Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Raidījums: 21 miljonu latu vērtais ātrās palīdzības auto konkurss izdevīgs vienam pretendentam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
labais
l
Tātad vienīgais, kam šī valsts izlaupīšana rūp ir masu mediji, bet arī netieši - tas ir ne izlaupīšana vņus interesē, bet sabiedrības un reklāmdeveju uzmanības piesaistīšana. Ja sabiedrība uz šādām ziņām reaģēs tikpat pasīvi kā līdz šim, tad oranžie, zilie un zaļie rullēs tālāk, radot politisko konkurentu šķietamību, bet patiesībā zogot no kopējās siles uz nebēdu.
ciniķis
c
Oranžajiem vajag otkatus kā ēst, vēlēšanas tuvu, bet naudas partijas kasē acīmredzot pietrūkst. Vecie rūdītie buki saprot - vēlēšanās panākumi būs tikai tiem, kam ir nauda reklāmām un kapmaņām! Tā ir matemātika un patiesība. Tamdēļ ir šie dīvainie konkursi. Es tikai nesaprotu - kamdēļ konkurenti - JL šajos gadījumos nesūta virsū Valsts kontroli? Lai izvērtē - kas izdevīgāk, uzturēt pašiem savu atoparku vai maksāt 5 000 Ls mēnesī kaut kādam tur privātajam par mašīnu? Varu derēt - variants ar 5000 Ls maksu par mašīnu privātajam ir DĀRGĀKS nekā līdzšinējais, bet daļa no šīs summas ir otkats, jeb atpakaļnauda, kas ir paredzēta nonākšanai oranžo partijas kasē!!! Kamdēļ JL vēl nav iesniedzis iesniegumu ģenproķenē, lai izvērtē vai šeit nav saskatama valsts mantas izšķērdēšana tas ir jautājums! Bet es domāju ir divi varianti - 1.totāls prāta trūkums JL vai arī 2.variants - oktatu shēmas un nozares starp TP un JL ir sadalītas un tās apņēmušās viena otrai netraucēt. Tātad vienīgais, kam šī valsts izlaupīšana rūp ir masu mediji, bet arī netieši - tas ir ne izlaupīšana vņus interesē, bet sabiedrības un reklāmdeveju uzmanības piesaistīšana. Ja sabiedrība uz šādām ziņām reaģēs tikpat pasīvi kā līdz šim, tad oranžie, zilie un zaļie rullēs tālāk, radot politisko konkurentu šķietamību, bet patiesībā zogot no kopējās siles uz nebēdu.
...
.
Kur tas funktieris ir? N-tās slimnīcas slēdz ciet, dakterus laiž no darba, lai taupītu budžetu. A izrādās, tā vietā vajagot glaunas, jaunas mašīnas, kuras stāvēs g.k pa garāžām. Cilvēkiem ne tik liela problēma nokļūt līdz dakteriem, bet gan samaksāt par dārgajām vizītēm pie viņiem.
pārkopēts
p
NMPD kārtējo reizi ir pretrunā ar savām idejām. Teorētiskajā apmācības kursā ir paredzēts, ka arī šoferis aktīvi piedalās brigādes darbā, taču tas nav iespējams, ja viņš tiek nolīgts kā taksists. Par kādu saskaņotu brigādes darbu var runāt? protams šoferīši piedalās darbos, ja tas nepieciešams, bet viņi nepieder pie mediķu brālības. Rīgas NMP šoferu algas ir smieklīgas. To ka šis konkurss izgāzīsies zināja visi, tikai nav skaidrs kāpēc NMPD vadība šajā netīrā darījuma kontekstā izskatās atkal tīri un balti?
A.Eichmann
A
Kur Rozentāles komentārs, ka nekas jau nav pārkāpts?
volk tambovskij
v
mellais maksaas kaartiigu MZDU... tas sen norunaats , ja jau beernu apzagšana šiem muužiigaa badaa esošajiem raizes nesagaadaa , tad ša gadiijumaa ar smaidu uz luupaam ,... diez vai veel kaads tic teepistu godiigumam? es sen jau nee...
nopride.lv
n
zidi zagli un pederasti.
Burkānu Edžus
B
Un VM teiks,ka viss ir kārtībā un nekādi pārkāpumi noteikti nav izdarīti. Tikai vēlāk atkal atklāsies,ka konkurss nepareizi organizēts.Kādā valdē lēmumu nav pieņēmuši visi,kam vajadzēja. Kāds ir jāsaudzē un jāglauda un tml.
dzeris
d
Butu jāziņo, ja notiktu savādāk, šis ir pelēkā ikdiena.
mia
m
šādi fakti laikam sen nevienu nepārsteidz
ssd
s
..mamedi no krievu laika centrāltirgus ,ar pieredzi miliču un obhss uzpirkšānā ,politiķi alkatībā atplestām mutēm,tāda ir korumpētās Latvijas ikdiena....
Lelle
L
Atkal oranžie puvekļi darbojas pret valsts interesēm...
Pingvīns
P
Jo vairāk zog, jo naivāku mūli rāda !
jo
j
Protams, ka nav rakstījuši vienai firmai ;) Nozares ekšperti takš rāvušies vaigi taukos ... tfu, sviedros :D tā ir nepamanīja, ka nozarē tikai viena firma un tā pati, ar kuru jau vienreiz nesmukums sanāca.
a13
a
Atbalstām vietējo uzņēmēju! Adigjozalam Mamedovam piedošanu, nespēju pārrakstīt vārdu, pārkopēju tevi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas