Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Radošo savienību padome aicina ar parakstiem izteikt atbalstu kultūrai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cielava
c
es atbalstu kā kultūru tā Ēlerti, bet netaisos ne par ko parakstīties blakus augšminētajiem kultūrafēristiem. Riebjas tos atcerēties.
uksis
u
Tev žetons! Vēl piemirsi margoni un vepri. Uh cik tur daudz cauri izpumpēts! Bet danbju juzis vispār laiž kā pa savu privātķemertiņu...miljoni izkūp, bet pieminekļi sabrūk...kukuļi no uzņēmējiem un īpašniekiem kā pa reni ripo... Visus šitos nevis jāpatriec, bet pa taisno uz ķurķi jāvelk par simtiem miljonu izzagšanu.
vanags
v
kamēr nauda no kultūrkapitāla un ministrijas plūst tēpē kampaņai caur limu slāvu (arī pensija), ivu kolnani, līnu marpinkeviču, ingu dālberi , juzi danbi, raini tukšu saturos1/4, omāru pekersonu, darmīti šķēlerti, siguldas, valmieras un gulbenes domes dāmām, tikmēr kultūra ir tēpē uzpildes stacija
abc
a
Ūuuuģi Prauliņ, ja gribi pats personīgi vari skriet pakaļ politikas kārajām vecenēm, bet TEV NAV NEKĀDU TIESĪBU RUNĀT SAVIENĪBAS VĀRDĀ! vai nu atsauc šo idiotisko ēlertes kampaņu, vai arī atsauksim tevi!! Ūuuuģi Prauliņ, ja gribi pats personīgi vari skriet pakaļ politikas kārajām vecenēm, bet TEV NAV NEKĀDU TIESĪBU RUNĀT SAVIENĪBAS VĀRDĀ! vai nu atsauc šo idiotisko ēlertes kampaņu, vai arī atsauksim tevi!! Ūuuģi Prauliņ, ja gribi pats personīgi vari skriet pakaļ politikas kārajām vecenēm, bet TEV NAV NEKĀDU TIESĪBU RUNĀT SAVIENĪBAS VĀRDĀ! vai nu atsauc šo idiotisko ēlertes kampaņu, vai arī atsauksim tevi!!
Manuprāt
M
Kultūrai būtu jāsākas ar sevis sakopšanu : nomazgāties, noskūties, apgriezt matus... :)
Lelle
L
Labrīt, Muļķu zeme! Nu ko? Ejam uz totālu bankrotu...Starptautiskie aizdevēji nupat prasa atmāksāt pensionāriem nozagtās pensijas...ar to arī šīs valsts dziesmiņa būs nodziedāta... Tagad taukainie kretīni(Rukss) skraida uz austrumiem, prasot lai Kremlis mūs savāv, bet uz mums aci ir uzlikusi ASV, kuriem gribas te bāzes ierīkot un bīstamos atkritumus noglabāt. Cerams, ka kādai no Jevropas valstīm pietiks prāta mūs paņemt sava pasparnē. Vēl piebildīšu, ka šitai Saeimai un valdībai ir palikušas skaitītas dienas...drīz te valdīs svešie...pateicoties arī mūsu "kuļturņikiem', kuri balstīja valsts izzadzējus, būsim pakakajuši savu neatkarību, ar ko arī visus apsveicu.
Vai
V
tie ir kultūras cilvēki, kuriem nauda ir noteicošā, kuri neredz, kas notiek apkārt, kā ļaudis dzīvo? Vai tā ir kultūras iestāde, kur algas noteiktas slepeni, neievērojot juridiski noteiktās prasības, tādējādi uz savu kolēģu rēķina var tūkstošus saņemt izredzētā elite. Par kultūru ir jādiskutē, jo, vai alkatīgs cilvēks ir kulturāls cilvēks? Pēdējo gadu pieredze pierādīja nenormālu alkatību, un tieši kultūras jomā. Algas, ceļojumi, prēmijas, apbalvojumi - viss iespējamais baudas arsenāls mūsu elitārai sabiedrībai, bet kādas tam sakars ar kultūru. Ja A.Hermanis veidos izrādi par sievietēm, kas kopj savu vienīgo gotiņu, tad īstās kultūras saknes, manuprāt, tiešām meklējamas tur, un plātīgajiem kultūras menedžeriem, kuru rokās apgrozās lielās naudas summas, kultūru būtu jāiet mācīties pie šīm sievietēm.
harkin
h
vai sis ir istais moments peticijam un uzsaukumiem? lai organize jaunu tautas fronti, kas var panakt rezima mainu un varbut sakt planot kadu realistisku izeju no dizkibeles. ja viss turpinas ka paslaik, tad latvija marinesies, ka vinnijs puks, saura bezizeja. varbut kada nakotnes momenta lietas pagriezisies saulainaka virziena, bet pasreizejai paaudzei kaut ko tadu diez vai izdosies piedzivot.
No
N
No foto gan pabaismīgs [pielikts pie raksta.
zirgs
z
Muļķīgi ir teikt - man vajadzīga kultūra vai man nav vajadzīga kultūra. Mēs dzīvojam kultūrā, kura savukārt izpaužas dažādos veidos, arī nekultūrā, kas ir kultūras sastāvdaļa. Kultūras iestādes (lai cik muļķīgi neizklausītos šis vārds) impulsē, uztur, izvērš dažādas norises, kas ļauj cilvēkiem realizēties radoši. Radīt, būt, iekļauties iepriekšējās norisēs laikā, pretstatīt sevi citām norisēm. Un runa nav par naudu (bet arī), bet par iespējām, kas paveras cilvēkiem ārpus sava ķermeņa un tā nodrošināšanas. Un te rodas simboliskas vērtības, kas nav mazāk būtiskas. Šobrīd notiek uzbrukums tieši simboliskajām vērtībām (ko nevar novērtēt naudā, kaut tās spēj naudu radīt, bet savādāk, kā ražošana). Visi tie ierauti tikai sevis saudzēšanā, liekot aizmirst, ka ne mēs te pirmie nākuši, ne mēs pēdējie. Kultūra jau kā tāda nemirs un nepazudīs, taču tās norises, kas plūst laikiem pāri, tiek degradētas gan dzīvē, gan komentāros te. Un tas ir skumji. Ja neteiktu - ļoti skumji.
PILNAI LAIMEI
P
Cum grano salis.
student
s
Watch what people are cynical about, and one can often discover what they lack.
aija
a
cik man zināms, tajā padomē algu nevienam nemaksā. tā darbojas ar entuziasmu un patriotismu. cienīsim šos cilvēkus !
vēlētājs arī
v
pilnīgi piekrītu vēlētājam. Nu kaut Ēlerte nelīstu tajā demakoviešu zupā, sasodīts!
RēgaināsVirsotnes
R
Atbalsts kultūrai jāatbalsta/jāapliecina ar parakstu ? - nudien sociologa A.Zinovjeva rakstītais ir izrādījies precīzs: '' Обогащение общества и образование слоев благополучных и даже богатых привело к новому расслоению общества, к смещению системы ценностей в сторону материальных интересов, к росту материальных аппетитов высших и средних слоев, в которых тон стали задавать представители поколения предателей. '' Александр ЗИНОВЬЕВ РУССКАЯ ТРАГЕДИЯ

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

AICINĀJUMS

Kultūras Alianses aicinājumu Ministru prezidentam un ministriem lasiet šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas