Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Puķīte: gada beigās cietumiem var būt problēmas ar komunālajiem maksājumiem

Budžeta samazinājums ieslodzījuma vietu sistēmu skāris „īpaši sāpīgi” un gada beigās iestādei var rasties problēmas segt izdevumus par komunālajiem pakalpojumiem, īpaši, ja ieslodzīto skaits turpinās pieaugt. Tā Ieslodzījuma vietu pārvaldes priekšnieks Visvaldis Puķīte informējis tieslietu ministru Mareku Segliņu (TP).

Tieslietu ministrija informē, ka šonedēļ tieslietu ministrs M.Segliņš tikās ar visu Tieslietu ministrijas padotībā esošo iestāžu vadītājiem, lai apspriestu turpmāko darbu samazināta finansējuma apstākļos.

Iestāžu vadītāji bija sagatavojuši ziņojumus ministram, informējot, kādās budžeta pozīcijās veikts samazinājums, kā arī kādi iestāžu struktūras optimizēšanas pasākumi tiek un tiks veikti turpmāk, lai iekļautos šogad atvēlētajā budžetā. Visu padotībā esošo iestāžu vadītāji ministram apliecinājuši, ka iestāžu darbs arī turpmāk tiks nodrošināts, lai arī skaidrs, ka būs zināmas problēmas.

Tieslietu ministrs uzdeva visām iestādēm sagatavot pilnu informāciju par veiktajiem budžeta samazinājumiem un šo informāciju publiskot sabiedrībai, tieši tāpat, kā to darīs Tieslietu ministrija.

Iestāžu vadītāji arī tika informēti, ka ministrija un tieslietu ministrs arī turpmāk īpaši uzraudzīs iestāžu rīcību ar valsts budžeta līdzekļiem.  


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas