Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Psihologu atklātā vēstule par rakstu “Izvarotājus provocē sieviešu izlaidība”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
****
*
Kā var būt par ģimenes psihoterapeitu cilvēks, kam nav pat ģimenes????? Visi padomi ir teorētiski ( Līga Rāviņa ).
aradhana
a
Katra situācija ir atšķirīga. Ir gan maniaki, kas uzglūn uz ielas, gan meitenes, kuras draugu kompānijā pašas nezina ko grib, provocē un pēc tam pārdomā... Bet psihologu vēstulē simptomātisks ir kaut kas cits: tiek popularizēta doma, ka BŪT UPURIM IR KAUT KAS NEATKARĪGS NO CILVĒKA GRIBAS UN APZIŅAS STĀVOKĻA - tātad nekur neliksies, vajadzēs vien maksāt psihologiem par viņu pakalpojumiem, tā vietā, lai sieviete pati kļūtu par savas dzīves režisori un iemācītos ietekmēt lietas vienkārši ar prāta mieru un iekšēju sakārtotību.
........
.
ir vienkārši preventīva psiholoģija,
Lauma
L
Vai tad tikai sievietes tiek izvarotas? Tad padomajiet par tiem neaizsargatajiem berniem, kurus ari izvaro - un tiesi vistuvakie, kuriem butu jauzticas!Radinieki, vecaki, macitaji??/ Vai tad Latvija ir tik atpalikusi, ka to neatzist, ka tadas lietas notiek? JA!!!! Latvija - ir arpus pasaules sistemas! BET - ja vel ir lietas, kas latvija nav biezi sastopamas, nenozime, ka tulit pat - tas ari bus bieza paradiba pec paris gadiem.... Vai par to kads doma??? Pasaule ari to neatzina ilgus gadus, lidz - tagad visa pasaule ir 'attapusies'!!!!!!!!!! Ka tie nepilngadigie berni - meitenes un zeni - izraisa un izprovice izvarosanu!???? Ka tas ir savienojams ar komentetaju ciniskumu un aprobezotibu??
gggg
g
tu voldemars svarcs?
Švarcis
Š
Paskatījos, ko sarakstījuši. Izvaro patoloģiski tipi un lūzeri. Normālam vīrietim ir visas iespējas dabūt seksu piecos viedos ar piecām sievietēm un vairāk. Citas var apkārt arī plikas vazāties, ja negribēs, viņš tās neiaztiks. Minisvārki, maksisvārki, riņķis degunā, tam nav nozīmes.
ha ha..>>miss kroft
h
Jus nekadi nespejat saprast par ko iet runa, iet runa par to ka SIEVIETES ar savu IZLAIDIGO UZVEDIBU biezi izprovoce uzbrukumus un tad brec un telo nevainigu zosi un gauzas ka ir kluvusi par upuri. Sis raksts NAV par tiem atseviskiem gadijumiem kad godiga normala sieviete kas ievero visus piesardzibas noteikumus tomer klust par upuri.
gggg
g
problēma ir tajā, ka, protams, PĒC izvarošanas ir psiholoģiski nepareizi atkal un atkal atcerēties un vainot sevi, tas nepalidz tikt galā ar pāŗdzīvoto. Šeit femenistisko psiholožu kohortai ir taisnība. Taču PIRMS VILKTIES miņikos, reibumā un bez krūštura forša kleitiņā pusdivos cauri maskačkai babulim ai kā noerētu šie riebīgie šeit rakstoso veču ietiekumi.
miss kroft
m
uzzini vispirms, ko latviešu valodā nozīmē vārds izvarot (pats vārds ietver to, ka tas notiek PRET personas gribu un piekrišanu), nevis raksti tik stulbus komentārus. Te nav runa par to kāda kuram ir gaume un fantāzijas attiecībā uz seksu (pieauguši cilvēki viens ar otra PIEKRIŠANU var nodarboties ar ko vēlās), bet par noziegumu, kas fiziski un morāli traumē upuri. Vispār kolosālā sabiedrībā dzīvojam - diplomēti juristi un kriminologi uzskata, ka maniaku noziegumus izraisa sievietes īsos svārciņos, bet vidusmēra vīrieši pat neizprot, ko nozīmē izvarošana un, spriežot pēc dažu indivīdu komentāriem, uzskata, ka būt vīrietim - tas nozīmē nesodīti sist, iebiedēt un izvarot katru, kas vājāks un neaizsargātāks.
ha ha..
h
ieejiet kada no iepazisanas saitiem un paskatieties ko jaunas sievietes raksta savas anketas. Ir iepazisanas saiti dazi kas ir populari ari Latvija kur sieviete var uzrakstit sava anketa par sex kads vinai patik. loti, loti, loti biezi vinas norada ka patik BRUTALS SPEKS. komentari lieki. Es domaju ka daudzi, daudzi, daudzi izvarosanas gadijumi notiek kad sieviete APZINATI lieto alkoholu ar kadu no sadiem teviniem. Tam nedaudzajam normalam godigam sievietem kas ari dazreiz klust par upuri vienkarsi vajag vakaros uzmanities jo var ne tikai izvarot bet apzagt utt.
?
?
Vai tiešām Latvijā ir tik daudz slimu vīriešu vai tikai komentāros tādi nolasās?
Ko
K
tu padarīsi ka daba vīrieti apveltījusi ar spēku,bet sievieti ar apaļumiem.Tikai nezkāpēc visi nosoda vīriešus kad viņi sāk izmantot spēku(kuriem tas ir) kautkādu mērķu sasniegšanai(laupīšanai izvarošanai ,iebiedēšanai,utt),bet kad sievietes izmanto savus dotumus(kurām tie ir) kautkā sasniegšanai tas ir normāli,un vēl vairāk ,tu esi neģēlis ka par to vispār runā.Tas viss vairāk izskatās pēc kautkādas sabiedrības feminizācijas.
lepards
l
Pats par sevi esi daudz pateicis... Tikai atceries, ka par spīti tādiem kā tev, kas gribētu ne tikai nesodīti izvarot sievietes, kas ir "ģērbušās kā ielas meitas" (kā ģērbjas ielasmeitas? vai, ja sievietes neģērbsies šitā vai tā, viņas vairs netiks izvarotas!?), pagaidām izvarošana vēl tiek uzskatīta par ārkārtīgi smagu noziegumu par kuru pienākas bargs sods.
lanadan
l
"jūsu informācijai : tā sauktās izvarošanas kriminālietās, piem Britu salās, pēdējos gados netiek praktizēta agrākā prakse, kad sievietei uzreiz tika piemērots cietušā statuss. Tagad arvien vairāk tiesas lēmumi ir par labu vīrietim, jo tieši sievietes uzvedība, apģērbs, alkohola reibuma pakāpe ir apzināti izprovicējuši to - kas ir noticis." Dzīvoju UK un varu apliecināt, ka iepriekšminētais ir klaji meli.
arturs
a
pats intresantaakais ka no 38 parakstiem ir 2 tikai viirieshi, un juus gribeejaat sheit citaadu tekstu. manas domas nav mainiijushaas, uzskatu, ja sieviete gjeerbusies kaa ielasmeita un vinju izvaro, daljeeju atbildiibu vinjai jaauznjemas pashai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas