Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Raidījums: augstskolā slepus aģitē par SC deputāta kandidātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KSV
K
Lielākā daļa augstskolu darbinieki ,studenti un absolventi balsos par attīstītu prātu un domāšanu,jo visvertīgākais kapitāls gudrība un aktivitāte,un tas noteikti nesīs arī labus rezultātus valsts attīstībā un labklājībā.Vispamanāmākie kompetences,labestības,attīstītas domāšanas iedīgļi ir politiskajā apvienībā Vienotība.Šaurpieri,kampēji,ierāvēji un citādi drusku gudri cilvēki balsos par PLL. Latvijas krievi balsošanā ir ieciklējušies balsot par savu Vienotību,kas saucas saskaņas centrs.Latviešiem vajadzētu vairāk spiest uz Vienotību,jo sadrumstalošanās mums radīs sliktākas pozicījas salīdzinot ar minētajiem krievu etnosa latviešiem.
ES pats
E
RAKSTĀ UN ARĪ RAIDĪJUMĀ IR KĻŪDAS! - Studentu pētījums attiecas (-oties...) uz grupējumu "Patrioti" - nekāda aģitācija tur nav bijusi, bet runa bijusi par INFORMĀCIJU. -mani satrauc tas, ka KNAB sāk jaukties Internetā izplatītā informācijas norisēs, kas ir PRET BRĪVU INFORMĀCIJU - CENZŪRA!
Ilmārs
I
Vai tad saskaņieši ir tik nepārliecināti par savu uzvaru, kas padarīs Latviju par Krievijas satelītvalsti, ka jāņem palīgā šādi līdzekļi?
heija
h
Kapec nav pateikts viss kas radits- VIENOTIBA agite skolas? Kur DIENAS objektivitate? Pasakiet tacu visu ne tikai 1/3 no ta kas bija raidijuma!!! Ari AA neveiklo taisnosanos u.tt.....
Dr.xy
D
Vai tiesam Latvija jebkuri cekistu salasnas var rikoties ka velas,vai viniem nav jaievero nekadi likumi? Ko dara atbildigas iestades,kuru uzdevums ir likumu parkapejus sodit? Latvijas Valsts pieder latviesu tautai,tatad glabsim musu Valsti Latviju no musu ienaidniekiem un izzadzejiem noSC,PCTVL,PLL,LC/ LPP,TP un socikiem. Balsosim par partijam,kuram ir darga musu Latvija un latviesu tauta.
Protams
P
SC aģitatori ir aiz katra stūra - uzmanies!
sers
s
Labi, bet ar šo bildi kāds sakars? Tie visi ir sc aģitatori?
Dullais
D
Ne tikai SC aģitē augstskolās maskējoties par vieslektoriem, arī Rīgas Celtniecības koledžā bija it kā Skonto Būve prezentēt firmu bet patiesībā PLL pārsāvis divas stundas stāstija ka jābalso par viņu un cik PLL ir labi. No šādām darbībām mēs neesam pasargāti neviens.
XXX
X
Tev steidzami jāsazinās ar De facto žurnālistiem. Protams, ja tu neblefo :)))
borcinsh
b
ja tavu vecaku-vecaki balsojushi par okupaciju - tad Tev ir japaskaidrot viniem ... PS re´, Tauta, taa Latvijaa audzina "stukachus" ( uzreiz : "...bet pie mums - ....")
borcinsh
b
vai nu tikai - Riigas ? .. vai Ventspils Augst.skola vairs neskaitas Latvijas teritorijaa ???
tādi esam
t
Mēs taču redzējām, ka šis kārtējais Saeimas SPORTISTS neprot pat latviski runāt! Tāpēc viņš neko nav spējīgs saprast no likumprojektiem.
Skolnieks
S
Mūsu latviešu skolā vai katru dienu piesauc balsot par Vienotību vai ZZS. Kad pasaka, ka mums vēl nav vecums, tad seko, lai pierunā vecākus balsot. Tāpēc vainot citas partijas nav godīgi.
saskaņa
s
premjers nav nelietis, kurš to vien kāro kā samazināt pensijas un celt nodokļus. Un nav arī stulbs, ka nemāk atrast ceļu kā to novērst. Vienkārši pārējie krāni un buldozeri sola tādas lietas un kuru fona Dombrovska solījumi izklausās pēc nekā. cilvēki neesiet muļķi - Šlesers Jums nedos lētāku apkuri vai zemākus nodokļus. Tur tak jābūt debilam, lai tam noticētu.
Zaglis
Z
Balsojiet par zagļiem un krāpniekiem no Vienotības, kas izmanto dienesta mašīnas un apzog Latvijas tautu, par tiem, kas melo un samazina pensionāru pensijas, kas skaidra ar pistoli pa jumtiem un nēsā šaujamieroci rokas somā lūpas krāsas vietā. Lai dzīvo VIENOTĪBA, kas apzags tautu! URRAAAAAa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas