Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pumpurs: Imša bija jāpieskata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IncParaac
I
Pumpurs dar' ko liek! Kretīni ir uz izķeršanu = ne Jūrmalā vien!(Kadri izšķir visu!) Kas Bodi "izraka"? Civildienesta "rullis" : Pumpuram pienākums par paša izraudzītajiem "bodīšiem" nodot - "Jāpieskata!Reglamentu neesmu radījis!" Kam rūp KNABa augļi ? To uzrāda atbildīga rīcība! -Ja rūpētu Godmanim - Valsts Kases Sarga darba panākumi - tad prasītu KNABa ļaudīm - kā savulaik Premjers Einārs Repše: "Kas vajadzīgs, lai jūs ķertu korumpantus? Gudrs, godprātīgs vadītājs? (1) Līdzekļi? (2) Neatkarība?(3) -(1) Te jums -Juta Strīķe - kuru ieteica kā "patoloģiski godprātīgu" darbinieci(citi lūzīs)! -(2)Te jums naudas pielikums! -(3)Un esiet droši rīcībā - Jūs pakļauti TIKAI premjeram un !" -Ja rūp Godmanim - Valsts Kases Sargu Regulējamība caur Ķēķdurīm - tad ir - kā pašlaik . Vecā Garanta garantētās Bodes(3 gab.) - gan tiesātas, pats krisdams KNABvadību Kalvīc ari norāva. Vietā gadu meklē (M.Levynski,90-60-90 ?). Godmanis:"Meklējam.Meklējam. Ārpus!Tikai ārpus KNABa!No paša KNAB vidus gan - NĒ, ja nav 30 miljoni uz rokas, vai vilkastes, ar ko Gulbjus "jūrskolā laist!" "Skaties man sejā! Reņģēdāj! Tu, idiot! (Nu Piedošanu! ) Rūpju rievu - manā vaigā skat! Sekoši! TĀ = Jaunais Garants! Ka Es Grrrriiiiibu KNABam Laaaabu! Punkc!"
LG
L
Piedāvāju, krīzes laikā, samazināt visādās specstruktūras, kas par daudz tas par daudz. KNAB pievienot SAB (Satversmes aizsardzības birojs), Drošības policiju pievienot VP GKPP (Valsts policijas Galvenā kriminālpolicijas pārvalde). SAB-knab un VP GKPP-dp, būs pa vienam vadītājām, šajos grūtajos laikos, valsts finansu līdzekļu ekonomija!!!
irrzagļi
i
Latvijā nav jēgas no KNAB.Tāpat jēgas nav no Maizīša.Draudzīgā Ķīna varēja aizdot Latvijai tikai vienu prokuroru.Nemaz nevajadzētu,lai auklas gals apmīļo kāda zagļa kaklu.Momentā visi atcerētos,ka zagt ir negods.Par nestrādāšanu algu saņemt ir kauns.Uzkraut valstij Astoņkāji,kas ir briesmīgāks par lietuvēnu ir nepieļaujami un nosodāmi.Tikai vienu Ķīnas notāru un Šlesers atcerēsies par savu etnisko dzimteni,un būs Izraēlā ar visu ģimeni.Tikai vienu baltu ziedu-visai naktij būtu gana,Dārgā Ķīna.
irgan
i
Akls aklam ceļu rāda-abi grāvī.Tas ir mūsu cēlais KNAB.kas mācīs mūs dzīvot.Vemt vai nevemt tā ir katra privāta lieta,bet kopsummā pretīgi.Tie ir tikai ziediņi.Kā Kalvīti norēja,kad viņš pretojās tiem aferistiem.
Dergļi,
D
Zagt nav smuki.
to KNAB darbiniekiem
t
Svešu naudu vispār nedrīkst zagt!
KNAB darbiniekiem
K
Strādājot valsts darbā,bez instrukcijām jāzina, ka nevar zagt svešu naudu. Jārķojās kā Ķīnā momentali un nāves sods īpaši par valsts izzagšanu, bet Loskutovam jāturpina vadīt iestādi un labot savas kļūdas.
Marta
M
Ja es ne kļūdos, tad Indra Veipa un Juta Strīķe atnāca strādāt KNAB no Drošības policijas, un Indra Veipa tiešām izraisīja autoavāriju dzērumā.
xXx
x
Visus neliešus cietumā.
KNABistiem
K
Lielāks amats, vairāk zog!
Lāpītāja.
L
Nez kurā žogmalē šitāda ziņa ir sagrābstīta. Reiniks sveiks un vesels ar visiem ģenerāļa "lampasiem" vada DP. Un Veipas vīrelis pirms laiciņa vēl strādāja liekas ceļu poilicijā jeb kādā līdzīgā struktūrā, tāpēc viņa toreiz tā lecās,kad pieķēra šmigā braucam pie stūres.Viņai piesprieda liekas 500 Ls,bet viņa attiesāja caur tiesu ka ir nevainīga un skaidra "kā bāreņa asara" un vēlākie pārmetumi Loskutovam,ka viņš viņu tāpēc neatlaida ir nepamatoti,nevar taču valsts darbā ierēdni atlaist par pārkāpumu,kurš izdarīts ne darba vietā un ne darba sakarā,sevišķi ja vēl tiesa ir attaisnojusi. Un īsti neatceros kurā perioda tas notika,visādā ziņā pirms lielās naudas zušanas.Tā ka Pumpurs ir uzaicinājis darbā KNAB "īstos" kadrus un vēl pēc tam atļaujas citiem likt pieskatīt,valsts iestāde nav nekāds bērnudārzs.
Dadzis
D
Jānis Veips tas ir bijušais muitnieks, bet viņš ir kretīns, un ja tads vada Drošības policiju, nu var teikt trūkst vārdu, debils uz debila. Indra Veipa, Jānis Veips, kas vēl?
to Tiesa
t
Drošības policiju, ka ir dzirdēts vada nevis Jānis Reiniks, bet Jānis Veips, vai viņš nav radinieks apsūdzētai Indrai Veipai. Ja ir radinieks, tad ābols no ābola... Tad varbūt sagaidīsim jaunu skandālu?
to MARIJA
t
Jāpieskata, tikai cietumā
MARIJA
M
Bet vai tad azrtspēlmane nav jāpieskata?????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VIDEO:

Sāk skatīt KNAB pazudušās naudas lietu

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


KNAB pazudušās naudas lietā prokuratūra provokācijai apstiprinājumu negūst

Cik ticama ir versija, ka naudas pazušana KNAB bija provokācija?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas