Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Raidījums: šaubu ēna pār jaunā VID ģenerāldirektores vietnieka nonākšanu amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
domana
d
kaukads stulbums ja visiem jaruna latviski kapec tad mums ta suna anglu valoda ta jazina jaunais bankieris LNT nemaz nerunaja latviski ko jus visi to undzenu ediet lai vins strada nav jau zids kas apzog parex
AD
A
Jā! Ja ir ēna par aizdomu ēnu par to, ka ar šādu vai tādu ticamību nav izslēgta iespējamība, ka amata pretendents pēc neoficiālas informācijas (viena kundze tirgū teica - manai paziņai stāstīja cilvēks, kura draugs to it kā esot dzirdējis) varētu būt mēģinājis iegūt pārbaudījuma jautājumus angļu valodas testā - nost ar viņu!
psc
p
vai tad nodokļu dokumenti tagad ir angliski ?....un vispār tad jau labāk bija pieprasīt ķīniešu valodas zināšanas , jo Ķīnā tiek viss saražots ....
Vija
V
VID darbinieki prasa no visiem nodokļu maksātājiem godīgu nodokļu maksāšanu. Vai pārbaudījumu jautājumu iegūšana pirms testa ir godīga rīcība?
dadzim
d
Jakāns un Vaškēvičš arī savā 20 gadu darbā nemaz pastrādāja jokus, kas tagad peld ārā, kas piesedz -Finansu ministrs, ko darīt, pie varas nāk Urbanovič, no tā paša finansu ministra pazišānās loka, tā tas turpinās un turpināsies gana ilgi, sagaidīt kad visi mirs no vecuma ?? vai tomēr Latvijas tiesiskums ir un var būt pārāks par ....., tādiem Jakāniem , Vaškēvičiem !!! = Kāpēc citās valstīs, gan politikāņi, gan gubernātori, prezidenti un c. ne tikai ciena savas valsts likumu , bet ir spiesti to cienīt, -jo demokrātiskā valstī vada Likums, visiem viens un tad ir visiem vienādas tiesības uz dzīvi, uz darbu un izaugsmes iespējām -vienādas !!!!!!!! = Latvija ir piesmieta un visi to zin, bet muti piesedz tikai smīņāšana. !!!!!!!!!
dadzis
d
minētā persona ar godīgumu savā darbā neizceļas. Laiks rādīs pēc gadiem pieciem, kam vēl nāksies ciest no VID alkatības, Muitas Kriminālpārvaldes patvaļas un no finansu ministra uzticamu personu loka - jau sen Latvija kādam liekas personīga akciju sabiedrība - BET PIENĀKS LAIKS, KAS IK KATRAM UN IK VIENAM NĀKSNIES NEST ATBILDĪBU PAR IEPRIEKŠ PASTRĀDĀTO !!
MM
M
Špikojam anglenīti? Un tagad kontrolēsim Valsts Ieņēmumiņus? Hehe.
Diez vai
D
Dz.Jakāna lielā uzticēšanās Vaškeviča kvalitātēm de facto izraisīja pārdomas.
jopcik
j
kā valsts iestādē valodas zināšanas var pārbaudīt pati iestāde ar testa palīdzību? kas to testu sastāda? personāla daļa? vai nu ir diploms vai sertifikāts vai arī nav! tagad jezdakova vērtē valodu zināšanas un tādi paši kā viņa valodnieki? valstī pastāv izglītības sistēma un sertifikācija, galu gala ir visādi TOEFELi, bet te - vid (VID!) tests angļu valodā! -:) fantastika! FANTASTIKA, kas par valsti! tad jau pietiek, ka pats sevi novērtē.. vai tad ne?
tāpat vien
t
Bet kāpēc Latvijā par svešvalodu netiek uzskatīta krievu valoda? Tiek uzskatīta (sk. Valsts valodas likumu), arī latgaliešu valoda (sk. AT Senāta lēmumu).
*****
*
Vai Latvijā vispār kaut kas var būt bez šaubu ēnas?
!!!
!
Šite prasās pēc tiesas darbiem, Iesūdzēt Ilzīti par apmelošanu!
Buba
B
Darba intervija; - "Do you speak english ?" - "Дую, дую но ху......во."
valsts nelaime
v
Tā ir viena no šīs valsts nelaimēm - izvirzīt stiulbas un konkrētajam amatam nevajadzīgas prasības. Rezultātā amatu neieņem piemērotākais, bet tas, kurš ;labāk zin angļu valodu.
dentists
d
ko var njemties ? nu riktigi latvieshi ! ikviens nodoklju maksatajs Riga zinaja Undzenu - stingru, nepieludzamu un principialu. Tagad sakas. Tadai tautai nav nakotnes

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas