Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

PVD piemēro LNT naudas sodu – 250 latus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha!
h
Bet, piemēram, mikrobi un neredzamas sīkbūtnes, kas mīt uz mūsu ādas, arī ir dzīvnieki. Mēs viņus tikai NEREDZAM, bet vai tas nozīmē, ka viņu nav? Tātad ikviens raidījums ar cilvēku līdzdalību būtu jāsaskaņo PVD?
Trakais Lauku Vecis
T
...ja Tu dēls, skolā slikti mācīsies, būs Tev jāiet strādāt par PVD inspektoru... tur var strādāt tie, kuriem ir grūtības ar galvu, jo lai akli pildītu visādas regulas, tā nav vajadzīga... šo principiālo ''gudrinieku'' dēļ ir iznīcināta ne viena vien lauku saimniecība... arī manā saimniecībā soda naudas par eiroregulas neievērošanu pārsniedz ieņēmumus no reālās lauksaimniecības... un tikai aklais var neredzēt, kas patiesībā izputina mūsu laukus... tā tik turpināt!... :(((
DD
D
Nesaprotu, kas princesēm kopīgs ar sivēnu kastrēšanu?!!! Varbūt vajadzēja "princesi"nomainīt ar raganu, tas būtu loģiskāk. Īsta princese noteikti no tādiem varas darbiem atteiktos!
Hikari
H
vajadzēja uzlikt 25 000 LVL, t.sk. par ētera piesārņošanu
zoss
z
250 LVL par siveenu kuleem? cirks
Juris
J
Nerunāsim par konkrēto projektu un iespējamajiem pārkāpumiem tajā, jautājums ir cits - vai sods 250 latu apmērā projektam, kura budžets ir vairāki simti tūkstoši latu nav nožēlojami komisks?
Hamamelis
H
PVD kārtējo reizi demonstrē savu rīcībnespēju
es
e
jau rakstīju, kāpēc par suņu un kaķu mocīšanu piespriež cietumsodus un par šo pasākumu - 250 ls ? rīzāk jājautā, kur ir Ēķa morāle, ja pašam aug 3 bērni, viens no kuriem, starp citu, mācās vienā skolā ar manējo. Man ir kauns par Andreju.
ōmiš
ō
Teksts par rubuli. Kam jāprasa atļauja , vai , ar ko jāsaskaņo, ja rāda pa TV cilvēku???? Varbū vajag uzrakstīt skaidri- par ko sods. Vai neprotam latviski izteiktes un noformulēt domu?
@
@
Dārgi. Varbūt var atlaidīti sarunāt, nu tomēr savējie sivēni? Sametās žēl, ka vienai iestādei tik žēlabaini jāimitē darbība.
:):):)
:
Ko???!Ka tik neizputina nabaga LNT!!!
VID
V
VIdeo izskataas reklaamsizjets kliinikai...
oioi
o
PVD - ak sii kristaaltiiraa un absoliti godiigaa organizaacija
Skatītājs
S
Absolūti neadekvāts sods tik bagātam uzņēmumam ar tik ļoti dziļām kabatām. Protams, labāk būtu skatītājiem šo balagānu vienkārši boikotēt, bet lētums Latvijā diemžēl ir ejoša prece. Būtībā tāpēc skatītāji ir nopelnījuši to, ko viņiem rāda.
purn's
p
sivēni dzīvi veronika cūka princeses maitas pvd bargs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO

Ko par manipulācijām ar cūkām saka šova dalībnieces? Ekspertu un dzīvnieku aizstāvju viedokļi.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas