Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Raidījums: Godmaņa auto bija jāapstājas pie luksofora sarkanās gaismas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
žanis
ž
vai ir kāds standarts, kas nosaka-kur jāatrodas bākugunīm(ja tās skaitās bākugunis...). radiatora restē iebāztās nevar redzēt citādāk, ka tikai tieši no priekšas.tas taču nav normāli un ir pat bīstami - jo no sāniem uz šādu operatīvo lūkojoties- parasts audi
Absints
A
CSN 46. Ipunkts Iedegtai mirgojošai zilai bākugunij bez ieslēgta speciāla skaņas signāla ir tikai brīdinoša nozīme. To var izmantot, brīdinot par nelaimes gadījumu (ceļu satiksmes negadījumu u.tml.), kā arī pavadot transportlīdzekli (kolonnu). Transportlīdzekļu vadītāji, kuru transportlīdzekļiem ir iedegta mirgojoša zila bākuguns bez ieslēgta speciāla skaņas signāla, nedrīkst pārkāpt šo noteikumu prasības, izņemot apstāšanās un stāvēšanas noteikumus.
Pārdoma
P
Mēs paši esam ļāvuši izveidoties priviliģēto šķirai. Un vēl aizvien ļaujam tai eksistēt, jo slavenā vīra imidžs attaisno gandrīz visu. Paburkšķam, palamājamies, pavicinam lietussargus un atkal noticam tam, kura vārds un bilde rēgojas mūsu deguna galā. Tā ja. Viens likums, viena taisnība....Bet vispār gribētu saprast, kādēļ cilvēki visos laikos, visās zemēs kāpj un kāpj uz tiem pašiem grābekļiem?
plakanais
p
šoreiz nerunāšu par Godmaņa auto, par to jau viss tekstā pateikts. Bet JEBKURU mikriņa vadītāju varētu apstādināt, izvilkt sētmalē un klapēt, klapēt, klapēt un viņs zinātu par ko. JEBKURU!
Sisis
S
Tā arī bija - bez kolonu pavadošās mašīnas pa priekšu, bez signālugunīm, tā pilnīgi nekaunīgi visus nošķūrējot - vienkārši drāza pāri krustojumam pie sarkanā ! Noziedznieku banda!
asdf
a
Es nesaprotu, viņš vienkārši drāza pāri krustojumam pie sarkanā bez jebkādām ugunīm un pavadošām mašīnām???????
Uldis
U
Arī pie varas esošajiem jāievēro noteikumi! Trafarētas mašīnas kolonā taču nebija! Kāpēc tāda visatļautība?
Nasralla
N
A nafig tad šitāda apsargu banda vajadzīga, ja var ar mikrinju gandrīz nomočīt gaišā dienas laikā?I vēl pašā centrā:DVarbūt tos džekus tomēr pie reāla darba pielikt, nevis lecīgi šefiņus vadāt un hemoroīdus sev dibenā attīstīt?I nezīmētos vispār tad...i nauda ietaupītos:D
par demokratiju
p
reiz Berlinee, braucot ar ritenji klusaa svetdienaa, shkjersoju lielo tuksho ielu pie zaljas gaismas un pekshnji pamaniju, ka uz sarkanas gaismas tikpat klusi stav milziga valsts auto kolonna, tai apkart policijas auto un motociklistu eskorts. Tur neviena vairak nebija.. es ar sagrabejusho ritenji leenam braucu pari ielai, visa ta kolonna stav un gaida zaljo gaismu. Iedegas zalja gaisma - vinji klusam aizbrauca. Tikai putni chivina.. Man gandriz asara nobira. Uzreiz atcerejos tas musu sirenas un kliedzienus megafonos.. par kadu cienju un uzticamibu te var iet runa. Mazpilsetas banditu limenis. Un vel.. ar visu savu visatraisitako izteli nespeju izprast 'deputatu neaizskaramibas' koncepciju. Kads te var but 'tiesiskums''?
Interesanti
I
Seglins uz vienu roku ar likuma parkapeju, Godmani...Skaidrs ka diena, pats sevi atmaskoja.
Taupīgais
T
A vispār - vai nevajadzētu par Gaismas pils naudu labāk ar steigu būvēt to jauno cietumu, kurš būšot domāts mafijai? Rādās, ka baigi drīz vajadzēs, un kur tad visus liks?
Dieviņš nav mazais bērns
D
Mafijas skudrupūznī tāda steiga un tāds stress, ka gatavi vai nosisties: cits brauc virsū policistam, cits dragā pāri visiem krustojumiem, neievērojot Satiksmes noteikumus. Paši sevi gatavi iznīcināt, paraujot līdzi parasto tautu. Protams, zināms, kāpēc,- negribas tajā ķurķī līst, pie tam vēl vecajā.
Matroskins
M
Varbuut miesnieki tagad padomaas beidzot ar galvu, nevis breeks, ka neatdos saveejo kjidaashanai?Varbuut tomeer vainiiga ir sisteema nevis CSN?Un protams-pie Zatlera jaabrauc tikai ar migalkaam un paari krustojuma zem sarkanaa...nekaadu shaubu par to...
Oskars
O
DIEVIŅŠ visu redz,domāju,kad drīz VIŅIEM pienāks GALS......
Vienlidzigais
V
Manuprat fakts vai Godmana auto parkapa vai neparkapa noteikumus ir sekundars. Svarigakais ir KADEL VISPAR GODMANIM JABRAUC AR ZILAM UGUNIM uz parastu viziti pie prezidenta. Mani tas aizskar ka lidzpilsoni, kuram jasez valdibas bezdarbibas rezultata radusajos satiksmes sastregumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL PAR AVĀRIJU

Ekspertīze: Bākugunis un skaņas signāls bija ieslēgti

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas