Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Radikāļu rindās cenšas ievilkt krievvalodīgos un maznodrošinātos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Diemžēl, pie varas esošo partiju politika tiešām ir apzināti radījusi plašu to cilvēku slāni, kuri tiešām varētu papildināt radikāļu rindas. Pie maznodošinātajiem droši var pieskaitīt ap 70% iedzīvotāju - tāda ir bijusi valsts aficiālā sociāli-ekonomiskā politika, kuru joprojām turpina piekopt arī Vienotība. Tādā veidā tiek radīta bāze radikālismam, jo ar mierīgu piedalīšanos vēlēšanās reizi četros gados neko mainīt nav iespējams. Bet reformām ir jābūt - cik tad ilgi vēl turpināsies tas murgs, kas notiek arī vēl pašlaik. Un jautājums kā tās panākt paliek atklāts.
??
?
Tas pirmais ar brillēm ir Graudiņš?
Juris
J
. No virsraksta saprotu, ka ir tādi maznodrošinātie. Kas es tādā gadījumā esmu, ja mani līdz šim brīdim neviens nav nodrošinājis? Kur atrodas tā iestāde, uzņēmums vai organizācija , kas izdara nodrošināšanu ? Kurš ir tas, kurš man atbildēs, cik mani ir jānodroāsina?
figvams
f
Kopš kura laika krievimpēristu šovinisms tiek saukts par kreisu?
taa gan
t
bet kaapeec nav apskatiits radikaalo homofashistu viedoklis?
Dr.xy
D
Latvijas politiku un "ekspertu" pratojumi,ka Latvija nav radikalo islamistu apvienibas,pierada so personu absoluto naivumu (stulbumu),un nespeju novertet realo situaciju.Sadas islamistu organizacijas Latvija ir jau sen,jo Latvija ir ideala valsts,kura bez jebkada riska, sis islamistu organizacijas var izveidot bazi talakajam darbibam visa Eiropa. DP ir beidzot jasak pildit savi pienakumi,nodrosinot Latvijas Valsti un tautu, pret Valsts ienaidniekiem,kuri tiek finanseti no Launuma Imperijas, un islamistu organizacijam.
Ministry of Truth
M
Kur gan citur meklēt cilvēkus ar naidu pakrūtē, ja ne maznodrošinātajos. No viņiem jau daudz neprasīs - tikai huligānismu un citu vardarbīgu rīcību, nu ne jau biedra naudu. Jautājums ir, kā tā pati DP pilda savas funkcijas. Vāc informāciju ķeksītim? 2008. gadā prese rakstīja: "Jevgeņija Osipova vadītajā kreisi radikālajā Latvijas Nacionāli demokrātiskajā partijā (LNDP), kurā pērn iestājās pensionētais Drošības policijas (DP) Liepājas nodaļas vadītājs Aleksandrs Bogdanovs, iesaistījies arī bijušais cīnītājs pret organizēto noziedzību Vladimirs Morozovs, šodien raksta laikraksts "Latvijas Avīze"." Interesanti, vai ne?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas