Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Putnis vaino Ēlerti Lietussargu revolūcijas apturēšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pff
P
Kadas demonstracijas totalitara valsti ?Cilvekus aredteja un sava par nespmierinatibas izradisanu.Un Lidz sim bridim cilvekus vaja kas piedalijas taja demonstracija.Un si valsts jautko vel par Krieviju runa.
neaizmirstulīte
n
Uzskati arī, kas tika Šķēlem, Lembergam.
neaizmirstulīte
n
Kaut kā neizskatās, ka stulbeņu bars ar vienotu komandas garu, būtu pacēluši labklājības līmeni mūsu valstī. Cik ilgi var skatīties uz to, ka izlaupa valsti, ieņem 100 un 1 valsts amatu, liek amatos nekompetentas, bet sev tuvas personas.
Pičuks
P
Jā... Latvijā tās pēkšņās atklāsmes 1-2... 10 gadus vēlāk... Tas nav nopietni! Taču svarīgākais Roberta stāstā un attieksmē ir secinājums, par plaisu lietussardznieku un sabiedrības starpā. Tā IR milzīga. Un dīvaini, ka būdams samērā tuvu varas struktūrām, Roberts to nepamanīja agrāk. Nezinu nianses par Delnu, Meierovica grupu un citiem, bet ... ir pilnīga vilšanās Vienotībā jau tagad. (Par citiem es nerunāšu.) Ne mērķu, ne skatlaukuma - prasta muldēšana. (Varu nosaukt atsauces no pēdējos mēnešos dzirdētā...) Man patiešām ir kauns!
āfrika
ā
Putins vaino Ēlerti :D:D:D:D
Mjāāā
M
"Vai nu vainīgs dienesta stāvoklis vai tomēr kas cits, taču nekas nelikumīgs Dienas privatizācijā tiešām netiek atrasts – lai gan par ētisku šo procesu tiešām nevar nosaukt. Tā viens no privatizācijas laiku Dienas komentētājiem Dzintars Zaļūksnis teic: «Avīze bija fantastiska, tā bija tirgus prece, kura bija ļoti iekārojams kumosiņš. Bet, kamēr mēs taisījām avīzi, kamēr bija visi augusta un janvāra notikumi, tikmēr izrādījās, ka ir cilvēki avīzē, kas ir sameklējuši investorus un jau sarunājuši visu, kā to pataisīt privātu. Kamēr Daugmalis taisīja avīzi, Ēlerte taisīja visu šo shēmu. Uzreiz pēc augusta notikumiem tas process aizgāja. Visi dokumenti jau bija sagatavoti, un viss būtu aizgājis kā pa sviestu, ja vien nebūtu bijuši trīs cilvēki, kuri pieteicās uz tikpat akcijām, cik Arvilam Ašerādenam. Un tad četri cilvēki, kuri pēc tam kopā ar zviedriem dabūja kontrolpaketi, – Ēlerte, Ašerādens, Zigurds Drafens un Pauls Raudseps – izdarīja visu, lai mēs nedabūtu neko.» Kā tad tieši tas notika? «Pasludināja ļoti demokrātiski, ka visi darbinieki drīkst pieteikties uz akcijām. Es, naivs cilvēks būdams, parēķināju, paskatījos, uz cik akcijām Ašerādens pieteicies, ā, viņš pieteicies uz 450, es pieteicos uz 451. Pēc tam sākās presings. Izsauca mani viens pēc otra, prasīja, no kurienes nauda. Teicu, ka man ir tā nauda. Zviedri sāka interesēties, kāpēc es vispār gribu. Perspektīvs uzņēmums, kādēļ es negribētu būt īpašnieks. Es pat zvanīju uz Zviedriju un jautāju, ar ko mana nauda sliktāka par Ašerādena naudu. Viņi man to, protams, nevarēja paskaidrot. Pēc tam palaida baumas, ka man Parex banka dod, ka es par Parex naudu gribu nopirkt, lai gan es toreiz tādu Valēriju Karginu pat redzējis nebiju. Baumas ir baumas. Taču es jau nebiju tur tāds viens, un, tā kā bija skaidrs, ka mēs neatkāpsimies, vienā naktī pirms dibināšanas sapulces jurists pārtaisīja dibināšanas dokumentus… Un nav jau par ko apvainoties. Visu revolūciju pieredze rāda, ka komanda, kas uztaisa, vai nu pati aiziet vai tiek izdzīta ārā, un pēc tam nāk tie, kas jau ir sarēķinājuši, kas viņiem no tā ir vajadzīgs. Revolūciju uztaisa cilvēki ar karstām sirdīm, pēc tam nāk tirgotāji un savāc augļus…» ( Mūsu vēsture: 1985.–2005. - 23. sērija. Mūžam interesantā Dienas privatizācija)
Voldemārs
V
lietussargu revolūcija tika novesta līdz tās sākotnēji plānotajam uzdevumam - Latvijai naidīgu promaskavisko spēku neierobežotai varai Rīgas domē. Viss sakrīt.
K-K
K
..' ... VP vareja iespet atlaist valdibu ... ' - uz Parex fona - ticama aizkulisu mahinacija ... par katru cenu vajadzeja pagarinat terminu iespejam ... ... Putnam ,zemapzinas mokas, izsprukusi taisniba - gan jau zinasim - drizi vien !
Silvija
S
Putnis nu gan ir mulkis. Izziizh no pirksta kaut kadas fantazijas. Elerte neko tadu nav darijusi. Balsosim velesanas par Elerti, ta ir persona, kurai var uzticeties!
Sisi
S
Par to Ēlerti jāsaka: "Ka nav kazai piena, tad nav..."
ssad
s
pa cik putnis pardevas? lai ned ka si info tagad vinam ienaca prata pateikt, ta teikt milzu aizture bija, nu atklasmes atnaksana!!!
pamela
p
Putnis daļēji izmantots?!Būtu izmantots pilnībā,tad nu gan negvelztu muļķības.Es Ēlertes un Dombura vietā nu būtu tik le4pna,ka draudzētos tikai ar šīs pasaules varenajiem. Vai Putnim Soross nošņāpis stipendiju?Cik gadus jādomā,lai ko tādu spļautu laukā?Sorosa likmes pārsolīja SC + (AŠ)2.
???
?
baigi forši muldēt un neko nedarīt
reālists.
r
Toties korupcijas krustmāte Ēlerte staigā ar prieku sirdī,jo tauta tika piečakarēta,jebkādas reālās cerības uz labajām pārmaiņām iznīcinātas un pārblīdušā,alkatīgā,nodevīgi kretīniskā,neaizskaramā parazītslāņa treknēšana nesatricināmi turpinās.
Lelle
L
Atkal klons-lohs uzradies...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas