Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

PS: Vienotībai jāsāk darbs pie vienotas partijas izveides

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?!
?
Un kur paliek patiesam labeji centriski nostadita VL ar jau izstradatu ekonomisko un socialo programmu, kas atbilst pamattautas izdzivosanai sajos krizes apstaklos un ne jau ES un Globalistu interesem +++ VL nav nekāda sakara ne ar centrismu, ne ar izstrādātu ekonomisku programmu. Vai tad tie vaukšķīši, varbūt izņemot vienīgi Dzintaru un Cilinski, ir spējīgi risināt ekonomiskās problēmas?Lai tik staigā ar lāpām, tādi jau arī ir vajadzīgi.
Tolis
T
Es balsoju pagajusas velesanas par Vienotibu un aicinaju savus radus, draugs velet par Vienotibu tikai viena cilveka del Valda Dombrovska. Tacu, redzot to ka vinam apkart ir vieni paraziti, encefalita erces ka Stokenbergs, Aboltina, Kristovskis...Pabriks, Murneiece......es vairs nevelesu par Vienotibu un to darisu jau pasvaldibas velesanas, bet balsosu par jauno partiju Visu Latvijai, kura ir sapratigi, godigi, patriotiski cileki.
Verka
V
Tribine sez 4 idioti, kuri doma vien ka kaut ko nozagt sev no Latvijas valsts un tas tautas un ka mazak kaut ko darit, bet sev palielinat nesamerigi lielas algas. Latvijas valsts ir bankrotejusi, iedzivotaji dzivo saja valsti neiedomajamos apstaklos, nabadziba, pusbada, bez elementariem cilveku cienigiem sadzives apstakliem, bet sie politiskie idoti, politisko grupejumu banditi vien doma ka veidot jaunus banditu, zaglu grupejumus.
Kaspars
K
NEKA'D NEDZIRDAM ---LATVIEŠU TAUTA, BET TIKAI --ES, MĒS , VIŅI VIŅAS....... VAI KĀDS IR RĪKOJIS TIKŠANOS AR VĒLĒTĀJIEM --PĒC VĒLĒŠANĀM UN IZSKAIDROJIS , KAS ĪSTI NOTIEK UN NOTIKS........ BRAUCIET UZ LATVIJAS LAUKIEM UN PAŠI SAVĀM ACĪM IERAUGIET TO POSTU UN NABADZĪBU, KAS TUR VALDA--UN TAD IZDODIET LIKUMUS UN STĀDIET BUDŽETUS !! VĒLOT VEIKSMI LATVIJAI !!
K-K
K
... Un kur paliek patiesam labeji centriski nostadita VL ar jau izstradatu ekonomisko un socialo programmu, kas atbilst pamattautas izdzivosanai sajos krizes apstaklos un ne jau ES un Globalistu interesem ? ... Vai V! ieskati paliks Globalistu un citu interesu iespaida, ka lidz sim? Ja ta, tad V! zaudes savu mandatu parstavet latviesu tautas intereses !!!
Berta
B
Ļoti loģiski un apsveicami!
stas
s
suņi rej,karavāna iet tālāk,tas ir labi,nacināliem spēķiem arī būs sava niša,pārejie kangarī varēs dziedāt kopā internacionāli ar Krievijas saimniekiem
luuk
l
ļerkstēšana ar ES vienotība vispār ir kangarisms. sarunvedēji ar ES jātiesā par verdziskajiem dalības noteikumiem. kalniete, komunists riekstiņš no NATO un taml.
luuk
l
nelieši melīgie
Anna
A
Dombrovska valdības iesniegtais, 2011. gada budžets pamatojas uz Latvijas ekonomiskās attīstības sverhoptimistisku scenāriju. Tajā pašā laikā - budžeta ieņēmumi tiek plānoti pamatojoties uz nodokļu likmes palielināšanu. Budžeta izdevumu daļa tiek samazināta, samazinot izdevumus uz nozaru attīstību un sociālo sfēru, bet nevis uz valsts aparāta izmaksu samazināšanas rēķina. Tāds budžets kopsummā nevar būt izpildīts. 1. Apstiprināts 2011.gada IKP rādītājs ir pārspīlēts par 2,75% jeb 352,1 miljonu latu. Tas nozīmē, ka konsolidētā budžeta deficīta summai 2011.gadā būtu jābūt vēl mazāksai par 19 miljonu latu. Kopējais pieļaujamais budžeta deficīts var būt 690,4 miljonu latu. (IKP 12.784,4 milj. x 5,4%). 2. Aprēķinot budžeta deficīta summu 2011 gadam makroekonomiskā scenārijā tika pieļauta aritmētiskā kļūda 3,57 miljonu latu apmērā jeb 0,03% no IKP. Bet šīs kļūdas absolūts rādītājsLatvijas ietvāros ir ievērojamā summu, kas pārsniedz gada budžeta atsevišķiem budžetēšanas subjektiem (prezidenta kancēlēja, Augstākās tiesas, Valsts kontroles, uc). 3. Atsevišķās Latvijas ekonomikas nozares 2010 uzrādīja pastiprinātu aktivitāti, it īpaši, ārējā tirdzniecība, bet šis pieaugums ir saistīts ar īstermiņa kārtas faktoriem vai cenu pieaugumu. Pēc dažādiem nozarem (transports, mazumtirdzniecība, banku darbība) attistība nenotiek, turklāt ir novērojama inflācijas izpausme. 4. Nevar teikt, ka Latvijas ekonomika ir pagājisi zemāko krīzes punktu. 2011. gada rādītāju padziļināta analīze, ņemot vērā datus par oktobrī un novembrī var teikt, ka krīze Latvijā ienāk stagnācijas posmā. Tas nozīmē, ka kopā ar ražošanas krītumu, bezdarba līmenis piegumu un saglabašanu, pastāv arī tur cenas, inflācija. 5. Lielākā daļa no valdības pasakumiem, kas ir veikti un paredzēti 2011 budžeta sastādīšanā, acīmredzami neveicina ekonomikas attīstību un izaugsmi. Gluži pretēji, tie var novest pie ražošanas samazināšanas, darbinieku atlaišānu, nodokļu ieņēmumu samazināšanu.
pamela
p
Kāda tukšvārdība,visu zemju proletārelite savienojies! Izveidota valdība,frakcija,bet šie vēl domās,spriedīs par partijas principiem un vērtībām! Spēcīga labēji centriska partija ar skaidru/var būt neskaidra?/ programmu un vienotu/var būt sašķelta?/ demokrātisku pārvaldību? Pamatvērtība sociāli atbildīga / var būt bezatbildīga?/ tirgus ekonomika,moderna / var būt stagnējoši nemoderna?/ nacionāla /taču ne kosmopolītiska!/ demokrātiska valsts. Nu tāda vārdu ekvilibristika! Nesanāks tur nekas,jo nav vienojošas idejas,jo tie saukļi ir nedzīvi dzimuši.
!
!
No bildes kļūst slikti. Saņēmos.
I.Gr.
I
Manupraat Riidziniecei taisniiba. Essevi neuzskatu par Vienotiibas nekritisku piekriteeju, bet man patiik Valdis. Vinjsh laikam gan nav sasmeereejis savas rokas ar kampshanu. Kas zina? Varbuut taapeec, ka vinjam nav jaagaadaa par beerniem... Kaut gan no otras puses es veelos lai Latvija buutu, kaa Zatlers saka , daudzu beernu valsts. Bet labi buutu, ja arii valdis sev sagaadaatu beernus, tad jau buus pieradis buut godiigs!
J
Lai b;utu Vienotības partija, tikai Kristovska kungu tālāk no partijas vadības.
Rīdziniece
R
Nekas jau nu labāks par šo ideju ar Vienotību mūsu valstī nav radies. Gribiet ticiet, gribiet - neticiet. Vienīgā iespēja kaut ko reāli izdarīt. Pat, ja arī nav nekas dižs, tomēr labāks par visu citu šobrīd esošo. Kamēr nav jaunas paaudzes politikā, jāiztiek ar šo pašu. Večiem vispār vajadzētu ne tikai aizliegt iet politikā, bet neļaut arī komentēt. Laiks svaigākiem vējiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas