Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Prokuratūra liek VID atcelt daļu lēmuma Juraša lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jaunietis
j
Te viens pareizi teica, ka Latvijā visi likumi ir tulkojami pēc vajadzības. Un tieši to izmanto Knāba mahinatori - godīgus cilvēkus itkā likumīgi vajā, bet kad pret pašiem piemēro to pašu likumu, tad par dienesta naudu algo visdārgākos advokātus lai iztulko likumu pretēji un glābj no atbildības par pašu izdarītajiem noziegumiem. Saeimai jāsper radikāli soļi, jāierobežo Knāba patvaļa, jālikvidē Knāba īpašais statuss, kas novedis pie tā, ka Knābs pārvērties par noziedznieku midzeni. Jāaizliedz Knābam veikt jebkuras izmeklēšanas darbības, jo kļust jau smieklīgi - Latvija kļuvusi par unikālu valsti, kurā noziedznieki ierosina krimināllietas pret godīgiem pilsoņiem! TP jauniešu vārdā ierosinu Saeimas deputātiem ātrāk risināt šos sen iestrāgušos jautājumus, lai Knab likuma labojumus varētu pieņemt kopā ar jaunā Knab vadītāja apstiprināšanu.
ezis
e
Domāju,ka te ir bikses pilnas Knab -Jurašam,ja piespiedis Vanzoviču par aizbildni.
Bille
B
Advokāts par dārgu? Vai tad var atļauties lētu advokātu, ja jāiet pret Vaškeviču?
pensionārs
p
Jau tas vien,ka ņem Vanzoviču par advokātu liecina par to,ka lieta ir nopietna,vai viņam, tam Jurašam alga ir tik liela,ja var atļauties tik dārgu advokātu?Taču man jau tagad gribas teikt;;ka savu vainu viņš apjauš,arī tas ir labi.
tam Henriks
t
Tu arī nevienam neesi vajadzīgs, tādēļ nelielies ar savu piederību.
Henriks
H
paldies DIEVAM es nepiederu nevienam,es piederu pats sev,bet nevaru paciest pieņēmumus apgalvojuma formā par kādām tur kampaņām.Nemurgojiet.
tam Henriks
t
-laikam pašu arī kaut kur pieķēra, ka tā satraucies?
Henriks
H
tieši tas man riebjas visvairāk ,ka tiek skandināts;;pret Knab vērsta kampaņa,kāda jums kampaņa,jūs knabisti pieņemat šo variantu,jo tas jums šķiet kā attaisnojums jūsu nelietībām.
ygen
y
to,kurš ir kretīns vēl nevarat teikt,jo vienam patīk meita,otram māte.
dzeris -JŪLIJS
d
Ņemot vērā visu šo te pret KNAB vērstu kampaņu, es arī viņa vietā tā darītu. Ja VID tikpat cītīgi pārbaudītu amatpersonu deklarācijas, domāju, daudzi sen nebūtu amatos. Tās apsūdzības pret Jurašu visai šaubīgas, un, kā zināms, Latvijā turpat vai katru likumu var interpretēt pēc vajadzības.
Grasis
G
Ac'imredzot nejūtas pārāk pārliecināti par savu taisnību ,ja ņem Vanzoviču par savu aizstāvi ,pat naudiņas nav žēl,kas būs jāmaksā visdārgākajam advokātam.
lno
l
Visdārgākais? Varbūt, bet arī advokāts, kurš aizstāv valsts, ne kretīnu intereses:)
JŪLIS
J
Cik bija iespējama info ,tad lasīju,ka pagājušo piektdien beidzot Juraša kungs ar pašu dārgāko Latvijas advokātu-Vanzoviču ieradies beidzot pie finanšu policijas,tad iespējams vienojās cik nu bija tas iespējams .....man gribas domāt,ka drīz vispār viss izdzisīs ,visu nomazgās un Juraša atkal būs baltāks par baltu,jo ne jau bez iemesla ņem šo visdārgāko advokātu.
dzeris
d
Izskatās, VID apkakājies. Jakān, nav bailes no tā, kas būs, kad oranžā vara beigsies? Pašu taču agri vai vēlu sauks pie atbildības kaut vai par bezdarbību amatpersonu deklarāciju pārbaudē, gan jau tiks klāt arī Futbolam, un futbolu kas piesedz? Skaties, kā Rīgas domniekiem iet, un arī tās tiesneses? Viņi taču arī sevi uzskatīja par neaizskaramiem!
DD1
D
Latvijā var nomelnot cilvēku, pat cietumā iesēdināt un spīdzināt bez vainas, kamēr valsts nozadzēji dabū atkal jaunus amatus bezjēdzīgās tomēr mums ļoti dārgās padomēs. Vēlos braukt projām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas