Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Raidījums: LNB būvlaukumā par 25 tūkstošiem latu top ēkas makets

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ausma
A
Treknā projekta apturēšana, būtu kā tagad saka "signāls" "vecās valdošās kliķes" koruptīvo un valsts izsaimniekošanas darbību apturēšanai. Pat, ja projekta apturēšana nedod tūlītēju ekonomisko efektu, kā robežlīnija tautas uzticības atgūšanai pompozās gaismaspils projekta apturēšana ir ļoti nozīmīgs pasākums.
Juris
J
Par 22 000 es esmu uzcēlis sev dzīvojamo māju ar 170 m2 !
Jupis
J
Vidējā latvieša līmenis esat Jūs pats, biedri!
lutriņš
l
Klau, arhitekt, rakstā teikts: "Nacionālās bibliotēkas būvlaukumā divstāvu mājas lielumā tiek celts Gaismas pils makets," nevis celtnes detaļas daļa, kā te klāsti 29.03.2009 21:34.
JoMaJo
J
Vajadzeeja Dienvidu tiltam ar maketu uztaisiit, tad varbuut nebuutu tik greizs iznaacis.
AD
A
Izlasi uzmanīgāk: : "...tajā plāno izvietot informācijas centru, kur ikviens varētu klātienē uzzināt gan informāciju par projekta ideju, gan arī par būvdarbu gaitu..."
Orange Monk
O
Kad Godmaņpaps bez jebkāda maketa izglāba Parex-u, jūs noticējāt bez maketa par pirmajiem 200 miljoniem un Kargina zupu villā Marta. Tagad jūs ticat JēLīšiem, ka jaunas darbavietas pašas radīsies, kamēr šie dala sev spilvenus zem pakaļas Saeimā. Arī portālā Diena nu jau delfotāju diždūša. Ja to maketu izmantos atbilstoši iecerētajai jēgai, Ls 25 000 izdevumi attaisnosies, -- tai maketā varēs informēt arī tos tirliņus, kas te izsakās.
ABC
A
Tā kā šo gaismaspīli būvē nekompetenti celtnieki, droši vien makets ir vajadzīgs, lai viņi redzētu, kur kas liekams, tikai nesaprotu, kas būvēs to maketu - arī tie paši nemākuļi vai arī tiks pieaicināts kāds būvniecības speciālists, piemēram, Demakova??
www.nosargalatviju.lv
w
www.nosargalatviju.lv
zemnieks
z
Vai ZELTA tiltam arī bija makets ?Ja bija ,tad tie līkumi arī tur bija ?
zapte
z
kā redzu,jūtu no komentiem,...par 25tks ļoti daudzi vientiesīši, bez iztēles,bez realitātes izjūtām,...grib tikai vienīgi,stulbam...priekam,lai garām ejot pamielotu,acis...paskatītos !!!!!!!!! tāpat stubs,aizbildinājums,attaisnojums...ārzemēs mašinas gatavojot ražot (vai tikai vienu?),arī ,pat vairākus makētus,gatavojot,stuba tirliņa,prātojums!!!!!!!!!!!
jānis
j
Cik es zinu, tad būvējot automašīnas katram modelim tiek izgatavots makets dabīgā lielumā, un ja nemaldos, tad ne viens vien. Pieņemu, ka ēkai tas pat ir svarīgāk, jo tā tur stāvēs ilgi un priecēs mūs visus...
arhitekts>lellei
a
Eu nu klausieties, nerādiet savu muļķību. Nerunājiet, ja nezinat. 1:1 maketu ceļ fasādes daļai jumta daļai atkarībā no nepieciešamības, lai pārbaudītu dažādus savienojumus un materiālus. Tā ir iespējams notestēt risinājumus un nodrošināt kvalitāti. Par veselas ēkas maketu 1:1 nav un nevar būt runa.
cits
c
vispirms izlasi rakstu, ko komente!! "Tas būs aptuveni 15 metrus garš, desmit metrus plats un desmit metrus augsts"
Lelle
L
Kadā mērogā?!!! Ja tas M ir 1:1, tad jau tur jāceļt veseli divi tumsas monstri? Vai tad vietas pietiks tai pleķī?:))) Izskatās, ka Tev par mērogiem nav ne mazākās sajēgas, kur nu vēl par arhitektūru un būvniecību!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas