Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Radinieki lūdz palīdzēt atrast pazudušu vīrieti

Ģimene lūdz palīdzēt atrast 1962.gadā dzimušo Vladimiru Ogoļcevu, kurš bez vēsts pazudis šā gada 31.jūlijā, kad ap pusdiviem pēcpusdienā izgājis no mājas Ādažos. Pazudušā augums ir 174 centimetri, viņš bijis vidējas miesasbūves ar gaišiem, nedaudz iesirmiem matiem.

Pazudušā ģimene vērsusies policijā ar lūgumu sākt meklēšanu. Kaut gan ģimene noliedz, ka V.Ogoļcevam būtu bijusi depresija, policija sākumā esot uzskatījusi, ka viņš izdarījis pašnāvību. “Policija tikai tagad sākusi izsaukt cilvēkus uz nopratināšanu, kaut arī tēvs pazuda jau pirms pusotra mēneša. Sākumā viņi neko nedarīja, jo domāja, ka tēvs izdarījis pašnāvību. Izmeklētāja pat teica, ka mums esot paveicies, jo nāk rudens un gan jau sēņotāji viņu atradīšot,” Diena.lv stāstīja vīrieša meita Margarita.

“Rodas sajūta, ka policisti paši absolūti “neiespringst” un dara tikai to, ko mēs viņiem iesakām. Mēs ar draugiem darījām visu “izmeklēšanas” darbu paši - izprašņājām kaimiņus, braucām pa tuvākajiem mežiem, izmeklējām visas pamestās mājas apkaimē, parbaudījām Gaujas krastu un Gauju. Policija tikai pēc kādas nedēļas ar savu nirēju pārbaudīja tuvāko ezeru "Vējupe", kas tikai apstiprināja to, ka pašnāvību tēvs nav izdarījis,” norāda meita.

Policijas pārstāvis Toms Sadovskis gan Diena.lv teica, ka, iespējams, radinieki vienkārši pārpratuši policijas sākotnējo atteikumu ierosināt kriminālprocesu: “Tas, ka netiek ierosināts kriminālprocesss, jau nenozīmē, ka nenotiek meklēšanas pasākumi, vienkārši nav aizdomu, ka pazušana saistīta ar kriminālpārkāpumu.” Tomēr viņš atzina, ka pagaidām meklēšana ar rezultātiem vainagojusies neesot.

Margarita stāsta, ka izmeklētāji nu jau sākuši izskatīt arī citus pieņēmumus, piemēram, ka V.Ogoļcevs varētu būt aizbēdzis no parādiem, jo viņš bijis kādas firmas vadītājs. Pazudušā ģimenei gan šķiet, ka viņš ir “savākts” – neilgi pirms pazušanas pie mājas kaimiņu bērni esot manījuši nepazīstamu tumšas krāsas automašīnu. Pazudušais uzņēmējs gan ģimenes locekļiem pirms tam neesot stāstījis, ka kāds būtu viņam draudējis.

Izmeklētāji nesen esot sākuši pārbaudīt V.Ogoļceva mobilā telefona sarunu izrakstus, un tagad plānojot to pašu darīt ar viņa datora saturu.

Cilvēkus, kam zināma kāda informācija par pazudušo, lūdz zvanīt uz tālruņa numuru 26413560 vai arī 26402102.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas