Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Publiski pieejamajā informācijā Čalovska lietā nav saskatāmi apstākļi viņa izdošanai ASV

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
omei
o
taisnība.
LS
L
Mēs tagad redzam oligarhu zoo mērkaķu partijeles ārlietu, iekšlietu kundziņu izdarības . Ēnā paliek sprūdzs, kīlis un dzīvikļu un limozina alkatīūgums un mantrausība.Noziedznieks prot slēt naudiņu un vai viņa aizstāvis ar netīro vadoni nedabūja kādu konverti uz ko tiem ir hobijs ??????? kā var iegūr pilsonību ,kas valsts valodā nevar pateikt ne A, ne B.? Varbūt tur tika uzpirkti. Vai mums ir vajadzīgi tādi ,kas nist latviešu valodu un Latviju ? Oligarhu zoo mērkaķu partijele ir SC Nr 2.
zzz
z
Neesmu nekāds tā džeka atbalstītājs, viņš ir jāsoda, tomēr ASV ir diezgan slima tiesu sistēma. Te jau arī visi komentētāji droši vien gribētu visus iesēdināt uz visu mūžu, bet reāli tādam IT gīkam pietiktu ar gadu reāla cietumsoda, lai būtu trauma uz mūžu, un lai citiem līdzīgas idejas nešķistu vairs tik saistošas. Mūža ieslodzījums par kaut ko, ko esi sadarījis internetā 18 gadu vecumā, turklāt neizskatās, ka pats iekasējis miljonus, tas ir slimi.
krievs -zzz
k
Bet okupantu aizstāvis gan esi.
  • 2
  • 1
Makiavelli
M
Slimi ir 18 gados teelot beebiiti. Vecajos labajos laikos cilveeki jau pirms 18 gadiem jau gjimenes apgaadaaja, bet kaads arii valsti valdiija. Pats. Kameer regjents pie ratiem staaveeja.
  • 3
  • 2
Ome
O
Atradies vismaz viens valdības pārstāvis, kurš pasaules augstmaņu priekšā neieņem miera stāju un neatbild "Tiks izpildīts!" Valsts pienākums ir aizsargāt savu pilsoni.
omei
o
Ja ASV vestnieks nokleposies tad mērkaķu partijas ministrs, poļu pīļknābis-grāmatvedis in Valmieras lielkomunists dancos kazacoku. Bet šoreiz ir runa par okupantu noziednieka saukšanu pie atbildības , ko viņš veica Krievijas labā, lai piepildītu sev kabatas.
  • 2
  • 1
opja priekšnieks
o
pirms tiesas neviens nav vainīgs! citādi bija tikai psrs, kad opis strādāja par ziņu pienesēju!
  • 3
  • 3
opis
o
Aizmirsi gan, ka sis pilsonis ir izdariijis noziegumus un par tiem buus jaatbild. Vai varbuut esi no veco komunistu paaudzes, kas amerikaajnjus par cilveekiem neuzskata?
  • 3
  • 2
goga
g
ok , zogam talaak ! Paldies...
V.S.O.P.
V
Vajadzētu ļaut ASV, lai pārliecina mūs, ka tieši tas Imantas krievs ir visa ļaunuma sakne.
IMXO
I
A ja šie ņem un pārliecina, ka visa ļaunuma sakne ir Imanta? :)
  • 2
  • 0
Q465
Q
Esmu patiesi lepns par mūsu ministru. Viņš tiešam saka viedus vārdus. Viņa nostāja Krievijas jautājumā vienmēr ir bijusi atbilstoša. Šoreiz ari uz ASV , pieprasījumu atbilstoša . Amerikāņi paši vainīgi, ja gadiem nevar sakartot savus datortiklus no virusiem, atraduši vainigo LV. Tas ir smieklīgi :D Lai tiek paši galā ar savām problēmām un nebāžas LV.Obamas politikā ir mīksto politika un attiecīgi tā arī būtu mums jaizturas ;) Ja LV izdos , tad reāli viņa parādīs savu " mīksto " nostāju attiecībā uz pilsoņiem , kas ir valsts pamats. Ceru , ka šajā situācijā AM parādīs ari mūsu mikstajai tiesu varai , ka vajag aizstāvēt pilsoņus. Rinkevics RULLE !!!
bs
b
Varēsi lepoties,ja čali patiesi tiesās Latvijā,savādāk var gadīties ,ka Rinkevičs tik pļurkst,bet ASV iet tālāk.
  • 2
  • 0
Lečo
L
Prieks, ka cilvēks vismaz reiz novērtē, ko viņam nozīmē Latvijas valsts.
Yes
Y
Elksniņš un viss SC arī novērtē Čalovska nopelnus. Un novērtē arī Rinkevica un Zatlerpartijas nopelnus.
  • 5
  • 4
Mirttante
M
Pēc manām domām, ja tas, vai Čalovskis ir vai nav vainīgs, jāpierāda tiesai. Latvijas tiesai.
ARGO
A
Atbalstu Rinkēviču. Latvijas smadzenes mikimausiem neizdosiem! Drīzāk iztīrīsim tiesu un prokuratūru no nodevējiem un straptautiskā imperiālisma roklaižām!
KK
K
Tukšojis lērumiem svešus banku kontus un dzīvojis kopā ar vecākiem padomju laika paneļnama dzīvoklītī. Kaut kā neiet kopā. Mosties, Amerika!
>KK
&
Čalis savu darbiņu padarīja un viņu uzmeta paša pacani.Tā,lūk, visticamāk ir bijis.Tādēļ arī čalis joprojām dzīvo panelenē. Ja atstās nesodītu, tad nākošreiz pats uz savu galvu uzmudrīs tepat Latvijā kaut ko tāāāāādu, ka Banka Baltija liksies tīrā bērnu spēle.
  • 0
  • 0
nav saskatāmi ari iemesli
n
kāpec musu specdienests asv diplomātu vadībā veica tik grandiozu aizturēšanu. vai mēs kāda kolonija vai kur štati komandē parādi? vai tur bija bruņots masu slepkava ka vajadzeja ar logu un durvju izgāšanu mesties iekšā, neviss likumā paredzetā kārtibā sākt ar piezvanišanu pie durvīm un ordera uzrādišanu?
britu podlaiža
b
atkal savu stulbumu demonstrē:) ja kaltenbruneru piesauc ta viš jau pavēles parakstija. ir starpiba starp pavēli nogalināt un preču piegādes pavadzimi,kā dotā "hakera" gadijumā. nav dzirdēts ka kādu vezumnieku notiesāja, bet tu jau noteikti atradīsi:)
  • 2
  • 0
Vision Express
V
Ja nav saskataami, iegaadaajies labaaku optiku, bet, ja patrolljot atnaaci, taa arii staadies priekshaa. Kaltenbrunners arii pats nevienu nesaava, tikai dokumentus parakstiija. Tas gan nebija trauceeklis Kaltenbrunneru nnotiesaat un uzmaukt vinjam kanjepaaju shlipsi.
  • 2
  • 0
lai izdzēstu neatjaunojami
l
viņam cietie diski būtu ar lodlammpu jāsadedzina pelnos. bez visa viā jau pat nebija hakeris tā tiešajā nozimē un pats neko nedarija. viņam pasutija programmu un viš uzrakstija. pēc analoģijas tad jāapcietina kltru ieroču ražotāju, tirgotāju katru reizi kad viņu ierocis izmantots banku laupišanā kaut vai otrā psaules galā. vienigais iemslsl bija asv pieprasijums un musejo pakalpīgā izklāšanās kā prostitūtām
  • 8
  • 3
Loks
L
Jā... lai paspēj izdzēst pierādījumus :)
  • 4
  • 4
Loks
L
Izdot un miers... vismaz nebūs jātiesā un pēc tam jāuztur par Latvijas nodokļu maksātāju naudu :)
IMXO
I
"Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (RP) kibernoziegumos apsūdzētā Denisa Čalovska lietā, ņemot vērā publiski pieejamo informāciju, nesaskata apstākļus, lai viņu izdotu tiesāšanai ASV." . Pārsteidzoši. Vai tiešām Latvijā sāk parādīties kaut kādi tiesiskuma aizmetņi?
zvirbulēns
z
Šis jau oficiāli SC? :) Ak, tu mazais suncīti, nu kā tev nav kauna, a? :) :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas