARNS KRAUKLIS
M
TAGAD JAAKLEEN, EJ PIE PARAZIITA SKEELA UN SAKI LAI NEM DARBAA,VAREESI ATKRITUMUS SKEELAM SKIROT,DEVINUS IZSKIROSI DESMITAIS PASAM,FORSI,UN REPSE TEV MOZGUS NEPILIIS.
mia
m
JĒĒĒĒSSS!!!!!!
Liva
L
tādēļ, viņaprāt, "nebūtu korekti staigāt pa turieni" --- Vai tad VID un FM ir viena iestāde?
Vientulais vilks
V
Jakans ir ka piepusts gaisa balons ,liels un varens,bez satura.
kāmis
k
Aizmirsi vien piebilst-tik nobalsojiet par muums-sorosīdu apvienību Vienotība,un otrā dienā jau atjēgsieties citā Latvijā un pilniem vēderiem,visiem būs darbs un jaunais Repšes Vida ieliktenis nevienam neliks maksāt nodokļus,arī zirgiem,kuri prot braukt ar mopēdiem!
pepaneks
p
Prokuratūrā nepazīst Kriminālprocesa likuma 373. pantu, kurš nosaka - Ja procesuāli pilnvarota amatpersona konstatē, ka nav pamata kriminālprocesa uzsākšanai, tā pieņem LĒMUMU!!! Bet neko citu no Maizīškantora arī gaidīt nevarēja...
maksis
m
jakāns ir viens no lielākajiem šķēles kretīniem. kad tiks izmēzti visi šie oranžie mēsli, sāksies strauja latvijas atveseļošanās.
Tāuntā
T
Ceru, ka man neviens nepiedāvās šo amatu- man gan ir visai liels dzīvoklis, tak jau esošos sūdus nav kur likt- ja vēl klāt nāktu 200 kurpju pāri... tad nu būtu tā un tā un vēl šitā (visdrīzāk, sieva izškirtos ar mani)..
Tāuntā
T
Sportam tagad nāksies Jakānam maksāt mūža pensiju... vai arī nodot šim 200 no saviem 400 kurpjum pāriem.
ko>co
k
Jakāns pats būdams šefs negodīgi un pretlikumīgi "izēda" no darba godīgus,sakarīgus cilvēkus,izmantojot savu dienesta stāvokli piespieda sacerēt disciplinārlietas, pazemoja un terorizēja darbiniekus, tāpēc nav ko skraidīt un sūdzēties, jo nav vairs ietekmīga amatpersona,kas varēja uzspļaut visiem, pat sākot jau brukt virsū KNABIM UN prokuratūrai, bet tagad ar "ģīmi sūdos", kur arī ir īsta vieta!..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas