Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Raidījums: Ķirsona apsardze sūdzas, ka Lido pārkāpj darba likumu un krāpjas ar nodokļiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kodiens
k
taa pilniiga taisniiba ,vajag vinu kaartiigi pakratiit ,tad veel daudzkas atklaasies,cietums pec vina purna noilgojies
Ha
H
Ja nesaproti, tad laikam esi no zemās kastas. Ne tikai ķirsons, bet visi bagatnieki aizliedz izmantot saviem kalpiem, apsargiem saimnieku tualetes, jo tas ir saimnieka godu aizskaroši. Daudzās privātmājās ir ierīkotas atsevišķas WC ārpus saimnieku mājas priekš kalpiem, celtniekiem, plebejiem. Tā tas ira.
Edgars
E
vairāk veicī viņa ražojumu nepirkšu.Kur virsū Lido to nepirkšu.Miskastnieks izrādījās.Prasts obers
nesaprotu
n
A kāpēc apsargiem neļauj čurāt? Vai ar pilnām biksēm viņi var ātrāk noķert bandītus?
Koroče
K
Lāga ZĒNA Ķirsona KĻŪDA bija tā, ka 1) viņš sapinās ar tādiem kā Atslēdznieks un tml. 2) un iešana politikā. Neviens kārtīgs uzņēmējs principa pēc neiet politikā! Jo politika ir ĪSLAICĪGA padarīšana. Atliek tik atcerēties, ka Latvijā 20 gadu laikā ir bijušas 15 valdības un saeimas deputāti arī mainās kā kaleidoskopā ...
resnā blusa
r
Pasaulē bizness mainās un šitie vecie krāni labi jūt, ka jaunajā kārtībā viņiem nav vietas, tāpēc arī raušas politikā un Daugavas piesmiešanā. (Tas gan nemaina manu viedokli par tupajiem komentētājiem, kuriem arī tur nebūs vietas :D )
Vija
V
Bija reiz tāds rotaļlietu tirgonis Upens, par kura attieksmi pret darbiniekiem ( un cenām!)stāstīja šausmu lietas! Nu re, pats sevi iznīcināja, jo viss pakāpeniski nāk atkpakaļ!
Oma
O
Domāju, ka visi tie "tīrie un godīgie" uzņēmēji sākuši sparīgi rosīties tikai tāpēc, ka ir zināms drauds viņu visatļautībai un mahinācijām! Par darbu Lido ir daudz dzirdēts, un nekas labs, bet visu mīkstināja Lido brīnums! Laiks iet, nāk jauni brīnumi un sāc redzēt, un just, ka nekāda lielā brīnuma nemaz nav, ka visi ēdieni garšo vienādi, ka tur jūties kā uz ielas utt. Viss beidzas, ja neproti mainīties līdzi laikam! Biedrīši nu mūs grib ar varu un viltu piespiest viņus mīlēt! Domāju, ka tas laiks ir garām, un tas, ka viņi to nemana un nesaprot, arī par kaut ko liecina.
Dollija
D
Es visnotaļ cienīju Ķirsonu, nekādas "dzeltenās" ziņas nebiju lasījusi, tikai jocīgi šķita, ka viņš čupojas ar tiem Daugavas pircējiem un pārracējiem. Tagad vairs nebrīnos. Laikam tomēr būs iemetusies kāda smagāka galvas kaite. Žēl gan.
susurs
s
NEVIENU UZŅĒMĒJU POLITIKAI PAT TUVUMĀ NEDRĪKST LAIST, NEKAD. VAI MUMS MAFIJAS PAR MAZ? TĀ SAUCAMIE UZŅĒMĒJI GRIB IZMANTOT VALSTS VARU SAVĀS INTERESĒS UN ŠĶĒLE AR ŠLESERU TO NODROŠINĀS, VISMAZ TĀ VIŅI CER.
lelde
l
Par Ķirsona meitu.. Jūs toč domājat, ka kundzītei naudas trūkst? un ne jau viņa 200 latus pelna tai birojā, drīzāk, tērē papuča naudiņu visādos ceļojumos (wake, snow, utt.) un tamlīdzīgi.. ir redzēts, you know... tas biroja darbs tik tā - lai nav jāalgo kāds cits ...
mumija
m
Un ta visiem kas ies politika un publiski/gudri muldees par politisko atbildiibu !
beidzot!
b
pats tik ilgi uzprasījās un nu beidzot arī dabuja :)
KLM
K
Lidot vai nelidot? ................................................. j eb augstu lidot bet zemu krist jeb nemaksājot nodokļus pensionārus sist
KLM
K
Tos, kuri pie Saeima zem lietussarkiem sals, sasildīs Legzdiņa žesta silti oranžā bals

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas