Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

PVN likmi varētu paaugstināt līdz 22% vai 23%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Ja nu nav kur likties tiem CIRPĒJIEM,tad jau labak to PVN likmi paaugstinat.Mazāk pirks.Bet vismaz maznodrošinatais būs pasargats no atnemsanas.No viņa "ienākumu" samazināsnas.Būs dargakas preces tirgu,pirks letako un izdzīvos,nevis atņemt kas nu kuram IR.
Rolands
R
Beidzot kāds sāk domāt pareizā virzienā ! nodokļi jāliek uz patēriņu un jāsamazina darbaspēkam.
finanšusists
f
Vai tiešām šajā valstī nav neviena kārtīga ekonomista, kurš beidzot apjēgtu, ka nevar vadīt valsti tikai un vienīgi ar aritmētiskās progresijas paņēmienu. Nevis ceļot nodokļus un atņemot pensionāriem, bet gan investējot uzņēmējdarbības attīstībā un cilvēkos, var attīstīt valsti.
valsts ierednis
v
Vajag likmi kā Vācijā 19% - tad mēs ātrāk sasniegsim Vācijas līmeni.
akonomists
a
No 27 ES valstīm patlaban lielāks PVN kā Latvijai ir tikai 6 valstīm. Ja kaut ko vajag ierobežot, tad to visvieglāk izdarīt, uzliekot papildus nodokli. Paaugstinot PVN, skaidrs, ka mēs gribam ierobežot Latvijā jaunradīto vērtību. Mēs, laikam, šeit Latvijā tik daudz bezjēgā radam un ražojam visādas virsvērtības, ka nekas cits neatliek, kā to ierobežot. Lai izdzīvotu, uzņēmējs varēs priecāties par katru nieka procentu, ko izdodas samazināt no savu ražojumu vai pakalpojumu jaunradītās vērtības, novirzot to lietderīgākiem mērķiem. Kā sekas būs PVN, IIEN un UIN kopīgais ieņēmumu kritums.
Juha
J
Ai, ups, tas bija Strautinsh, atvainojos.
Juha
J
Vilka kungs te pirms paaris dienaam gadienaa negaanijaas ka latvieshiem raksturigs cinisms pret savu valsti"?
:)
:
Taisnība vecīt - visi kas balsoja par vienotību - nu kā jums?
Vecis
V
Vieni noziedznieki nolaiz valsti līdz kliņķim, otri ievieš vēl idiotiskākus pasakumus.
Юрий
Ю
А чего вы всполошились? Когда отдавали голоса за Единство, крестьян и нациков- знали же чего ожидать, так чего теперь плачете? Ясно что денег не хватает, и урезать нужно, но можно составить социальный бюджет, который бы засчищял обычных граждан, средний класс и ниже, что предлогало так нелюбимое вам Согласие. А вобщем сами выбрали такой путь- пусть нам тоже будет плохо, главное чтоб русскоязычным не было хорошо. Это еще все начало, Центру Согласия еще повезло что не взяли в коалицию.
anonīmais šakālis
a
Mazi nodokļi Latvijā ir tikai tiem, kas naudu iegūst nestrādājot algotu darbu (bagātnieki). Turpretim darba ņēmējiem ir lielākie nodokļi Eiropas savienībā. PVN celšana vissāpīgāk skars tos, kuriem jau ir lieli nodokļi - darba ņēmējus un pensionārus, ģimenes ar bērniem.
anonīmais šakālis
a
Tā ir plika teorija, kuru mums cenšas iebarot liberasti. Te ir arī citi aspekti, kā piemēram, nodokļu slogs uz pensionāru vai citu trūkumcietēju, 16x apģerba, apavu sadārdzinājums, pārtika dārgāka kā Vācijā un algas 10% no Vācijas algas. Šo visu apskatot, rodas jautājumi. Kur paliek peļņa, ko rada pensionāri tērējot savas pensijas un vai šo peļņu nevajadzētu aplikt ar nodokļiem? Ko valdība dara, lai samazinātu preču un pakalpojumu cenas? Jo ir pilnīgi skaidrs, ka pie šodienas algām tādas cenas nevar turēties, ir problēmas ar brīvo tirgu. Piemēram, Lietuvā, Igaunijā un Polijā pārtikas, saimniecības preces ir krietni lētākas. Kāpēc?
Arnis 3
A
"parādi man kādu ES valsti, kurā būtu zemāks nodokļu slogs nekā Latvijā." --------- Iesākumam nosauc kādu ES valsti, kur ienākumu GADA neapliekamais minimums ir Ls 35 x 12= Ls 420 (EUR 600).
Kergers
K
Jau tagad daudziem tirgotājiem ( arī veikalos) ir divas cenas - ar PVN un bez! Ja vēl cels nodokli ,tad tā kļūs par masveidīgu parādību!
^6
^
Vecrīga gatavojies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas