Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

PS nestāsies partijā Vienotība bez līguma papildināšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Toms
T
Idioti un Latvijas kaprači!
artūrs
a
Pie velna, vai tā Āboltiņa ar Jaunupu ir stulbi vai kā? Stulbeņi! Vienotība, beidziet taču ākstīties ar savu Vienotību. Viens saka vienu, otrs saka otru... Vēlētājiem pietiek! Jūs paši nesaprotat, ka purvā braucat?
Limons
L
PS tagad būtu izredzes vienai paņemt banku un uzvarēt.
Berta
B
Kristovskim taisnība, taču problēma ir tajā, par ko tiek runāts gadu gadiem: nevar viena partijas persona savu viedokli paust kā partijas viedokli. Izskatās, ka Āboltiņai, kurai par to visu laiku tiek pārmests, nevar apstāties. Citi politiķi nestrebj karstu, bet ja runā, tad tikai kā partijas rupors. Un skaidrs, ka tagad ir pāragri runāt par koalīciju.
PS
P
MALAČI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vilis
v
Sen jau saku,lai paliek apvienība.Tai vecenei lielas ambīcijas.Gatava likties gultā ar kuru katru.
jozefīne
j
Beidzot pamodāties!? Ka tikai nav par vēlu...uzmetīs jūs kongresā apvienotie JL un SCP spēki kopā ar viņķeļiem, ašerādeniem un čigānēm, ka maz neliksies!
butters
b
bez Kristovska un PS - ļoti labi! būs man mazāk jāsvītro
KOde
K
Autsaideru klubinsh. Veelu veiksmi shajaa debilajaa valstii.
Dana
D
KRISTOVSKIS: politikā esot jābūt gataviem izskatīt jebkurus variantus. . . . :) Nu ko es jums teicu! Jau stundu pēc vēlēšanu iecirkņu slēgšanas Kristovskis jau būs ar mieru koalīcijai ar SC.
Dana - Vārdam
D
Tieši tā, tikai nevis VL, bet tāpat kā nulle Štokkenbergs. Ja nevar neko citu, tad vismaz var parādīt pirkstu, lūk, šitie uz mums šāva. Tas nekas, ka šitie nemaz nešāva. Galvenais pabļaustīties. Vismaz avīzē portrets.
  • 0
  • 0
Vārds
V
Tieši tā, pats atzīst to, ko pieļāvuma formā izteica Āboltiņa un Jaunups. Tad kāpēc tagad sisties histērijā? Gribas par sevi atgādināt? Tāpat kā VL? Jo ar darbiem nespēj, tad vismaz ar bļaušanu.
  • 1
  • 1
Elfinjsh
E
Beidzot. Protams, ka es tad balsotu par PS, nevis par sasodīto Jaunupu.
Fakts
F
Nu jau Vienotība iegājusi pēdējā savā ceļā. Neglābjamie. Pat nokļuvuši virs bezdibeņa, viens otram vēl rīkli pārgriež. Nožēlojamie. Skuju taku jums.
Fakts
F
Nu jau Vienotība iegājusi p'ēdējā savā ceļā. Neglābjamie. Pat nokļuvuši virs bezdibeņa, viens otram vēl rīkli pārgriež. Nožēlojamie. Skuju taku jums.
Fakts
F
Nu jau Vienotība iegājusi p'ēdējā savā ceļā. Neglābjamie. Pat nokļuvuši virs bezdibeņa, viens otram vēl rīkli pārgriež. Nožēlojamie. Skuju taku jums.
piekrītu PS
p
Šoreiz jāpiekrīt Kristovskim. Kā var runāt partijas vārdā par vienošanos ar SC, ja tam nepiekrīt liela daļa PS biedru? Vai tikai ši kundze, kurai ir pataloģiska vēlme pēc augstiem amatiem (ministre, sapnis par ES komisāi un valsts prezidenti...) , šādā veidā nepērk vietu sev atkal saeimas prezidijā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas