Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

PS un JL rosina noteikt atkātu balsojumu par ģenerālprokuroru un SAB vadītāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Tu to vēl neesi apjēgusi,ka tas jau sen tā notiek?!Vai tad Saeima kaut ko lemj?Pogu spiešana ,NAV LEMŠANA!Lemj Šķēle,Lesčinskis,Urbanovičs un Lembergs. Pēdejais ĀRKĀRTAS gadījuma ar VDI iestumto LUHSI,Bičkoviču.Par Maizīti un Kažociņu SEN !!! Jau ir izlamts un notirgots.Būs atkal kāds izvaroto senču "pilsonis"jebšu PARTIJAS /PSKP/ skolas absolvents. LATVIJU kā neatkarīgu valsti ,domaju,esmu norakstījusi ne tikai es,BET arī Rietumi.,kuriem ušakovi ,lesčinski,šķēles,urbji,punduri un Ko pagriezuši labi nobarotas Kremļa biznesa pēcpuses. Paaicina VIENU!! finanšu zurofu - MARKU V. un nu visiem nez kapēc tas žīdiņš jāņem par pilnu,ja situācija valstī NAV !! tāda kā šis mālē.Kapēc tad neklausīt Dombrovski,Rimševiču,kuri te DZĪVO un līdz mielēm pārzina situāciju.To MARKU atrāvuši tādi kā Šķēle,OŠLEJS un Ko ,kuriem ie ILZĪGI kredīti un parādi.To,ka no devalvācijas cietīs pati tauta,viņiem ПО БАРАБАНУ!
targash
t
"Ņemot vērā, ka tuvojas vēlēšanas, tas būtu viens veids, kā parādīt tautai, kur katrs stāv," klāstīja eksprezidente. ================================== Tas būtu veids, kā parādīt, kurš labāk ievēro partijas disciplīnu. :))
lno
l
Nu labdien, JL! Kā vienmēr vispirms runājam, tad domājam?
tm
t
Pārstāvu tikai savu viedokli. Kuru tādiem kā Jūs nevajadzētu pilnībā ignorēt, jo esmu tāds pats ierindas vēlētājs kā visi pārējie. Pie tam nedomāju, ka priekšlikums ir murgains: jā kāds kaut nedaudz palasītu politikas vēstures grāmatas, tad saprastu kāun kāpēc lietas pasaulēnotiek.
sigita
s
Bet es tā arī nesapratu, vai Jūs pats pārtāvat kādu no manis nosuktajām partijām un ko nozīmē izteikti angažēts politisks viedoklis, vai tas, ka Jūs atbalstāt šos murgainos priekšlikumu arī neliecina par Jūsu izteikti angažeto politisko viedokli par labu vienotībai?
tm
t
Ir grūti saskatīt Maizītī US and A vēstniecības protežē. Manuprāt, viņam var visu pārmest, bet ne šo. Par atklātajiem balsojumiem: jo atklātāks tas būs, jo labāk Tu izskatīsies sabiedrības acīs :)
tm
t
Nē, vienkārši parasti sigitas, annas, zanes, letīcijas, utt šajās lapās komentē ar izteikti angažētu politisku viedokli. Ja šoreiz tā nav, tad atvainojos :)
sviests!
s
šādos jūtīgos jautājienos vienmēr vajag atklātu balsojumu. ------------------------------------------------- ----------------------------- Jo jūtīgāks jautājums, jo neiespējamāk to izlemt atklātā balsojumā. Atklātie balsojumi ir ietekmējami. Aizklātie- pēc sirdsapziņas. Un īpaši balsojums par Maizīti, kurš var izskatīties ka balsojums pret ASV vēstniecības protežē... ;)
sviests!
s
Totalitārā valstī, kur jāiebaida cilvēki, ir tikai atklāti balsojumi! PROKURATŪRA IR REPRESĪVA IESTĀDE, GAN JAU ATRADĪS, KĀ NORAKT PRET BALSOTĀJUS!
sigita
s
Es tā īsti nesapratu, vai kometēt var tikai ar partijām saistīti cilvēki? Ko tad Tu pārstāvi, ja tā spried par citiem - JL, PS?
tm
t
man tā šķiet, ka grūti ir tieši Tev :) Ja neesi TPJO, tad piedod par kļūdu: laikam esi no Šleserjūgenda.
sigita
s
Kas ir TPJO? Aizej pie psihiatra, paliks vieglāk!
sigita
s
Un vēl, kāpēc tieši šie divi amati, tad vajag pilnīgi visus, kāpēc Vienotība taisa izņemumus? - arī Saeimas prezidija amatus, prezidenta, LB vadītāja, AT vadītāja utt.
tm
t
kas tas TPJO par stilu vienmēr izvēlēties meiteņu vārdus komentāriem?!
tm
t
Izskatās, ka kādam nu ļoti vajag VVF atbalstu. Citādi tomēr būtu paši agrāk sapratuši, ka šādos jūtīgos jautājienos vienmēr vajag atklātu balsojumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas