Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Prokuratūru lūdz vērtēt iespējamo Dombrovska politisko spiedienu skolēnu autobusu iepirkumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klusais
k
Nu tad pagaidīsim . Pagaidām tas pieņēmuma formā.
jautājums
j
Nū...Nodot var tikai sabiedrotie. Uz kuru atbalstu paļaujies.... Kura persona kā amatpersona , kurai nāk vēlēšanas , ir svarīga pilsētai ar nākotni ? Jo..... Kāda personā ....Tāda nākotne ! Bet laiks rādīs...Un ilgi jau vairs nav jāgaida... Stāv rakstīts.... "Jo nekas nav apslēpts, kas nenāktu gaismā, nedz slepens, kas netaptu zināms." (Мt.10:26). p.s. Tas ir citāts no Mateja evanģēlija.
klusais
k
Es jau par principiem sapratu bez paskaidrošanas , man vairāk interesēja ar kuru personu bij domāts Jēzus.
jautājums
j
Par pārdošanu ? Jā .... Jo mainās jau tikai personas un darījuma nosacījumi. Princips un mehānisms tas pats...
klusais
k
Ā.... un par to runāja Vecrīgā...
jautājums
j
Ar Jēzu bija domāts Jēzus Kristus, ko nodeva viņa māceklis Jūda Iskariots par 30 sudraba grašiem.
klusais
k
Stāsts ir par vienu gājienu pie astroloģes izklaides pēc pie kam ne pēc paša iniciatīvas. Ja gribi nevis rakstītā veidā to dzirdēt , bet autentiski , tad pakalusies ar Dziesmu pa dzīvi. Kas bija domāts ar Jēzu?
jautājums
j
Es nelasu horoskopus. Es iemetu acis Dombrovska intervijā, kur viņš pats stāstīja, ka apmeklē zilnieces. Tā kā šoreiz nu šo informāciju izplatīja Lācits pats. Un kāpēc lai viņš melotu ? Tā kā tās nav baumas , bet no pirmavotiem...Uz mani atstāja iespaidu ! Kā manā rīcībā var būt slepenais pakts ? Tikai Vecrīga čukstās...Jēzu pārdeva ! Kas pret viņu ir prokurors....
klusais
k
Zin no kā rodas baumas ? No tā , ka ir nepilnīga informācija. Tas par Tavu piebildi par zīlnieci,kas pirmkārt nemaz nebija zīlniece. Es vienkārši to stāstu zinu un tas ir līdzvērtīgs tam ,ka Tu lasot avīzi iemet acis horoskopu nodaļā vienkārši ar smaidu izlasot ko tev diena nesīs. Un kas par slepeno paktu ir Tava rīcībā?
Jap
J
Ta oranza banda jau apnikusi, kaut atrak pienaktu velesanas, getlini ilgojas pec siem...
jautājums
j
Dombrovskim ir tāda īpašība, ka viņš šādas lietas uz "zilo" nerosinātu ----------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ - Nū...Skaidrs, ka nē ....Ko, atkal pie zīlnieces bija aizstaigājis ?
jautājums
j
Tad kāpēc bija problēmas iet likumā paredzēto nolikuma pārsūdzības procedūru ? Stūres augstums 'tiek piemērots , jo šoferi var būt dažāda augstuma. Vācieši jau vispār ir ķerti uz drošību...Un es vispār bērnus dotu vadāt sievietēm, jo tās ir daudz piesardzīgākas un atbildīgākas braucējas. Autobusi ir domāti bērniem un tur uz drošību ekonomēt ir stulbi ! Mums jau ceļi ir slikti, tad vismaz šoferim nekas nedrīkst traucēt p.s. Par ko tad ar Ventspili slepeno paktu noslēdzāt ?
Sēlis
S
Jā,uz tualetes papīra Zalāna,Krastiņa,Šķēles,Leiškalna un džokera Kraukļa ģīmjus,vēlēšanās uzvara garantēta,jo uz to vietu iet katru dienu.
ērce
ē
miljons šī foto autoram! izcili precīzi subordinācijas kārtībā no apakšas: Krastiņš - Zalāns un tad paps Škēle aiz kadra !!! kādi vēl jautājumi par oranžajiem busiem :)
klusais
k
Kāds politisks spiediens? Konkurss esot vienos vārtos saveidots tā , lai tam atbilstu tikai MB busi - piemēram kam ir svarīgs jautājums par to vai vadītāja stūrei ir maināms augstums ( esot tikai MB un VW) . Dombrovskim ir tāda īpašība, ka viņš šādas lietas uz "zilo" nerosinātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas